2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oh oh ne iyi teyzeler war böle yahu:) Hayırlı olsun. Bizde hiç böle diyen yok ne alırsak kendimiz. Ne kadar iyi düşünmüş teyzen
valla cnm benimde bir tek teyzoşum varrr çocuğu olmadığı için çok ilgilenir biizmle
Allah yardımcımız olsun cnmm

bizim akraba trafiği çok yoğundur annemler 7 babamlar 9 kardeş
bir tek teyzem böledir ama
çok çok teşekkür ederim kızlar
Allah daha iyilerini size nasip etsinn

çok sevindim cnm bi sıkıntı çıkmamasınaa

Son düzenleme:
cancağızımmm iyiyim fena değilimmm sen naposunnn
alacaklar birer birer azalıo o yüzden buaralar keyfimm yerindee
:119::119:

ahhh o keyfi bilmez miyim zevkle yaşıyorum şuanda pöfff uzat ayaklarınmı bak keyfine
bende iyiyim işte azcık yorgunum ama keyfim yerinde çok şükür

benim de çeyizim bitti gibi Allahıma çok şükür

ohhh ne güselll aldıklarını can sağlığıyla kullan inş.

ahhh o keyfi bilmez miyim zevkle yaşıyorum şuanda pöfff uzat ayaklarınmı bak keyfine
bende iyiyim işte azcık yorgunum ama keyfim yerinde çok şükür

sorma artık odam doldu,taşmak üzere akşam eve gittiğimde onları görünce ne seviniyorum yaaa
bütün yatırımım onlar valla
boşver olsun accık yorgunlukkk

9:
sorma artık odam doldu,taşmak üzere akşam eve gittiğimde onları görünce ne seviniyorum yaaa

bizde 1 odayı kapattık koliledik bide beyaz kağıtlara sardık kurdeledik çeyzlik işimz bitti.
tüm çeyizlerim bembeyaz

9:

bizde 1 odayı kapattık koliledik bide beyaz kağıtlara sardık kurdeledik çeyzlik işimz bitti.
tüm çeyizlerim bembeyaz

9:

tüm çeyizlerim bembeyaz

tüm çeyizlerim bembeyaz

wuuhhhuuuu süpermişşş
bende hep beyaz hurç fln almıştımm ama kolileri beyaz kağıtla kaplamak aklıma gelmemiştii
peki koliler kadar büyük beyaz kağıdı nereden buldunnn

wuuhhhuuuu süpermişşş
bende hep beyaz hurç fln almıştımm ama kolileri beyaz kağıtla kaplamak aklıma gelmemiştii
peki koliler kadar büyük beyaz kağıdı nereden buldunnn

annem ve babamın dahiyane fikri işte. eminönünden gidip almışlar.
kapladık üşenmeden büyük olanları da iki tane birleştirdik öyle yaptık inanılmaz el oyalıyor ama
mükemmel durdu

kızlar bugün fazla giremedim arada okuyup çıkıom yoğunum özlüyom sizi walla

canım biz kemerde limak limraya gidicez ocakta ets den 1170 tl ye aldık 5 gece 6 gün şimdi 1500 civarıydı yanlış hatırlamıyosam bi bak istersen biz de tavsiye üzerine gidicez inş. güzeldir nette güzel görünüyodu biz beğendik

kapladık üşenmeden büyük olanları da iki tane birleştirdik öyle yaptık inanılmaz el oyalıyor ama
mükemmel durdu

aaayy süperler yaaa ne güsel bak senin için gidip almış gelmişlerr
süper fikir çok yaratıcıı

mükemmel durdu

ayy ne süper fikiiiiiiiir, bende düşünüyodum böyle kolilerde çeyiz giderken nasıl olur acabaa diye.. bazı şeyleri bende hurçlara koyacam ama çoğu şeyde kolili, tamam bende son ay beyaz beyaz paketleyeyim hepsini, eminim çok güzel olmuştur yaa.. bi resim çekip ekleyebilirmisin? :78:

aaayy süperler yaaa ne güsel bak senin için gidip almış gelmişlerr
süper fikir çok yaratıcıı

evet canım fikirler güzel
mesela kınada da şimdiki konumuz bu.
neymiş gelenler acıkırmış masalara 2 tabak karışık kurabiye,kapalı su ve ltrelik meyvesuyu alacakmışız. bunlar babamın fikri

gören duyan falan olsa ne meraklı kızını evlendirmeye der

mükemmel durdu

bizim bi tanıdık yapmıştı ben de öyle düşünüyorum çok güzel duruo gerçi biraz zahmetli oluo ama olsun o kadar şey için yorulduk zaten bi de bu olsun yorganlar için falan da hurç yapar bizimkiler

akşam çekebilirsek çekerim canım annem üstlerine çarşaf örtmüştü çünkü bi bakarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…