valla cnm benimde bir tek teyzoşum varrr çocuğu olmadığı için çok ilgilenir biizmleoh oh ne iyi teyzeler war böle yahu:) Hayırlı olsun. Bizde hiç böle diyen yok ne alırsak kendimiz. Ne kadar iyi düşünmüş teyzen
hoşgeldin sende canım, her zaman bekleriz sohbetlerimize... sen ne aşamadasın? mobilya, gelinlik, çeyizler ne alemde?
ilk sayfadaki düğün listemize de ekliyorum..
ayy ne güzeeelll, benim bi teyzem bile yok yaahatta dayımda yokk.. annem tek çocuk maaleseff, hattaa hiç dedem olmadı, anneanne babaannede yokk...
hayırlı olsun aldıkların güzel günlerde kullanısınız inşallah..
kızlar biz sonunda bugün kan tahlili sonuçlarımızı aldık. ben akdeniz anemisi taşıyıcısı çıktım, nişanlımda bişey yokmuş.. eğer nişanlımda taşıyıcı olsaydı çocuklarımız için sorun olurmuş. şimdilik neyseki sağlık raporumuzu aldık, darısı nikah günü almaya, onuda bugün alamayacaz... başka bir güne kaldı..
Levreğim napuyosun yawww. nasılsınız=??
gözükmüyorsun keyifler nasıl
cancağızımmm iyiyim fena değilimmm sen naposunnn
alacaklar birer birer azalıo o yüzden buaralar keyfimm yerindee:119::119:
cancağızımmm iyiyim fena değilimmm sen naposunnn
alacaklar birer birer azalıo o yüzden buaralar keyfimm yerindee:119::119:
benim de çeyizim bitti gibi Allahıma çok şükür
ahhh o keyfi bilmez miyim zevkle yaşıyorum şuanda pöfff uzat ayaklarınmı bak keyfine
bende iyiyim işte azcık yorgunum ama keyfim yerinde çok şükür
9:
sorma artık odam doldu,taşmak üzere akşam eve gittiğimde onları görünce ne seviniyorum yaaa
bütün yatırımım onlar valla
boşver olsun accık yorgunlukkk
9:
sorma artık odam doldu,taşmak üzere akşam eve gittiğimde onları görünce ne seviniyorum yaaa
9:
bizde 1 odayı kapattık koliledik bide beyaz kağıtlara sardık kurdeledikçeyzlik işimz bitti.
tüm çeyizlerim bembeyaz
wuuhhhuuuu süpermişşş
bende hep beyaz hurç fln almıştımm ama kolileri beyaz kağıtla kaplamak aklıma gelmemiştii
peki koliler kadar büyük beyaz kağıdı nereden buldunnn
kızlar balayı ıcın tavsıye edebilceginiz oteller var mı butun ınternetı altust ettım karar veremıyorum 6 gece 7 gun kalmayı planlıyoruz.Fiyat aralıgınıda 1000 1500 arası dusunuyoruz.Eylule olacagı ıcın akdenız ya da kıbrıs dusunuyorduk ama kıbrısa daha once gıttıgım ıcın ben pek gıtmek ıstemıyorum
alanyaa tercıhım antalyada herhangı bır yerde olabilr.
Şimdilik baktıklarımdan Vikingen quality resort ve Cesars bellek
annem ve babamın dahiyane fikri işte. eminönünden gidip almışlar.
kapladık üşenmeden büyük olanları da iki tane birleştirdik öyle yaptık inanılmaz el oyalıyor ama
mükemmel durdu
kızlar bugün fazla giremedim arada okuyup çıkıom yoğunum özlüyom sizi walla
kapladık üşenmeden büyük olanları da iki tane birleştirdik öyle yaptık inanılmaz el oyalıyor ama
mükemmel durdu
aaayy süperler yaaa ne güsel bak senin için gidip almış gelmişlerr
süper fikir çok yaratıcıı
mükemmel durdu
ayy ne süper fikiiiiiiiir, bende düşünüyodum böyle kolilerde çeyiz giderken nasıl olur acabaa diye.. bazı şeyleri bende hurçlara koyacam ama çoğu şeyde kolili, tamam bende son ay beyaz beyaz paketleyeyim hepsini, eminim çok güzel olmuştur yaa.. bi resim çekip ekleyebilirmisin? :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?