2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay evet ayneenn[/B]

kızlar kaynatmışsınız ben iş çıkışı lazer randevum vardı oraya gittim dönüşte aşkım aldı bize geldik nete giremedim ondan şimdi gitti bi bakiim dedim ama çok uykum var yatsam iyi olacak iyi geceler yarın görüşürüz hepinizi öptüm

beyaz tül mor fon kullanabilirsin morlu da bi halı canım...

hadi hayırlısı olsun canım

nikahım aksam üstü canım zaten dinlenırım rahat rahat uzaktan gelecek misafirimz allahtan yok herkes istanbulda büyük avantaj

hoş bulduk canım 11 güzel rakam yahu hemde uyumlu benımde 11.06.11 senınde 11.09.11 6 yı ters cevırmısler

beyaz tül mor fon kullanabilirsin morlu da bi halı canım...

alacağım yatak örtüleri de mor tonlarınad olmalı o zaman
sen nasıl yaptın

ewt bence de
ama bana çok uzak bi tarih gibi geliyo
hele sizin takvimlerinizi görünce...

Son düzenleme:
Hiç birşey yaptığım yok valla,Anneler gününü bekliyorum,indirim olsun herşeyde :))

Anneler gününü bekliyorum deyince hemen ne alıcan annene diyorlar.Diyom kendime alıcam ben hediye,onun için bekliyorum :))

Cumartesi Eminönü'ne gidelim,bi dolaşalım diyorlar bizimkilerde...

ben de yarın gidicem inş eminönüne
davetiye modelleri falan bakıam
bi de çeyizim için iç çamaşırı alıcam
dyanamayıp başka şeyler de alabilirim

kızlar ağva otelleri hakkında bilgisi olan var mı
çok şirin çok güzel bi yer
biz havuz- deniz falan istemiyoruz
sessizlik, doğa manzarası ve bol oksijen...
ağvadaki göksu nehri etrafındaki oteller çok güzel
sizin fikrinz var mı bu konuda

Günaydın kızlar, nasılsınız? şimdi geçmişi okuyup geldim.. yarım saat sürmüş :))

bende dün akşam havlu kenarlarımı dikiyordum o yüzden int.i açamadım.. bide dün alışveriş yaptım evede geç geldim zatenn.

sonunda ipek saten nevresim takımımı aldım, ilk gün sermek için krem rengi.
çay fincanı takımı aldım, bide diğer topicte görmüştüm 7 tane filler eve uğur getirirmiş, bizim evimizde de var, akşam kendime de aldım cam olanlarından, bide yüz havlusu aldım bi tane, deseni çok hoşuma gitti dayanamadım.. bide anneme ekmeklik aldım, bizimki çok küçüktü annemde istiyodu bitane, aslında hiç aklıma gelmedi iki hafta sonra anneler günü, keşke o zaman verseymişim ya neyyyse..

ben gitmedim ama yeni evlenen arkadaşlarım oldu deniz mevsimi olmadığı için orayı seçtiler fotolarını gördüm bir sürü çok güzeldi onlarda çok güzel ama hafta sonu gitmek için 2 günden sonra çok sıkıcı yapacak hçbşy bulamıosun dediler ama sessizlik istiosan olabilir

bu arada günaydın lemlemcim direkt konuya dalmışım okuyunca

alacağım yatak örtüleri de mor tonlarınad olmalı o zaman
sen nasıl yaptın

[/B]

benim mobilyalar siyah-beyaz
3 tane yatak örtüm var birisi çiçekli birsi beyaz bi tanesi de kese kağıdı tonlarında garip bi renk
tülüm siyah- fon perdem kırmızı
halım kırmızı olacak

Özledim sizi...
Takip ediyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum nedensiz...
Bilinçaltım pek iyi değil...
Ruhsal yönden biraz sıkıntılıyım, size de bulaştırmak istemediğim için uzaktan sevinçlerinize ortak oluyorum...
Toplarlanacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…