kızlar bizim mobilya alma işi ertelendi
aşkitomun beklediği para gelmedi
mayısın sonuna kaldı :97:
biz de mayıs sonu alacağız sanırımmasko da karsılasırız belki
biz de mayıs sonu alacağız sanırımmasko da karsılasırız belki
peki ben napayıımm haziran sonuna doğru anca alırız bizz
10 eylül kına----11eylül düğün inşalllahhhhh
siz niye bu kadar geçe bırakıyosunuz canım
gerçi haziran geç değil bence normal[/B]
Nişanlım erken almaktan yana deil, evi tutup öyle alalım diyo hatta ama ben o kadar beklemem sanırım , en geç haziran sonunda almış oluruzinşallahhh
kızlar size bişey danışcam lütfen fikir verin:26:
ben yatakodası mobilyasını begendim
beyaz olucak ama içerisinde siyah hareketler var
yatak örtümü mor renklerinde aldım
tül-perde-halı da nasıl renkler kullanmalıyım sizce?
ayy ev tutulduktan sonra olmasın canım
çok geç olur yetişmez
yetişse bile aksilik çıkar allah muhafaza
Canım aslında mobilyayı görsek daha net fikir söyleriz ama yatak odası beyazsa yatak örtüsü de morlu ise bi kere yatak odasının kanatları mor olursa güzel olur, tül de modele bağlı olarak değişir ama beyaz ağırlıklı veya komple beyaz bir tül hoş olur gibi, ama dedim ya hem yatak odası modelini , hem de nasıl model bir tül düşündüğünü görsek daha çokk fikir üretirz tatlım
başlığını mor yaptırıcam inş
yarın tekrar oraya gidersek resmşnş çekerim canım
haklısın canım , Allah muhafaza aksilikler olabilir oyüzden ben mayıstan itibaren bakmaya başlayacağım, modeli kafamda netleştirmiş olurum hazirana kadar, sonra da gidip alırız, nişanlıma kalsa ohhoo yandım zaten
kızlar peki tamamen beyaz lake bir yatak odası nasıl olur? yoksa siyah-beyaz karısık ya da beyaz ahsap karısık mı iyi olur?
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Hani şimdi siz soruyosunuz ya yatak örtüm bu renk perdem ne renk olsun. Benim de yatak örtüm mor ama ben devamlı bu örtüyü kullanmam. hergün kullanmaktan sıkılırım. Şimdi perdeyi,yatak odası takımını filan ona göre alırsak eğer başka bi örtülye kullandığımızda kötü durmaz mı? Mesela ben yatak örtüme uysun die mor mumlar koyayım diorum dekorun bikaç parçasını mor yapayım mesela. Birde bulabilirsem eğer işallah makyaj aynasının önüne puflar oluyoya onu mor istiyorum olmazsad farketmez. perdem beyaz tül olur heralde herşeyle uyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?