• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet boş bırakma cnaım açıldığı anda gider halledersiniz.
kınada benim cuma olacak düğn pazar arada 1 gün boşluk bıraktım kalmak isteyen kınamda çok olacak. hep beraber dinleniriz :47:

benim de kalacaklar çok valla kuzenlerim falan ve uyutmayacaklar biliyorum sabaha kadar diğer evlenen kuzenlerime de aynı şeyi yaptılar sabaha kadar geyik

inşallah canım yağmaz güzel günler geçiririz
bizde 11 ine almıştık geri çektik sonra :68: seçimden dolayı :31:

ya kadıköy belediyesi 6 ay önceden gün verdii için o zmanlar secım tarıhı net degıldı bende zaten zor buldum yeri kardesım sebebıyle hazırana sarktı zaten kıbrısta okuyo mayıs 28 de gelcek anca :D

ya kadıköy belediyesi 6 ay önceden gün verdii için o zmanlar secım tarıhı net degıldı bende zaten zor buldum yeri kardesım sebebıyle hazırana sarktı zaten kıbrısta okuyo mayıs 28 de gelcek anca :D

benim kardeşim de askere gidecek ya mayıs ya ekim eğer mayısta giderse fena inş.izin alabilir zaten 2 kardeşiz annem çifte gözyaşı döker yalnız kalacaklar babamla ev bomboş kalacak die şimdiden başladı

benim kardeşim de askere gidecek ya mayıs ya ekim eğer mayısta giderse fena inş.izin alabilir zaten 2 kardeşiz annem çifte gözyaşı döker yalnız kalacaklar babamla ev bomboş kalacak die şimdiden başladı

bende il dışında okudum bizde 2 kardesız ve bizimkiler hiç uzun süre tek kalmadılar 50 gun sonra ben gidicem kardesım gelecek ama eylulde 2 mizde olmıcaz kardesım 4 yıl yok :(:(:(

Selaam işlerden başımı kaldırıp anca gelebildiim :31: :31: kızlar bu akşam annemlerle alışveriş yapacağız, tacın mikrofiber yorganlarından alıcaz, şey soracaktım, yastıkların da mikrofiber kılıflı olanları var , bi de normal slikon yastıkları var hangisinden alsam fikriinz var mı :26: bu arada niyeyse mikrofiber kılıflı olan daha ucuz :26:

lemlem bugün çok sakin sesi çıkmıo kızlar sabah bi göründü sonra kayboldu

benim de kalacaklar çok valla kuzenlerim falan ve uyutmayacaklar biliyorum sabaha kadar diğer evlenen kuzenlerime de aynı şeyi yaptılar sabaha kadar geyik

ozaman sende arada gün bırak dinlen canım düğüne ölü gibi olma :32::32::32::32::32:

hımmm anladım canım olsun kısmet uzaktanm gelecekler için sıkntı olur oda olsun artık :15:

Selaam işlerden başımı kaldırıp anca gelebildiim :31: :31: kızlar bu akşam annemlerle alışveriş yapacağız, tacın mikrofiber yorganlarından alıcaz, şey soracaktım, yastıkların da mikrofiber kılıflı olanları var , bi de normal slikon yastıkları var hangisinden alsam fikriinz var mı :26: bu arada niyeyse mikrofiber kılıflı olan daha ucuz :26:

ben normal silikonlu aldım canım yastıklarımı :66::66::66::66::66:

sen nerede oturuyosun bizim daha dosya açılmamış haziranda dediler

biz kadıköy evlendirme dairesinden aldık ama belediyeyi arayınca banada haziranda acılacak dediler ama öle değilmiş bir git yada ara sor belediyenizi kadıköy belediyesinin internet sitesinden tarihe göre yer varmı yokmu diye bakabiliyorsun

kızlar günaydın 50 gün sonra düğünm var yardımcı olabılcegım bişyi varsa sorabılrsınz mutluluklar :D

hoşgeldiiinn :71:
Allah hayırlı kılsın canım, şimdiden mutluluklar :70:

merhaba sevgili gelinler:)
18 eylül kadıköy evlendirme dairesinde nikahım var benimde ceyiz işi gece gündüz aklımda önceden internette kıyık kıyafet bakarken şimdi yatak yorgan bakar oldum :) gecen hafta modokadaydık söyle bir dolanalım dedik ama fiyatlar çoook fazlaydı bir koltuk takımı 15 bin mesela:( suan ev tutulmadı gelinlikte ortada yok bana hiç biri yetişmiyecek gibi geliyor hayırlısı olsun herkez için ne kadar sıkıntılı bir zaman dilimi olsada sevdiğin insanla evleneğin günü saymak çok güzel eylül gelinleri hepinizi öpüyorummmm:16:

sen de hoşgeldin yeni eylül geliniii :71:

kızlar bi sorum olacak kınayı düğünden kaç gün önce yapacaksınız benim düğünüm cumartesi akşam kınada cuma akşam olsun diyorum hem gelinin evinde son gecesi bi özelliği var hem de cuma günü çalışanlar için daha ii olur gibi çünkü çoğu cumartesi ya yarım gün çalışıo ya da izinli h.içi zor gibi ama yorucu olduğu için perşembe mi yapsak acaba gönlüm cumada ama perşembe daha mı iyi olur yaa ooff karar veremedim ne dersiniz:97:

canım o konuyu hiç sorma ya benimki çok yorucu olucak mecburen
9 eylülde kına, 10 eylülde nikah, 11 eylülde de bursada düğün :26:

İyi akşamlar kızlaarr :79: bugün bana bissürüü ciciler aldııkk, yorganlar , yastıklar, nevresim takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı , hepsini de çook beğendiimm :32:

Arkidişlerim şu iki nevresim takımının arasında gidip geldim mağazadayken ve kırmızı olanından vazgeçtim, diğerinin deseni daha hoş gibi geldi, sizce hangisi güzel ya kırmızı olan mı diğerimi , ona göre değiştirebilirim de :26:

Eklentiler

• $15-1283968004.jpg
    $15-1283968004.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 15
  • $20-1283896460.jpg
    $20-1283896460.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 18
İyi akşamlar kızlaarr :79: bugün bana bissürüü ciciler aldııkk, yorganlar , yastıklar, nevresim takımı, tencere takımı, çatal bıçak takımı , hepsini de çook beğendiimm :32:

Aldıklarını güle güle kullan, benim de acayip alış veriş yapasım varr
mobilya ve ıvır zıvırlar kaldı gerçi sadece

Arkidişlerim şu iki nevresim takımının arasında gidip geldim mağazadayken ve kırmızı olanından vazgeçtim, diğerinin deseni daha hoş gibi geldi, sizce hangisi güzel ya kırmızı olan mı diğerimi , ona göre değiştirebilirim de :26:

Aldığın takım gayet şık,
bende olsam ikisi arasında kalsam aynını seçerdim, güle güle kullan cnm

ayy canım hepsini güzel günlerde kullan inş
Rabbim huzurla eksitmeyi nasip etsin

canikom aldığın güzel değiştirme bence
kırmızının modelini begenmedim

kesinlikle pembeliii:69:

ayy canım hepsini güzel günlerde kullan inş
Rabbim huzurla eksitmeyi nasip etsin

amin canım çok teşekkür ederim :38:

canikom aldığın güzel değiştirme bence
kırmızının modelini begenmedim

böyle dedikçe içimi rahatlatıyosunuz, nevresim takımımı daha bi sevmeye başladım şimdi saolun :69:

kızlar bizim mobilya alma işi ertelendi
aşkitomun beklediği para gelmedi
mayısın sonuna kaldı :97:

Back