2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu canım olumlu şeyler düşün
ve hükmet bilinç altına olumsuzluğu parçala

speedy, yapıcı yonunu sevıyorum arkadasım...
Nedir sorun desen şudur diyemem ama birikti biraz...

Meditasyn yapıcam en sonunda olumlu dusunerek haklısın canım

''ohmmmmmm''
Düşünsene bağdaş kurmusum
Ay sıyırdım yine

insanı kötüye iten kendisidir canım her sabah kalktığımda
mükemmel bi güne uyandım ve çok hızlı güzel sorunsuz bi gün geçiricem diyorum..
sıkılmıyor muyum arada patlama noktasına geliyorum ama içimdeki sese güveniyorum
olumlu,mutlu olduğum işlere bakıyorum. evliliğimi,evimi,çeyizlerimi düşünüyorum
hepsi benim eserim artık benim yuvam benim hayatım diyor yine mutlu oluyorum

bide size bişey diyim mi 5 ay off ne uzun diyorsunuz çok iyi biliyorum bende öyleydim..
nişanlım hiç bişey yapmıyor,ailesi neden mobilya,beyaz eşya bakmıyor diyorsunuz içinizden.
istiyorsunuzki herşey hemen olsun ama inanın bırakın olmasın son 2 ayda bi bakıyorsunuz tıkır tıkır gidior herşey yetiştiremem de demeyin 2 ay uzun süre hepsi olur biter koşturma ile geçer gider

Hakkın var...
1 hafta oncesıne kadar bu dedıklerını zıyadesıyle soyluyordum, kendı kendımı zaman zaman uzuyordum...
Şimdıyse bunlar aklıma bıle gelmıyor, gelemıyor...
Öncelıgını kaybettı...
Ah bı de daha acık konusmayı becerebılsem...
Ama paylasımcı yonumu yıllar once kaybettım...
Anlatamıyorum bıle...
İçimde patlayacak bırgun...
Ya da ben abartıyorum bunu bıle bılmıyorum...

Telkınlerın ıcın cok tesekkur ederım arkadasım...

içinde tuttuğun zaman kadar sıkar seni o tilkiler :85::85::85::85:
en iyi sahibi kim ise sözlerinin uygun ve en güzel sözler ile söylemek.
ne de olsa insan rahatsız olduklarını bilmeli canım :86::86::86: belki o da senin
davranışlarından rahatsızdır. karşılıklı birbirinizi anlamış sorunları çözmüş olursunuz

yarın kimler çalışıyor ? bize tatil yapmadılar 23 nisan dolayısı ile

ben tabiki 3,5 yıldır burdayım 3,5 yıldır tatil bile yapmıorum benzin istasyonunda çalışıorum7*24 açık olduğu için haliyle ben 1 gün gelmesem işler birikir gece ben uyurken bile iş var düşünün ve muhasebeye tek başıma bakıyorum zaten bu aralar evlilikten dolayı da yoğunum işler de öyle yetemiyorum artık napıcam balayını düşünemiyorum dönünce rezil olucam çünkü yerime bakabilecek işlerimi yapabilecek kimse yok yaa kışın hasta bile olamıyorum ben devamsızlığım yok:84:

ayy kendimi küçük emrah gibi hissettim yazık bana :85 bile bu kadar çaresiz değildi beee

ayy kendimi küçük emrah gibi hissettim yazık bana :85 bile bu kadar çaresiz değildi beee

CANIM balayında çok rahat edersin ozaman
acısını çıkartırsın

Hiç birşey anlatmamıs oldugum halde anladın...
Tarafımdan sevilmektesin, bilesin

Canım zaman zaman hepimizin moral bozuklukları oluyor, yeni bir hayat kurmaya çalışıyoruz kolay deil, iki farklı insan hatta iki farklı aile.... sıkıntı , sorun olmaması imkansız, önemli olan sorunları çözüme kavuşturmak, olumlu düşün ki herşey olumlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…