2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın esracım, nişanlın izne geliyodu dimiii? siz şimdi bi yandan hasret giderme bi yandan düğün hazırlıkları bu 3 gün su gibi akıp gider heralde... sanırım gelinlik damatlık falan bakacaktınız.. inşallah her işinizi kolayca bitirirsiniz, size kolay gelsin canım..

melisim hoşgeldin aramıza, benim düğün günümde senin kınan olacak demekki

senide birinci sayfamızdaki listeye ekliyorum canım.

lemlemciğim, siz tahlil sonuçlarını aldınız mı
işlemler ne zaman

canım bugün alacaz daha, öğleden sonra verecekler galiba... saat 10 gibi arayacam sağlık ocağını, nişanlımda nüfus cüzdanını bana verdi tahlilleri aldıktan sonra nikah başvurusuna ben gidecem

normalde benim bildiğim erkek gider ama o iki gün izinliydi zaten tekrar alması olmaz, benimde o tarafta işim var bakalım işte inşallah bugün biter..

benim bildiğim ikinizin beraber olması gerekiyo :44:
inşaAllah bir problem çıkartmazlar canım
ya sizin bu tahliller bayagı uzadı
hemencecik veriyolar normalde

benim bildiğim ikinizin beraber olması gerekiyo :44:
inşaAllah bir problem çıkartmazlar canım
ya sizin bu tahliller bayagı uzadı
hemencecik veriyolar normalde

walla bizim tahlil verdiğimiz gün tamda doktorların grevine dek geldi, bilmiyorum belki o yüzdendir. sağlık ocağına da sorduğumuzda yarın alırsınız demişlerdi, ertesi gün nişanlım almaya gittğinde gelmedi 21 inde gelecekmiş bütün tahlil sonuçları demişler. bizde anlamadık hiç böyle olmazdı demişler :26:

Bugün uzun zamandan sonra ilk defa hava güzel ve güneş açtıı, benim içime de bi mutluluk geldiiii

canım bizim burda hala yamur var yaaa...

bu arada benim kafam hala şu ipek saten nevresim takımlarında da, şimdi aklıma ne geldi, eylülde evlenecez ya yani yaz ve sıcak.. e çeyiz serilirken o nevresim takımının nevresimine yorganda koyulmaz.. öyle yorgansız mı serilecek acaba yaaa :26: yada ben pike takımımı alsamkiii, ama ipekde çok güzel görünüyor, pike alırsam işlemeli süslü püslü bişey almam lazım.. aman ooof napsam acaba? siz napacaksınız ya kızlar? :44:

canım benim saten nevresim takımım var içine yorgan koyar kullanabilirsin
ama kaygan bişey söyleyim yani ilk gün içinde nasıl olur bilemem kendi zevkin benim ayarlandı mesela serilecekler dantel nevresim takımı sericem kumaş

canım ben ipek saten nevresim takımı nasıldır bilmiyorum :18: , ama çook kaygan bişi değilmidir o ya rahat edilir mi onda, pike takımı zaten her halukarda lazım o da alınabilir

canım ben ipek saten nevresim takımı nasıldır bilmiyorum :18: , ama çook kaygan bişi değilmidir o ya rahat edilir mi onda, pike takımı zaten her halukarda lazım o da alınabilir

ipek saten olan kısımları nevresiminin dış kısmı ve 2 süs yastığı, nevresiminin iç kısmını ve çarşafını pamuk saten yapmışlar.. yani tam kullanışlı birşey olmuş.. hem kaymıyor hem daha sağlıklı.. pike takımlarım var ama ben sadece ilk gün nevresime yorgan konulur mu konulmaz mı onu sordumdu :26:

konulur canım. yorganlı takım ayarlanıyor ona göre de hava durumuna göre bide yanına ince pike konuluyor ihtiyacın var ise al canım ama şuanda yok diyorsan eksiklerini bitir sonra alırsın

konulur canım. yorganlı takım ayarlanıyor ona göre de hava durumuna göre bide yanına ince pike konuluyor ihtiyacın var ise al canım ama şuanda yok diyorsan eksiklerini bitir sonra alırsın

ayy o sıcaktada yatakta yorgan falan, nebiliiim ama güzel görünmesi için koyarım.. dediğin gibi yanına birde pike koyarım... hımmm mantıklı.. sağol canım..

Günaydın kızlar

Girmeyeli ne cok konuşmuşunuz okuyamadım hepsini malesef dolmuş sayfalar

Lemlemcim mobilyaların çok güzel..
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah..

Bizde bu ara düğün davetiyelerine bakıyoruz daha karar veremedim ama:44:
Dün geceliklere baktım.
5 tane aldım yetermiki acaba
Pijama sabahlık filan almadım düzende aldırırım onları diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…