Günaydın kızlar
Girmeyeli ne cok konuşmuşunuz okuyamadım hepsini malesef dolmuş sayfalar
Lemlemcim mobilyaların çok güzel..
Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah..
Bizde bu ara düğün davetiyelerine bakıyoruz daha karar veremedim ama:44:
Dün geceliklere baktım.
5 tane aldım yetermiki acaba
Pijama sabahlık filan almadım düzende aldırırım onları diye..
kızlar günaydın 50 gün sonra düğünm var yardımcı olabılcegım bişyi varsa sorabılrsınz mutluluklar
kızlar günaydın 50 gün sonra düğünm var yardımcı olabılcegım bişyi varsa sorabılrsınz mutluluklar
ben aslında taç ın beyaz bi nevresim takımından alıcam ilk günde onu sermek istiyorum ama annem dantelli falan nevresim takımı yaptırıo o serilecekmiş sersin tabi heveslenio ama ben yatmadan değiştiririm valla
vaay ne kadarda az kalmış öyleeee? sen biçok şeyi bitirmişsindir tabiii...
teşekkür ederiz, herkesin farklı farklı hazırlıkları koşturmacaları var bu sıralar... kimi gelinlik kimi mobilya kimi de ben gibi ilk gün yatağa serilecek nevresimlerin yatak örtüsünün derdinde :106:
teşekkür ederiz...heyecanlı olmalısın çok az kalmış kolay gelsin sana da mutluluklar...:80:
şu evlilik takviminden bi ben yapamadım ne beceriksizmişim kk da anlatımı vardı yaptım oldu ama hoşuma gitmedi sizinkiler çok güzel
Mrb Kızlar,
Bende çeyiz serdirmicem tuhaf geliyo bana,
il gün sermek için de Dantellanın saten dantelli nevresim setinii aldım netten, iyiki de almışım çok sade ve şık onu kullancam ilk gün,
Ve ben hiç yatak örtüsü aladım, belki alırım gözüme güzel bişi takılırsa, Zaten nevresim takımları öyle güzeller ki sabah kalkıp hem hazırlanıp hem kahvaltı yapıp hemde yatak örtüsüyle falan uğraşamam şimdi bile öylese yatağın üstünü çekip işe koşturuyorum,
inş evlenince daha pratik ve çalışkan olurum, pek üşengecimde dün 13 saay uyku uyumuşum söylemesi ayıp
evet bende taçtan öyle bir takım almıstım cok güzel duruyor gercekten
sorma şimdiki işler daha yorucu ceyızlerı topluyoruz bugunde havalandırıyorum tavsıyem fazla esya almayın mesela 3 tane bornoz takımım olmus benım birbirimzden habersz almısız annemle ceyız toplanmasına yakın bakın ve alın
Benim benden habersiz alınan çeyizlerim olmaz sanırım, hee hediye gelirse anca
Sistemli çalışıyorum canım ben Liste yapıyorum aldıklarım ve alacaklarım, Alacaklarımdan kesip Alacaklarıma yapıştırması o kadar hoşuma gidiyor ki,
Şimdillik aladıklarımla lacaklarım başa baş gidiyor,
Mobilyalar hariç
ben yaklasık bir yıldır aldıgım için hangisini ne ara aldım bilmiyorum annemde bilmiyo daha mutfak esyalarını kolılemedık bıle muhtemelen ordada cıkacak ama sistemli gidebiliyosan ne mutlu sana
sanada yaparım istersen bana msj at evlilik tarihini ve yazmaak istedıgın notu ben yapım yollıyım istersen
ayy o sıcaktada yatakta yorgan falan, nebiliiim ama güzel görünmesi için koyarım.. dediğin gibi yanına birde pike koyarım... hımmm mantıklı.. sağol canım..
kimse yok muuuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?