2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ooo hoşgeldin çukulata nerelerdesin sen yaa..... teşekkür ederim mobilyalar iiçin, amin..

nerden aldın ya o kadar geceliği? hayırlı olsun güle güle kullan, iyi yapmışsın :128:
benimde 3 tane geceliğim 1 yazlık 1 kışlık 2 tanede sabahlığım var. ama nbb nin gelin setleri var ya bir tane de ondan istiyorum ama onu nişanlım alır heralde.. kına alışverişine çıkıldığında

düğün davetiyeleri içinde erken sanki, biz 2 ay kala yaptırmayı düşündük.

kızlar günaydın 50 gün sonra düğünm var yardımcı olabılcegım bişyi varsa sorabılrsınz mutluluklar

vaay ne kadarda az kalmış öyleeee? sen biçok şeyi bitirmişsindir tabiii...

teşekkür ederiz, herkesin farklı farklı hazırlıkları koşturmacaları var bu sıralar... kimi gelinlik kimi mobilya kimi de ben gibi ilk gün yatağa serilecek nevresimlerin yatak örtüsünün derdinde :106:

ben aslında taç ın beyaz bi nevresim takımından alıcam ilk günde onu sermek istiyorum ama annem dantelli falan nevresim takımı yaptırıo o serilecekmiş sersin tabi heveslenio ama ben yatmadan değiştiririm valla

Günaydın.. Ben beğenerek kırmızı saten pamuklu nevresim takımı almıştım. İlk gün onu sermeyi istiyorum. Zaten Çeyiz sermiycem yani kırmızı ya da beyaz olmuş farketmez. Aldığım günden beri hep onu sermek istedim. Gelin setlerinden de almıycam çok pahalı fiyat söylüyolar ya.

evet bende taçtan öyle bir takım almıstım cok güzel duruyor gercekten

sorma şimdiki işler daha yorucu ceyızlerı topluyoruz bugunde havalandırıyorum tavsıyem fazla esya almayın mesela 3 tane bornoz takımım olmus benım birbirimzden habersz almısız annemle ceyız toplanmasına yakın bakın ve alın

şu evlilik takviminden bi ben yapamadım ne beceriksizmişim kk da anlatımı vardı yaptım oldu ama hoşuma gitmedi sizinkiler çok güzel

Mrb Kızlar,
Bende çeyiz serdirmicem tuhaf geliyo bana,
il gün sermek için de Dantellanın saten dantelli nevresim setinii aldım netten, iyiki de almışım çok sade ve şık onu kullancam ilk gün,
Ve ben hiç yatak örtüsü aladım, belki alırım gözüme güzel bişi takılırsa, Zaten nevresim takımları öyle güzeller ki sabah kalkıp hem hazırlanıp hem kahvaltı yapıp hemde yatak örtüsüyle falan uğraşamam şimdi bile öylese yatağın üstünü çekip işe koşturuyorum,
inş evlenince daha pratik ve çalışkan olurum, pek üşengecimde dün 13 saay uyku uyumuşum söylemesi ayıp

merak etme son 1-2 ay uyku bile uyuyamıyosun hatta kilo bile verıyosun

Benim benden habersiz alınan çeyizlerim olmaz sanırım, hee hediye gelirse anca
Sistemli çalışıyorum canım ben Liste yapıyorum aldıklarım ve alacaklarım, Alacaklarımdan kesip Aldıklarıma yapıştırması o kadar hoşuma gidiyor ki,
Şimdillik aldıklarımla alacaklarım başa baş gidiyor,
Mobilyalar hariç

Son düzenleme:

ben yaklasık bir yıldır aldıgım için hangisini ne ara aldım bilmiyorum annemde bilmiyo daha mutfak esyalarını kolılemedık bıle muhtemelen ordada cıkacak ama sistemli gidebiliyosan ne mutlu sana

ben yaklasık bir yıldır aldıgım için hangisini ne ara aldım bilmiyorum annemde bilmiyo daha mutfak esyalarını kolılemedık bıle muhtemelen ordada cıkacak ama sistemli gidebiliyosan ne mutlu sana

Ben hep kendim aldım bugüne kadar annem bensiz bana pek bişi almaya cesaret edemez

merhaba sevgili gelinler:)
18 eylül kadıköy evlendirme dairesinde nikahım var benimde ceyiz işi gece gündüz aklımda önceden internette kıyık kıyafet bakarken şimdi yatak yorgan bakar oldum :) gecen hafta modokadaydık söyle bir dolanalım dedik ama fiyatlar çoook fazlaydı bir koltuk takımı 15 bin mesela suan ev tutulmadı gelinlikte ortada yok bana hiç biri yetişmiyecek gibi geliyor hayırlısı olsun herkez için ne kadar sıkıntılı bir zaman dilimi olsada sevdiğin insanla evleneğin günü saymak çok güzel eylül gelinleri hepinizi öpüyorummmm

Son düzenleme:
ayy o sıcaktada yatakta yorgan falan, nebiliiim ama güzel görünmesi için koyarım.. dediğin gibi yanına birde pike koyarım... hımmm mantıklı.. sağol canım..

tabi canım hangisini sermek istersen ama yatak düzgün ve güzel dursun diye yorgan ser mutlaka
zaten canım çeyiz yıkamada bilen kişiler olur yanında yardımcı olurlar sana

kızlar günaydın 50 gün sonra düğünm var yardımcı olabılcegım bişyi varsa sorabılrsınz mutluluklar

hoşgeldin şekerim benimde 45 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…