- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
sen gelirsinde olmaz
oyyy cnm benim naber napıosun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen gelirsinde olmaz
oyyy cnm benim naber napıosun?
bende bişey yapmak istemiiyyooorrruummmnapıyım canım çalışıyorum kkdan fırsat bulamıyorum ama olsun hiç işlere bakasım yok
kimse yok muuuuuu?
bende bişey yapmak istemiiyyooorrruummm
sürekli facebookda takılmak istiyorumm
tabi canım hangisini sermek istersen ama yatak düzgün ve güzel dursun diye yorgan ser mutlaka
zaten canım çeyiz yıkamada bilen kişiler olur yanında yardımcı olurlar sana
hoşgeldin şekerim benimde 45 günüm kaldı
cnm valla bende burayı özledimcanım nerelerdesin nasıl gidiyo özledik seni
ayy ne gıcık yaaaaynen ama benim face yasaklı malesef bi çok site gibi
akşam artık dışarı çıkmak istiyrum sinemaya gideriz belki vizyondaki filmlere bakıucam.
o bile yasak..
eve de bakmamıaz lazım offfff :84:
evet aramızda 5 gün var hadi hayırlısı bizim oraya takılmıyosun bek hayırdır
ayy ne gıcık yaaa
bende 2gündür eve girmedim dün hakanla dışarı fln çıktık morali fln düzeldi çok iyiyim o yüzdenn
zaman yaklaştıkça sıkışmaya başladın galiba dimi
merhaba sevgili gelinler:)
18 eylül kadıköy evlendirme dairesinde nikahım var benimde ceyiz işi gece gündüz aklımda önceden internette kıyık kıyafet bakarken şimdi yatak yorgan bakar oldum :) gecen hafta modokadaydık söyle bir dolanalım dedik ama fiyatlar çoook fazlaydı bir koltuk takımı 15 bin mesela suan ev tutulmadı gelinlikte ortada yok bana hiç biri yetişmiyecek gibi geliyor hayırlısı olsun herkez için ne kadar sıkıntılı bir zaman dilimi olsada sevdiğin insanla evleneğin günü saymak çok güzel eylül gelinleri hepinizi öpüyorummmm
nikah tarihini almada acele et bence cünkü ben bizim buarda 10 eylüle gün bulamadım eylülde ne çok gelin var bu arada
sen nerede oturuyosun bizim daha dosya açılmamış haziranda dediler
CANIM bence de bi gidip sor illa sorduğun yerden mi almak istiyorsun orası olacaksa da haziranı geçirme canım bide salonda istiyorsan sıkıntıya girme
dün arayıp sordum haziranda gelin dediler ama ben yine de ara sıra yoklarım
geliyorum arada bi çok topicte geziyorum aramızda 6 gün olması lazım. sanırım ben yalnış hesapladım :26: 5 haziran benim çünkü
seninki de mi hakan
evet canım sıkıştım artık haftasonlarını güzel geçirmek istiyorum en çok iş yaptığım zamanlar çünkü
keşke bu haftasonuı çalışmasak 23 nisan yaaa
radyologg teşekkür ederim...
kınayı saydım ben düğün 11 inde evet o zman 6 gun oluyo
1 gün önce mi olacak. yer tutunuz mu canım sormamıştım
evet canım kına 10 hazıran düğün 11 hazıran yer tutmadık bahçe var bizim orda yapıcaz tabi yagmura karsı bi önlemimizi aldık inşallah yagmaz