• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende bişey yapmak istemiiyyooorrruummm
sürekli facebookda takılmak istiyorumm :27::27:

aynen ama benim face yasaklı malesef :43::43::43: bi çok site gibi :10:
akşam artık dışarı çıkmak istiyrum sinemaya gideriz belki vizyondaki filmlere bakıucam.
o bile yasak..
eve de bakmamıaz lazım offfff :84:

canım nerelerdesin nasıl gidiyo özledik seni:38:
cnm valla bende burayı özledim :16::16:

aynen ama benim face yasaklı malesef :43::43::43: bi çok site gibi :10:
akşam artık dışarı çıkmak istiyrum sinemaya gideriz belki vizyondaki filmlere bakıucam.
o bile yasak..
eve de bakmamıaz lazım offfff :84:
ayy ne gıcık yaaa :27:
bende 2gündür eve girmedim dün hakanla dışarı fln çıktık morali fln düzeldi çok iyiyim o yüzdenn
zaman yaklaştıkça sıkışmaya başladın galiba dimi :75:

evet aramızda 5 gün var hadi hayırlısı bizim oraya takılmıyosun bek hayırdır

geliyorum arada bi çok topicte geziyorum aramızda 6 gün olması lazım. sanırım ben yalnış hesapladım :26: 5 haziran benim çünkü :24: :54:

ayy ne gıcık yaaa :27:
bende 2gündür eve girmedim dün hakanla dışarı fln çıktık morali fln düzeldi çok iyiyim o yüzdenn
zaman yaklaştıkça sıkışmaya başladın galiba dimi :75:

seninki de mi hakan :69::69::69::69::69:
evet canım sıkıştım artık haftasonlarını güzel geçirmek istiyorum en çok iş yaptığım zamanlar çünkü
keşke bu haftasonuı çalışmasak 23 nisan yaaa :31:

merhaba sevgili gelinler:)
18 eylül kadıköy evlendirme dairesinde nikahım var benimde ceyiz işi gece gündüz aklımda önceden internette kıyık kıyafet bakarken şimdi yatak yorgan bakar oldum :) gecen hafta modokadaydık söyle bir dolanalım dedik ama fiyatlar çoook fazlaydı bir koltuk takımı 15 bin mesela:( suan ev tutulmadı gelinlikte ortada yok bana hiç biri yetişmiyecek gibi geliyor hayırlısı olsun herkez için ne kadar sıkıntılı bir zaman dilimi olsada sevdiğin insanla evleneğin günü saymak çok güzel eylül gelinleri hepinizi öpüyorummmm:16:

Merak etme benimde 10 Eylül Allah kısmet ederse,
bak sen nikah gününü almışsın en azından,
ev ve gelinlik benimde hazır değill, ammannn olur takma o kadar son zamana sıkıştırma yeter
para olunca eşyalar oluyoo ne de olsa

nikah tarihini almada acele et bence cünkü ben bizim buarda 10 eylüle gün bulamadım eylülde ne çok gelin var bu arada :64:

kızlar bi sorum olacak kınayı düğünden kaç gün önce yapacaksınız benim düğünüm cumartesi akşam kınada cuma akşam olsun diyorum hem gelinin evinde son gecesi bi özelliği var hem de cuma günü çalışanlar için daha ii olur gibi çünkü çoğu cumartesi ya yarım gün çalışıo ya da izinli h.içi zor gibi ama yorucu olduğu için perşembe mi yapsak acaba gönlüm cumada ama perşembe daha mı iyi olur yaa ooff karar veremedim ne dersiniz:97:

dün arayıp sordum haziranda gelin dediler ama ben yine de ara sıra yoklarım

Evet boş bırakma cnaım açıldığı anda gider halledersiniz.
kınada benim cuma olacak düğn pazar arada 1 gün boşluk bıraktım kalmak isteyen kınamda çok olacak. hep beraber dinleniriz :47:

geliyorum arada bi çok topicte geziyorum aramızda 6 gün olması lazım. sanırım ben yalnış hesapladım :26: 5 haziran benim çünkü :24: :54:

seninki de mi hakan :69::69::69::69::69:
evet canım sıkıştım artık haftasonlarını güzel geçirmek istiyorum en çok iş yaptığım zamanlar çünkü
keşke bu haftasonuı çalışmasak 23 nisan yaaa :31:

kınayı saydım ben :D düğün 11 inde evet o zman 6 gun oluyo

radyologg teşekkür ederim...:62:

rica ederim

Back