2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar iyi akşamlar ben geldim, kimsecikler yok muuu? akşam iş çıkışı ipek saten nevresim takımları, gelin setleri araştırması yaptımm... ama karar veremedimm..

walla millet kazıklayacak adam arıyor resmen.. bi yere girdim öyle bi uçukki fiyatlar bide kız yapıştı bırakmıyor, bak çok uygun, bak yakında pahalanacak, gel kasaya gidelim, hangi kredi kartın var senin???

ya diyorum bi düşüneyim sonra gelirim belki yooook, bu kata bakmışmıydın, bak bide şunlar var, yaaa dedim herşeyim tamam hiçbirşey almayacağım.. neyse güç bela çıktım, iki yan dükkana girdim sessiz sakin bi teyze vardı, ayyyy nerdeyse yarı fiyatını söyledi yaaaa aynı markanın aynı deseni bide yaaa.... düşün o kız 380 dedi indirim yaparız 320 olur dedi, diğer kadın 180 dedi nasıl iş anlamadım.. diğer kıza daha da sinir oldum walla saat geç olmasa zamanım olsa geri döner bişeyler söylerdim.

nevresimi ve 2 yastığı ipek saten ve işlemeli oluyo, içindeki 2 yastık ve çarşafıda pamuk saten oluyo, onlardan beğendim, krem rengi.. şimdide intden araştırayım dedimde taç ta var bi tane jakaranda jakar saten nevresim takımı diyor fiyatı da 200 civarı sanırım o daha mı iyi olur bilemedim, yarı bide ona bakayım.

Ben hazırlıklara ara mı verdim ne yaptım bilmiyorum :) haftasonu fatih'e gide4bilirim. Ben böle geze geze nasıl yapılacak bu hazırlıklar bilemiyorum

Son düzenleme:

Araştır bakalım, daha vakit var ya acele etme

380 nereee 180 nereee farka bak yaaa

zyv'cim ben de netten buldum.bende de yarısı yok bu listenin.Kızlar bi de su takımı taşlı mı olsun baskılı mı karar veremedim

zyv'cim ben de netten buldum.bende de yarısı yok bu listenin.Kızlar bi de su takımı taşlı mı olsun baskılı mı karar veremedim

şimdi aldıklarımı çizdim listeden, neyse bikaç bişeyim varmış canım benim aldığım hem taşlı hem de kendinden desenli , satıcı da dedi taşları düşse bile en azından deseni kalır dedi , ben de iyi madem deyip aldım

slm kızlar bende eylül geliniyim.2eylül düğün 1indede kına nasipse.izmirdeyim
bende çeyizlerimin büyük kısmını hallettim.nişanlım yeni geldi askerden buzdolabı ve televizyonu alıcaz.onun dışında bişi almadık mobilya gelinlik falan öle bi göz gezdiriyoruz vitrin bakıyoruz.ha bide fotografçımızı ayarladık okadar.

Ben hazırlıklara ara mı verdim ne yaptım bilmiyorum :) haftasonu fatih'e gide4bilirim. Ben böle geze geze nasıl yapılacak bu hazırlıklar bilemiyorum

Sen buraya da ara verdin
hiç göremiyoz artık

aynı şey benim de başıma geldi
adam bi yatakörttüsünü tutuşturdu elime
indirim yaptıkça yapıyo. Ben de bi an alsam mı diye düşünüvermiştim ama sonra Allahıma şükür kurtuldum elinden
vee bombaaa
ötedeki dükkanda vitrinde yatağın üstüne sermişler aynısını. Fiyatını sordum ama 200 lira az söyledi
yanımda ablam da vardı. o da çok sinir oldu

su takımı denilen şey sürahi ve bardaklar oluyo heralde. Ben günlük kullanım için kullanımı daha pratik şeyleri tercih ediyorum
Taşlı olunca makinaya atamıyosun.

hoşgeldin canım. Şimdi siz yeni kavuşmuşsunuz, onun heyecanıyla işlerinizi aksatmayın
eylüle az kaldı

günaydın kızlar ben su takımımı aldım papatyalı taşlı altın sarısı kahve düşünüyorum çünkü salonumu vitrinde hoş duruyo 300 e aldım bende set halinde vazosu sürahisi şekerliği küllüğü fln da var kızlar 1 saat sonra nişanlım burda ölüyorum heyecandan artık =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…