bu arad dün gece rüyamda evleniyorum evime bu topicteki tüm kıez geliyor oturmaya
kendinizi tanıtıyorsunuz falan sabah çok güldüm kendime
speeddcimm rüyan hayır olsun inşallah, herkes kendini tanıtıyordu demek, ee beni de mi tanımadın bakim senn :82: :82:
kızlar iyi akşamlar ben geldim, kimsecikler yok muuu? akşam iş çıkışı ipek saten nevresim takımları, gelin setleri araştırması yaptımm... ama karar veremedimm..
nevresimi ve 2 yastığı ipek saten ve işlemeli oluyo, içindeki 2 yastık ve çarşafıda pamuk saten oluyo, onlardan beğendim, krem rengi.. şimdide intden araştırayım dedimde taç ta var bi tane jakaranda jakar saten nevresim takımı diyor fiyatı da 200 civarı sanırım o daha mı iyi olur bilemedim, yarı bide ona bakayım.
walla millet kazıklayacak adam arıyor resmen.. bi yere girdim öyle bi uçukki fiyatlar bide kız yapıştı bırakmıyor, bak çok uygun, bak yakında pahalanacak, gel kasaya gidelim, hangi kredi kartın var senin???
ya diyorum bi düşüneyim sonra gelirim belki yooook, bu kata bakmışmıydın, bak bide şunlar var, yaaa dedim herşeyim tamam hiçbirşey almayacağım.. neyse güç bela çıktım, iki yan dükkana girdim sessiz sakin bi teyze vardı, ayyyy nerdeyse yarı fiyatını söyledi yaaaa aynı markanın aynı deseni bide yaaa.... düşün o kız 380 dedi indirim yaparız 320 olur dedi, diğer kadın 180 dedinasıl iş anlamadım.. diğer kıza daha da sinir oldum walla saat geç olmasa zamanım olsa geri döner bişeyler söylerdim.
zyv'cim ben de netten buldum.bende de yarısı yok bu listenin.Kızlar bi de su takımı taşlı mı olsun baskılı mı karar veremedim
zyv'cim ben de netten buldum.bende de yarısı yok bu listenin.Kızlar bi de su takımı taşlı mı olsun baskılı mı karar veremedim
Ben hazırlıklara ara mı verdim ne yaptım bilmiyorum :) haftasonu fatih'e gide4bilirim. Ben böle geze geze nasıl yapılacak bu hazırlıklar bilemiyorum
walla millet kazıklayacak adam arıyor resmen.. bi yere girdim öyle bi uçukki fiyatlar bide kız yapıştı bırakmıyor, bak çok uygun, bak yakında pahalanacak, gel kasaya gidelim, hangi kredi kartın var senin???
ya diyorum bi düşüneyim sonra gelirim belki yooook, bu kata bakmışmıydın, bak bide şunlar var, yaaa dedim herşeyim tamam hiçbirşey almayacağım.. neyse güç bela çıktım, iki yan dükkana girdim sessiz sakin bi teyze vardı, ayyyy nerdeyse yarı fiyatını söyledi yaaaa aynı markanın aynı deseni bide yaaa.... düşün o kız 380 dedi indirim yaparız 320 olur dedi, diğer kadın 180 dedinasıl iş anlamadım.. diğer kıza daha da sinir oldum walla saat geç olmasa zamanım olsa geri döner bişeyler söylerdim.
slm kızlar bende eylül geliniyim.2eylül düğün 1indede kına nasipse.izmirdeyim
bende çeyizlerimin büyük kısmını hallettim.nişanlım yeni geldi askerden buzdolabı ve televizyonu alıcaz.onun dışında bişi almadık mobilya gelinlik falan öle bi göz gezdiriyoruz vitrin bakıyoruz.ha bide fotografçımızı ayarladık okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?