:)) ben de sabahtan beri koşturuyorum oraya buraya
şimdi aşkitom gelcek bekliyom
geldim kızlar geldim,bizim iş yerimiz şehir içi biyer olmadığı için, arabayla gidip geliyoruz bi markete bile.. yakın değildi yani oylanmadım... bu arada bim de üzümlü sultan diye bi kurabiye var şimdi onu aldım, söylemesi ayıp ama, tavsiye ederim süpermiş...
demet pazartesi gününe geliyor.. şimdi bizim işyerimiz havaalanına çok yakın, öğlene kadar ofiste oluyorum öğleden sonrada randevum varsa çıkıyorum. o gün ölmezde sağ kalırsam bi aksilik çıkmazsa, kemer tarafına randevu alıp görüşmeye giderim, geçerkende havaalanına uğrayıp sizi alabilirm.. ama işte 4 buçuk ay sonrası içinde söz vermek istemiyorum noolur noolmaz. ama büyük ihtimalle olur gibi.. çünkü tarih ve saat bana uyuyor..
bende buralardayım işte
sen iş yerinde değilmisin? bugün alışveriş falan da yaptın galiba dimi
melabaa
ben çalışmııyorum canikom öğrenciyim halen
alışveriş yaptım ewet
eksiklerim bitti sayılır artık
ohhh ne güzel şansına canım bizde martta aldık biletimizi iki kişi gidiş dönüş 300 TL
160 TL transfer ücreti ödeyeceğiz uçaktan otele oda 2 kişi gidiş dönüş
doğru yaa daha önce söylemiştin de unutmuşum.. ben isimleri bile zor aklımda tutarım zaten
öğrenci olmak ne kadar da güzeldi yaaaa, kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum keşke tekrar dönebilsem öğrencilik günlerime.. gerçi şimdi para kazanıyor olmak da güzel, ben öğrenciyken evlenemezdim mesela, çünkü çeyizimi hep bir yılda aldım ne aldıysam..
doğru yaa daha önce söylemiştin de unutmuşum.. ben isimleri bile zor aklımda tutarım zaten
öğrenci olmak ne kadar da güzeldi yaaaa, kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum keşke tekrar dönebilsem öğrencilik günlerime.. gerçi şimdi para kazanıyor olmak da güzel, ben öğrenciyken evlenemezdim mesela, çünkü çeyizimi hep bir yılda aldım ne aldıysam..
uçak bileti fiyatına transfer çok yaaa ama naapalım
uçak bileti fiyatına transfer çok yaaa ama naapalım
evet canım ama çekemem o sıcağı onun için değer. bide kişi başı hesaplarsak 40 TL geliyor taksi ile aynı fiyata :44:
ayy evet antalyanın sıcağında rezil olmak var iyi yapmışsınız canım.. taksi ile aynı fiyata gelmiyor emin ol, havaalanıyla kemer arası baya var, taksi sizi 80 tlye götürmezdi oraya kadar.
bitek ikimiz kalmışız yaa, memur milleti 5.30 olunca gitmiş tabiiii.. bilmiyorum var mı memur olan ama ben özel şirkette olduğum için 6 ya kadar burdayım maaleseff
ayy evet antalyanın sıcağında rezil olmak var iyi yapmışsınız canım.. taksi ile aynı fiyata gelmiyor emin ol, havaalanıyla kemer arası baya var, taksi sizi 80 tlye götürmezdi oraya kadar.
bitek ikimiz kalmışız yaa, memur milleti 5.30 olunca gitmiş tabiiii.. bilmiyorum var mı memur olan ama ben özel şirkette olduğum için 6 ya kadar burdayım maaleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?