2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlaaaaarr bi arkadaşım banyo paspas takımını ben alayım dedi.Israrla sordu,neyin eksik,alacağım zaten ama işe yarayacak bişey olsun diye.En son kendi dedi banyo paspas takımını alayım diye de...

Makarna paspas mı olsun diye de sordu ama birşey diyemedim.Renk olarak krem kahve güzel oluyor falan dedi.Sizler aldınız mı paspas takımı,ne renk aldınız ya da ne renk düşünüyorsunuz?

EFTELYA makarna aldırma bence çok çabuk kirleniyor bide üstüne basıldıkça şekli bozluyor.
benim gri-pembe-siyahlı canım düz model

Ya ben niyeyse her yer için siyah beyaz kırmızı şeyler beğeniyorum :))
Banyoyu hiç düşünmemiştim.Birden sorunca ne diyeceğimi bilemedim...

ev belli mi renkleri ona göre renkte söyleyebilirsin öyle çok farklı renk isteme bide banyona uymazsa boşa olru.
ben aldım Allahtan mavi banyom gri takımda uydu

İşte ev belli olmadığı için kararsız kalıyorum ya,ne diyim bilemedim.Sonra da diyecek tenezzül etmiyor falan,o yüzden bişey diyemedim...
Neyse makarna paspas olmasın diyim sadece...

kızlar perşembe günü nişanlım izne geliyor sigara böreği sonrada yaprak sardım istekleri bitmiyor paşamızın=) belim kopmak üzere şimdiden heyecan sardı geçmiyor saatler valla

selam hatunlar...

artik ben de lazere baslayayim dedim ama acayip fiyatlar var!
birkac indirimli yer buldum bazi web sitelerinden ama sonra firma yorumlarini okuyunca ondan da vazgectim.

Napicam bilemiyorum :2:

kızlar perşembe günü nişanlım izne geliyor sigara böreği sonrada yaprak sardım istekleri bitmiyor paşamızın=) belim kopmak üzere şimdiden heyecan sardı geçmiyor saatler valla

oooo ellerine kollarına beline sağlık
afiyetle yer inş
sen de onu izlersin:89:

Kizlar bende simdi gittim baktim 2gündür sayikladigm masa örtüsüne, 44.9mis tabikii,etiketinde 4tam çikmamis 1gibi görünüyoo. sonra kendi kendime kizarak eve geldim 14.9a runnerli masa örtüsü mü olur hiç, hemde days in coloursin? cık cık cıkkk!.

mobilyayı masko'dan almayı düşünüyorum.mobilya semti var burada.oradan da bulamassam hçbiyerden bulamam artık

mobilyayı masko'dan almayı düşünüyorum.mobilya semti var burada.oradan da bulamassam hçbiyerden bulamam artık

biz de maskodan baktık oradan alıcaz çok çeşit var mutlaka beğendiğin bşyler çıkıo hatta bir sürü çıkıo zor karar veriysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…