2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar mobilyaları almayan tek ben mi kaldım aranızda

Canım ben de almadım mobilyalarımı, haziranda alacağım hatta beyaz eşyalarımızı bile almadık, şu sıralar sitede bosch hakkında sürekli olumsuz yorumlar okuyorum aklım karıştıı :26:

Son düzenleme:

biz balayına gidemiyoruz canm
çünkü biz evlenir evlenmez nişanlım işe başlamak zorunda
yıllık izin hakkını aralıktan sonra kullanabilecek

hayırlısı olsun canım
çok stresli geliyo bana mobilya işi
kaç haftadır içime sinen hiçbişey görmedm

selam :)

yok canimcim... ben de almadim... hatta bakmiyorum bile su an
ne mobilya, ne beyaz esya...

hayat bana guzell hahahaha :)

yine kesin benim basima kalacak bunlarin hepsi...

canım sen şimdiden bak, araştırmalarını yap ve sonra gidin alın
yoksa çok zorlanırsın
zaman daraldıkça daralıyo

Canım ben de almadım mobilyalarımı, haziranda alacağım hatta beyaz eşyalarımızı bile almadık, şu sıralar sitede bosch hakkında sürekli olumsuz yorumlar okuyorum aklım karıştıı :26:

ayy ewet ya sitede boch aleyhine propaganda kararı alınmış gibi
ben de bosch dan aldım ve çok canım sıkıldı
ama beyaz eşya bölümüne girersen canım orda çok fazlasıyla övülüyo bosch

neye bakacagimi, nereden baslayacagimi bilemiyorum ki...

ayrica evi once tutmak gerek mobilya bakmadan once... evin boyutuna, sekline, hacmine ve yapisina gore mobilya alinir.

e hal boyle olunca, yani belirsizlik oldugundan, cok bakmiyorum acikcasi...

bi nisanlim gelse de askerden beraber bakicaz insallah...

ayy ewet ya sitede boch aleyhine propaganda kararı alınmış gibi
ben de bosch dan aldım ve çok canım sıkıldı
ama beyaz eşya bölümüne girersen canım orda çok fazlasıyla övülüyo bosch

evet oraya da bakıyorum, kimi iyi diyo kimi kötü diyo anlamadım bu işten bişey

ya kızlar bizim evimizdeki bütün beyaz eşyalarda bosch ve çok memnunuz.. öyle çokda eski yıllarınki değiller, hani oluyo ya mesela arçelik ve beko eskiden çok iyiymiş ama sonradan bozuldu ya, bzim evdeki bulaşık makinesi 4-5 yıl oldu, çamaşır ve bulaşık mak. de 2-3 yıl oldu alalı.. beyaz eşyaları hep yenilemiştik hepsinide bosch almıştık. bende kendi evime bütün beyaz eşyalarımı bosch aldım hiçte kafam karışık falan değil :76: gayet memnunum.

canım az çok nasıl bi ev alacağınıza karar vermişsinizdir zaten
kaç odalı, kaç metrekare gibi fikirleriniz vardır
biz tutacağımz ev tipine karar verdiğimz için
rahatlıkla bakabiliyoruz mobilya

evet oraya da bakıyorum, kimi iyi diyo kimi kötü diyo anlamadım bu işten bişey

aman her kafadan bi ses
şans işi bu beyaz eşya

selam kızlar ben de burdayım

hoşgeldin canikom

Ya kızlar
bizler böyle hergün bişi araştırıyoruz,
konuşuyoruz yorum yapıyoruz, yok o mu olsun bu mu olsun, o maarkamı iyi bu markamı iyi
düğün de hangi müzülk çalsına kadar herşeyi biz düşünüyoruz da
bu beyler ne yapıyo çok merak ediyorummm
yoksa benim ki gibi her isteğinize okeymi diyo

ben ne dersem kabul ediyo
amaaaaaa
fikir verme konusunda pek istediğim gibi değil
çok sıkılgan ve çok aceleci
Allah razı olsun istediklerimi geri çevirmiyo hiç
ne dersem "alırım" diyo

kızlar beyaz eşyasını almayanlara sharp buzdolabı ve samsung çamaşır mak.tavsiye ederim hem büyük mağazalarda (teknosa darty gibi) kampanyalar oluyo sık sık o zaman ucuza geliyo beko arçelik ...gibi beyaz eşyacılarda çok pahalı oluyolar bence

Benim nişanlım da sesini çıkarmaz, sen beğen alalım der ama onun haricinde yok o marka mı iyi yok bu marka mı kötüü hiiiçç kafa yormaazz, nası olsa araştıran varr

Benim nişanlım da sesini çıkarmaz, sen beğen alalım der ama onun haricinde yok o marka mı iyi yok bu marka mı kötüü hiiiçç kafa yormaazz, nası olsa araştıran varr

bizde aceleci taraf ben, beğendiğim şeyi hemen almak isterim
nişanlımsa hangi marka daha iyidir diye kafa yorar, sen kalitesine bak ben şıklığına derim:)

bizde de hep son söz benim (inş.evlenincede böyle olur) ama zaten hep aynı şeyleri beğeniyoruz hani ben bakmasamda bazı şeylere o benden önce tespit edip bana gösterir ben de bakarım yine aynısını beğenirim bi de teknolojide çalıştığı için elktronik şeyler aramızda çok konuşulduğundan bşy alırken hangi markayı alsak die düşünmeyiz markalar hemen hemen bellidir o konuda bilgi sahibi olduğundan ben de az çok biliyorum sayesinde

asıl muhabbet bu saatten sonra başlıyor sanırım, çok yorgunum sabah erken kalkmam lazım, şimdi birazda yatmadan önce planlar yapayımm iyi geceler herkeze

benim alacağım şeyler zaten kafamda belliydi hiç acale etmedim hep mağazaların açılışlarında ya da indirim günlerinde falan aldım kampanyaları takip ettik hep mesela braun vakumlu blender setini 1 yıl bekledim diyebilirim 1 yıl fiyat değişmedi sonra %50 indirim oldu aldım

kısa bi aradan sonra burdayııımm
nişanlımla tartıştık kızlar
bir su damlasından daha az sabrı kalmış beyefendinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…