• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dün yatak odası ve mutfak tülümüzü beğendik yani onlar kesin diğer 3 oda içinde nişanlım ailesine soracak fiyat için duruma göre olacak belki başka yerden yine aynısı olacak fiyat araştırıyoruz :34:
bende int sitelerine bakıyorum bi nişanlıma balayı için terlik ve şort için bide kendime bikini için :34: ve balayı eşyaları için :27:

canım daha sonra nişanlınla başbaşa konuş bence, onunda kafasına takılan bişeyler olmuştur belki... belki onun düşündüğü başka bişey vardı sende ailenin yanında bu şekilde fikrini söyleyince bozulup susmuştur.. sen konuyu şimdi kapat daha sonra konuş nişanlınla. üzülme ayrıca, anlıyorum şu an çok sinirlisin ama sakin olmaya çalış..

Canım anlayabiliyorum seni ama işte erkekleri anlamak zor :57: :57: çözülür inşallah canım ya çok büyük bir sorun değil, keşke benim nişanlım da şimdi yanımda olsaydı :43: alın birbirinizin gönlünü üzülmeyin ikiniz de :38:

Ailenizin yanında mı konuştunuz bilmiyorum ama benim nişanlım da annem ve babamla eşyalara,eve,düğüne dair konuşmalara pek katılmaz,sessiz kalır.Aynen bende senin gibi küplere binerim...

Ev konusuna gelince aynı konu bizim aramızdada konuşuldu,kesinlikle kabul etmem dedi.Düşüncesi ise bir kavga anında sinirle "babamın evinde oturuyoruz" diyebilme ihtimalimi düşünerek bunu kaldıramayacağını söylemişti.Düşününce haklı olduğu kanaatine vardım.Çünkü onlar için "babamın evini kiralarız" demek bile onur kırıcı.Bende kendime güvenemiyorum yani o konuda,diyebilirim kavga anında "sen çık git,burası babamın evi" :))))

Takma kafana canım,babanın evide olsa çıkabilecek olumsuzlukları,sorunları düşün...

ocwmanys kuzum yalnış yapmışşsın :20::20: bu siiznle ilgili bişey ise 2nizin olduğu ortamda konuşmalıydın :20: madem böyle niyetin var otur nişanlınla sakince konuş ama ailenin yanında değil. :95:

haklısınız kızlar ben hata yaptım. o esnada aklımda parlayan fikri söyleyiverdim
ama aslında beni sinirlendiren mesele biraz geneldi
yani herşeyde böyle susuyo, "sen ne begenirsen onu alcam" diyo. gerçekten de öyle yapıyo ama insanın yine sinirine dokunuyo. :37:
dün akşam burdan çıkınca yanına gittim, ayaklarım ağrıyo dedi, masaj yaptım barıştık :70:

Günaydıınn eylül gelinleriii :92: :92: nasılsınız bakalımm? Ben sabah sabah kendimi masrafa soktum :31: limangodan ayakkabı ve pijama aldım, pijamalar çook şekerdi dayanamayıp aldım :78:

hayırlı olsun canım güle güle giy cicilerini :16:

dün yatak odası ve mutfak tülümüzü beğendik yani onlar kesin diğer 3 oda içinde nişanlım ailesine soracak fiyat için duruma göre olacak belki başka yerden yine aynısı olacak fiyat araştırıyoruz :34:
bende int sitelerine bakıyorum bi nişanlıma balayı için terlik ve şort için bide kendime bikini için :34: ve balayı eşyaları için :27:

oo hazırlıklar yavaş yavaş son buluyo desene :52:
Allah hayırlı etsin canikom
evde tüllerin dışında bi eksik kaldı mı

:27:
oo hazırlıklar yavaş yavaş son buluyo desene :52:
Allah hayırlı etsin canikom
evde tüllerin dışında bi eksik kaldı mı

evet canım şimdi çok keyifli oluyor kendimize bişeyler seçmek.
bugün boyacı girdi işte. mutfak dolap kulpları değişecek,banyoya havluluk alıcaz,kapı arkasına askılık bornozlar için,halılar,perdeler kaldı işte :27:

lemlem canım benim
saç kurutma makinem arçelik hangiis iyidir bilmiyorum karar senin :37::37::37:
runner bana kkdan hediye geldi çeyizimde fiyatlarını bilmiyorum :36: 44 pahalıdır ama o kadar yoktur tek runner ama masa örtüsü falan komple bi ihtimal olabilir :24:

canım ben yemek masam için masa örtüsü ve runner aldım zaten.. bunu mutfak masası için düşünüyorum. bak resmide böyle, 160x160 kare masa örtüsü + 2 adet runner

$107-1284935777.jpg

bu akşam gidip bakacam, her rengide vardı, gerçekten 14.9 tl ise kalmamıştır zaten..

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) çok bi hazırlık yok daha :) öğrenciyim formasyon alıyorum ankaradayım :) sen neler yapıyosun canım hangi şehirdesin :)

canım ben yemek masam için masa örtüsü ve runner aldım zaten.. bunu mutfak masası için düşünüyorum. bak resmide böyle, 160x160 kare masa örtüsü + 2 adet runner

Eki Görüntüle 180406

bu akşam gidip bakacam, her rengide vardı, gerçekten 14.9 tl ise kalmamıştır zaten..

güzelmiş gerçekten canım
ama o fiata olduğunu sanmıyorum :50:

Back