Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ilgilendiğin için. Cesarete gelip alıyorum:) işallah görüldüğü gibi güzeldir gecelikler.
rica ederim elif, hadi bakalım hayırlı olsun neticeden haberdar edersin bizi :82:
canım daha sonra nişanlınla başbaşa konuş bence, onunda kafasına takılan bişeyler olmuştur belki... belki onun düşündüğü başka bişey vardı sende ailenin yanında bu şekilde fikrini söyleyince bozulup susmuştur.. sen konuyu şimdi kapat daha sonra konuş nişanlınla. üzülme ayrıca, anlıyorum şu an çok sinirlisin ama sakin olmaya çalış..
Canım anlayabiliyorum seni ama işte erkekleri anlamak zor çözülür inşallah canım ya çok büyük bir sorun değil, keşke benim nişanlım da şimdi yanımda olsaydı alın birbirinizin gönlünü üzülmeyin ikiniz de
Ailenizin yanında mı konuştunuz bilmiyorum ama benim nişanlım da annem ve babamla eşyalara,eve,düğüne dair konuşmalara pek katılmaz,sessiz kalır.Aynen bende senin gibi küplere binerim...
Ev konusuna gelince aynı konu bizim aramızdada konuşuldu,kesinlikle kabul etmem dedi.Düşüncesi ise bir kavga anında sinirle "babamın evinde oturuyoruz" diyebilme ihtimalimi düşünerek bunu kaldıramayacağını söylemişti.Düşününce haklı olduğu kanaatine vardım.Çünkü onlar için "babamın evini kiralarız" demek bile onur kırıcı.Bende kendime güvenemiyorum yani o konuda,diyebilirim kavga anında "sen çık git,burası babamın evi" :))))
Takma kafana canım,babanın evide olsa çıkabilecek olumsuzlukları,sorunları düşün...
ocwmanys kuzum yalnış yapmışşsın bu siiznle ilgili bişey ise 2nizin olduğu ortamda konuşmalıydın madem böyle niyetin var otur nişanlınla sakince konuş ama ailenin yanında değil. :95:
Günaydıınn eylül gelinleriii :92: :92: nasılsınız bakalımm? Ben sabah sabah kendimi masrafa soktum limangodan ayakkabı ve pijama aldım, pijamalar çook şekerdi dayanamayıp aldım :78:
dün yatak odası ve mutfak tülümüzü beğendik yani onlar kesin diğer 3 oda içinde nişanlım ailesine soracak fiyat için duruma göre olacak belki başka yerden yine aynısı olacak fiyat araştırıyoruz
bende int sitelerine bakıyorum bi nişanlıma balayı için terlik ve şort için bide kendime bikini için ve balayı eşyaları için
oo hazırlıklar yavaş yavaş son buluyo desene
Allah hayırlı etsin canikom
evde tüllerin dışında bi eksik kaldı mı
evi sana hazırlıyorum
bi ara ikea,praktitere falan gelip bakmamız lazım
Günaydınlaaar
ne geceliğiiii kızlaaar :89:
ayy hayatımda ilk defa biri bana ev hazırlıyo, gel de heyecananma
şşşiiiiişşşşştttt :26:
lemlem canım benim
saç kurutma makinem arçelik hangiis iyidir bilmiyorum karar senin
runner bana kkdan hediye geldi çeyizimde fiyatlarını bilmiyorum 44 pahalıdır ama o kadar yoktur tek runner ama masa örtüsü falan komple bi ihtimal olabilir
Meraba kızlar, bende eylülde evleneceğim inşallah :)
Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) çok bi hazırlık yok daha :) öğrenciyim formasyon alıyorum ankaradayım :) sen neler yapıyosun canım hangi şehirdesin :)
canım ben yemek masam için masa örtüsü ve runner aldım zaten.. bunu mutfak masası için düşünüyorum. bak resmide böyle, 160x160 kare masa örtüsü + 2 adet runner
Eki Görüntüle 180406
bu akşam gidip bakacam, her rengide vardı, gerçekten 14.9 tl ise kalmamıştır zaten..
Meraba kızlar, bende eylülde evleneceğim inşallah :)