2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kısa bi aradan sonra burdayııımm
nişanlımla tartıştık kızlar
bir su damlasından daha az sabrı kalmış beyefendinin

Canım olur öyle şeyler , stressli günlerimiz yeni yeni başlyor, yeri gelecek senin sabrın kalmayacak o alttan alacak öyle düşün. ve de ona kavuşacağın günü hayal et olumlu düşün tatlım

hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
şuan kendimi b.sayara vermiş durumdayım
ama yok kafamı dağıtamıyorum

hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
şuan kendimi b.sayara vermiş durumdayım
ama yok kafamı dağıtamıyorum

Ahsencim lütfen üzme kendini, evlenirken demiyormuyuz iyi günde kötü günde diye, işte her günümüz toz pembe masal tadında olmayacak, evlilikte bu zaten, fedakarlık-anlayış.. o da anlayacaktır seni kırdığını,
en çokta sudan sebeplerden kavga ettiğimizde içim acıyor, eminim sizinki de öyledir, gereksiz yere tartışılan bir mesele

daha evlenmemize 4 buçuk ay var ama evi nerde tutacağımz olay oldu
ben diyorumki; benim ailemin istanbulda 3 tane dairesi var birinde ailemle oturuyoruz. diğerlerinden kira geliyo
o kira gelen dairelerden birine geçip vereceğimiz kirayı anneme verelim diyorum
şuan nişanlım bizim evde
odada hepberaber bu konuyu konuşurken tek bir yorum bile yapmadı
bilgisayarla ilgilendi
ben de kızdım "bizimle ilgili bişey konuşuyoruz fikir söylesene" dedim
o da kabul etmedi
sonra susup durdu
sinir oluyorum ya çatlicam şimdi orta yerimden

Son düzenleme:

Canım erkekler bu konularda biraz hassastır , hani kızın ailesinin evinde oturmak konusu ona ters gelmiştir ilk başta, keşke önce başbaşa konuşsaydınız daha kolay orta yolu bulurdunuz, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah....

ücretsiz turalım demiyorum ki zaten
öyle bişey söyleyemem çünkü annemler onların kirasıyla geçiniyo
söz evden açılınca ben de düşüncemi söyledim
hassas olmasını anlayabiliyorum ama düşünsene
sürekli susup duruyo
sanki ben dedem için konuşuyorum
töbe ya rabbim

Son düzenleme:
neyse kızlar ben çıkıyorum
nişanlım içerde, ayıp olmasın daha fazla
görüşürz inş dua edin

Canım anlayabiliyorum seni ama işte erkekleri anlamak zor çözülür inşallah canım ya çok büyük bir sorun değil, keşke benim nişanlım da şimdi yanımda olsaydı alın birbirinizin gönlünü üzülmeyin ikiniz de

neyse kızlar ben çıkıyorum
nişanlım içerde, ayıp olmasın daha fazla
görüşürz inş dua edin

canım daha sonra nişanlınla başbaşa konuş bence, onunda kafasına takılan bişeyler olmuştur belki... belki onun düşündüğü başka bişey vardı sende ailenin yanında bu şekilde fikrini söyleyince bozulup susmuştur.. sen konuyu şimdi kapat daha sonra konuş nişanlınla. üzülme ayrıca, anlıyorum şu an çok sinirlisin ama sakin olmaya çalış..

Ailenizin yanında mı konuştunuz bilmiyorum ama benim nişanlım da annem ve babamla eşyalara,eve,düğüne dair konuşmalara pek katılmaz,sessiz kalır.Aynen bende senin gibi küplere binerim...

Ev konusuna gelince aynı konu bizim aramızdada konuşuldu,kesinlikle kabul etmem dedi.Düşüncesi ise bir kavga anında sinirle "babamın evinde oturuyoruz" diyebilme ihtimalimi düşünerek bunu kaldıramayacağını söylemişti.Düşününce haklı olduğu kanaatine vardım.Çünkü onlar için "babamın evini kiralarız" demek bile onur kırıcı.Bende kendime güvenemiyorum yani o konuda,diyebilirim kavga anında "sen çık git,burası babamın evi" :))))

Takma kafana canım,babanın evide olsa çıkabilecek olumsuzlukları,sorunları düşün...

Seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :) Bende aynen askerden gelmesini bekliyorum.

lemlem canım benim
saç kurutma makinem arçelik hangiis iyidir bilmiyorum karar senin
runner bana kkdan hediye geldi çeyizimde fiyatlarını bilmiyorum 44 pahalıdır ama o kadar yoktur tek runner ama masa örtüsü falan komple bi ihtimal olabilir

ocwmanys kuzum yalnış yapmışşsın bu siiznle ilgili bişey ise 2nizin olduğu ortamda konuşmalıydın madem böyle niyetin var otur nişanlınla sakince konuş ama ailenin yanında değil. :95:

Günaydıınn eylül gelinleriii :92: :92: nasılsınız bakalımm? Ben sabah sabah kendimi masrafa soktum limangodan ayakkabı ve pijama aldım, pijamalar çook şekerdi dayanamayıp aldım :78:

Günaydıınn eylül gelinleriii :92: :92: nasılsınız bakalımm? Ben sabah sabah kendimi masrafa soktum limangodan ayakkabı ve pijama aldım, pijamalar çook şekerdi dayanamayıp aldım :78:

iyi günlerde kullan canım iyi yapmışsın

güle güle giy cicilerini.. Bende markalonga die bi siteden gecelikler beğendim uygun fiyata ama cesaret edip alamıyorum. daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
güle güle giy cicilerini.. Bende markalonga die bi siteden gecelikler beğendim uygun fiyata ama cesaret edip alamıyorum. daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı arkadaşlar ?

teşekkür ederim canım valla ben ilk defa duydum adını, du bi bakayım nasıl bi siteymiş

teşekkür ederim canım valla ben ilk defa duydum adını, du bi bakayım nasıl bi siteymiş

Baktım şimdi, güvenilirlik açısından sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum zira McAfee SECURE güvenlik sertifikasına sahip bir site olduğu yazıyor. ürünler de gerçekten ucuzmuş, ama dediğim gibi ben hiç ordan alışveriş yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…