- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kızlar çok kötüyümmmm
bugün izin aldım nikah günü almaya gittik nişanlımın ciğer filmini dr'lar onaylamadı bişeyden şüphelendik bu şekilde evlenme işl.için rapor veremeyiz dediler bütün gün hastanelerde testlerle tahlillerle uğraştık hala inanamıyorum
henüz sonuç yok çok cnm sıkkın çokkk:85::85::85:
Kızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm
kızlar nikah işlemleri için, sağlık raporu nasıl alınıyor ve ne kadar tutuyor bileniniz vaarmı? biz pzt bu işlemleri halletmek için izin alacaz da..
biraz önce bir özel hastaneyi aradım sordum, tahlillerinizi burda yapıp sağlık ocağına gönderiyoruz onlar veriyor dedi :44: ücreti sordum, ücret bilgisi veremiyoruz dedi..
acaba direk sağlık ocağına gitsek onlar tahlilde yapıyomudur? yapıyosa bir günde bitermi? birde aile hekimliği çıktı ya şimdi, nişanlımla benim aile hekimi aynı sağlık ocağı değil, hatta neredir onuda bilmiyoruz aynı sağlık ocağına gitsek oluyomudur? vee son bir soru bu aile hekimimiz hangi sağlık ocağındadır nerden öğreneceez? :44:
kızlar düğün masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz, biz ailelerimize yük olmak istemiyoruz ama ellerinden gelenleri yapıyorlar, beyaz eşyaları ve ev tekstili grubu, yemek takımları alındı, herhangi bi taksitimiz yok şuanda, mobilyalar ve düğün masrafları için kredi çekmeyi düşünüyoruz ve kirada oturcaz ikimizde çalışıyoruz varmı bizmi gibi krediyle düğün yapacak olan
Kızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm
canım ben normal aldım tanıdığım beyaz eşyacılar daha kullanışlı olduğunu söylediler ben 1,70 im kısa sayılmam ama taa üst raftan dolu kocaman bi tencereyi indirmektense biraz eğilir sebzelikten sebze çıkarırım sonuçta aşağıda kalan kısım sebzelik üstte de buzluk var o da çok kullanılmıo ama tencere tabak konulan raflar en önemlisi orta bölümden daha rahat alınır bence...ben sharpaldım inox çok kullanışlı ve çok iyi bi marka tavsiye ederim kullananlar çok memnun zaten nişanlım teknosa da çalıştığı için bu işlerden anlıo ordan aldık ç.mak.samsung gri elmas kazan o da çok ii hepsini aylarca araştırıp aldım hem de kampanyaları takip ettik ucuza aldık...
canım ben normal aldım tanıdığım beyaz eşyacılar daha kullanışlı olduğunu söylediler ben 1,70 im kısa sayılmam ama taa üst raftan dolu kocaman bi tencereyi indirmektense biraz eğilir sebzelikten sebze çıkarırım sonuçta aşağıda kalan kısım sebzelik üstte de buzluk var o da çok kullanılmıo ama tencere tabak konulan raflar en önemlisi orta bölümden daha rahat alınır bence...ben sharpaldım inox çok kullanışlı ve çok iyi bi marka tavsiye ederim kullananlar çok memnun zaten nişanlım teknosa da çalıştığı için bu işlerden anlıo ordan aldık ç.mak.samsung gri elmas kazan o da çok ii hepsini aylarca araştırıp aldım hem de kampanyaları takip ettik ucuza aldık...
sanırım ben de normal alacağım ya bakalım biraz daha düşüneyim debu arada ben bosch düşünüyorum ama yine tam karar vermiş değilim bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum. bosch için de deniyor ki türkiyede üretilenler sorunlu, ithal olanlar sorunsuz kafam karışıyo yaa :44:
semerta kredi ile düğün yapmıyoruz ama kredi ile ev aldık 10 yıl hayatımız ipotek altında
hayırlı olsun eşyaların
biz beyaz eşyaları aldık sadece buzdolabı kaldı
smsungdan almayı dşünüyorum
ancak samsunglar hakkında yeterli bilglim yok
kalitesi falan nasıl beyazların
semerta kredi ile düğün yapmıyoruz ama kredi ile ev aldık 10 yıl hayatımız ipotek altında
sanırım ben de normal alacağım ya bakalım biraz daha düşüneyim debu arada ben bosch düşünüyorum ama yine tam karar vermiş değilim bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum. bosch için de deniyor ki türkiyede üretilenler sorunlu, ithal olanlar sorunsuz kafam karışıyo yaa :44:
bugün kimsecikler uğramıo herkes yoğun galiba...
cnm zaten raporu onaylamayıp verem savaşa yönlendirdiler hatta oradanda hastaneye ama test sonuçlarını bekliyoruz:85::85:canım bizde haftaya pazartesi gidip nikah günü için sağlık raporu işini halletmeyi düşünüyoruz..
Allah acil şifa versin nişanlına inşallah ciddi bir durum yoktur. Başka biyere daha gidin isterseniz, maalesef burası Türkiye artık hiç bir işin ciddiyeti kalmadı, yanlışlık falan yapmış olabilirler.
amin inş. cnmmmcanım inşallah kötü bişey çıkmaz, canını sıkma, Allah acil şifalar versin,
olumlu düşünmeye çalışıorum amaa....
canım bende gittiğimde griptim 45 volumluk serum taktı hemşire böyle girme dedi. uğraştırmayalım..
nitekim vucudumda inanılmaz mikrop varmış.
düşünme böyle şeyleri iyi düşün olumlu düşün öyle olsun
inş. cnmmmstres yapma bişey yoktur merak etme sen
inş. çıkmaz cnm yaaacanım çok geçmiş olsun kötü birşey çıkmaz inş.merak etme takma kafana sakın
cnm ben o tepetaklak olandan aldımKızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm
bende başlamak istiyorum ama uygun makineli bi yer bulamadım aynı zamanda internetten olan kampanyalar var ya onları takip ediyorum arkadaşım öle yaptırdı çok uyguna mal oldu ona
cnm ben daha önce gitmişdim evet acıyor ama en azından değiyor.
ağda da acıyor sonuçta
hem emla krem die bişey var gitmeden 45 dk önce sürüyosun strech film gibi bişeyle sarıosun sonra işleme başlamadan çıkarıosun ağrıyı çok aza indiriyormuşş
cnm buarada ben kavitasyona gidiyorum ama int.kampanyalı aldım yani tam anlamıyla yapılıor denemez ama h.sonu konuştuğum kişiler de seans tam anlamaıyla yapıldığında dehşet sonuçlar veriyomuş onu gördümm
ben düzcede olduğum için kampanyaları takip edemiyorum benimki biraz pahalıya gelecek.1 seansı 300tl -350lira arasında tüm vucut.:26:
slm,
topıgı gorunce katılmak ıstedım
bende 9 eylulde evlenıcem ıns nasıpse
8eylul kına gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?