2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım geçmiş olsun, nemli bişey olacağını sanmıyorum
sonuçları alınca bilgilendir bizi inş

boyun uzunsa senin için kullanışlı olabilir tabi ama
ben beyaz eşya ve mobilya konusunda klasik modellerden şaşmamak gerekir diye düşünüyorum
hem modası geçiyo hem de bi süre sonra insan sıkılabiliyo

bu konuyla ilgili ben de pek bişey bilmiyorum ama özle gitmek gerekmediğini iyi biliyorum
sağlık ocakları haftanın bi günü tahlillerin tamamını ücretsiz yapıyo
raporu da ücretsiz veriyo diye biliyorum

benim ailem benim çeyizimin tamamını alıyo, ben son sınıftayım henüz çalışmııyorum
nişanlımın ailesinin de başka borçları var, alacaklarını da yine borçla alabilecekler
o yüzdn nişanlım herşeyi almaya çalışıyo kimseyi borca sokmamak için
allah herkese yardım etsin bu işler zor

canım ben normal aldım tanıdığım beyaz eşyacılar daha kullanışlı olduğunu söylediler ben 1,70 im kısa sayılmam ama taa üst raftan dolu kocaman bi tencereyi indirmektense biraz eğilir sebzelikten sebze çıkarırım sonuçta aşağıda kalan kısım sebzelik üstte de buzluk var o da çok kullanılmıo ama tencere tabak konulan raflar en önemlisi orta bölümden daha rahat alınır bence...ben sharp aldım inox çok kullanışlı ve çok iyi bi marka tavsiye ederim kullananlar çok memnun zaten nişanlım teknosa da çalıştığı için bu işlerden anlıo ordan aldık ç.mak.samsung gri elmas kazan o da çok ii hepsini aylarca araştırıp aldım hem de kampanyaları takip ettik ucuza aldık...

hayırlı olsun eşyaların
biz beyaz eşyaları aldık sadece buzdolabı kaldı
smsungdan almayı dşünüyorum
ancak samsunglar hakkında yeterli bilglim yok
kalitesi falan nasıl beyazların

sanırım ben de normal alacağım ya bakalım biraz daha düşüneyim de bu arada ben bosch düşünüyorum ama yine tam karar vermiş değilim bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum. bosch için de deniyor ki türkiyede üretilenler sorunlu, ithal olanlar sorunsuz kafam karışıyo yaa :44:

yok canım ya
boschun kalitesi hep aynı, beyaz eşyada tek geçerim
en düşük modelini kullananlar bile çok memnun çevremde

hayırlı olsun eşyaların
biz beyaz eşyaları aldık sadece buzdolabı kaldı
smsungdan almayı dşünüyorum
ancak samsunglar hakkında yeterli bilglim yok
kalitesi falan nasıl beyazların

samsung ii bi marka eğer sharp almasaydık sonraki tercihlerimiz samsung ya da aristondu bizim evde ariston var yıllardır çok memnunuz hem kullanışlı hem daha tık demedi çok şükür 3 markada iyi yani

evet canım bosch iyi diyolar o da olabilir bence için rahat olsun

cnm zaten raporu onaylamayıp verem savaşa yönlendirdiler hatta oradanda hastaneye ama test sonuçlarını bekliyoruz:85::85:
canım inşallah kötü bişey çıkmaz, canını sıkma, Allah acil şifalar versin,
amin inş. cnmmm
olumlu düşünmeye çalışıorum amaa....

stres yapma bişey yoktur merak etme sen
inş. cnmmm

canım çok geçmiş olsun kötü birşey çıkmaz inş.merak etme takma kafana sakın
inş. çıkmaz cnm yaaa

cnm ben o tepetaklak olandan aldım
kuzenimde var çok memnun kullanışlı olduğunu söylüyor
bende seviyorum yaa tipinii

herkes fatmagülü izlemeye başladı galiba bugün kimse havadis vermeyecek anlaşılan

yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı olsun. Kızzlarrr nasılsınız hazırlıklar ne durumda??

evlenmiyorum ama sohbetinize beni de dahil ederseniz sevinirim, sıkıldım gecenin bu saatinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…