2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bizde düğün masraflrımızı nişanlımla ikimiz karşılıyoruz.. ailelerimizin yardım edebilecek durumu yok. bu yüzdende 1 yılı geçti nişanlanalı, evlenince 1.5 yıl nişanlı kalmış olacağız.. Kına gecesinin masraflarını bile ben karşılayacam, hatta 2 tane bilezik bile aldım, kardeşlerim taksın diye. ve kirada oturacağız.. şimdilik hiç borcumuz yok çok şükür, ama daha birçok şeyide almadık, mobilya gelinlik vs gibi.. çok zorlanırsak bizde kredi çekeriz, yapacak bişey yok. Allah evlenene yardım edermiş.

tamam canım teşekkür ederim, nişanlımda belediyeyi ve sağlık ocağını arayıp öğrenmiş. kan tahlilini bütün sağlık ocakları yapıyormuş, ücretini bilmiyorum.. akciğer filmide şart değilmiş sanırım, isteğe bağlı yazıyordu araştırmalarıma göre :97:

Günaydın kızlar
Neler yaptınız?
Dün nişanlımla biraz perdelere baktık sırf oturma odası iki cam kanatları filanda var 650 tuttu:44:..
Mutfaga katlamalı perdeler varya ondan düşündüm o da 100 milyon..
Siz baktınızmı perdelere?
Birde kına için en ucuzundan bi salon düşündüm bi çok yeri aradım en ucuzu 850 TL..

perde ölçülerimizi aldık ama bakmamıştık epey pahalıymış yaaa
kına için salonda büyük sanırım ufak bi yer ise pahalı çünkü ben 250 TL lokal tarzında bi yer tuttuk.
bizde genelde 100*150 kişi falan olur

Tabi kalitesine göre değişiyo ama almışken cok kalitesizde olsun istemedim..
Yoksa her fiyata var perde.
Ama yinede biraz daha araştırıcam..

Lokal derken nasıl bi yer canım.:44:
Nereleri araştırıcamı nerelerle görüşücemi bilemedim..

bizde bakıcaz ama sanırım haftaiçine kalacak bu hafta yine doldu
semt konakları olur,mesela bizim tuttuğumuz erzurumlular lokali, cafe falan olabilir.
her memleketin kendine ait bi yeri oluyor bizim memleket antalya oda var ama biraz ufak :44:

Burda öyle lokaller yok bildiğim kadarıyla ama yinede araştırmam gerek.
Ama cafe iyi fikir aslında çok iyi oldu söylediğin canım bide oraları araştırayım..
İnşallah uygundur fiyatları ya

Burda öyle lokaller yok bildiğim kadarıyla ama yinede araştırmam gerek.
Ama cafe iyi fikir aslında çok iyi oldu söylediğin canım bide oraları araştırayım..
İnşallah uygundur fiyatları ya

tabi canım 850 TL çok pahalı çünkü sana 100*200 kişilik bi yer olsa yeter bile.
sonuçta kına zaten bi tek yeri tutuyorsun herşeyi yine kendimiz yapıyoruz ikramları
evine yakın kafelere söyle mado falan var ise oralar veriyr

Mado var ama orası biraz tuzlu olur gibime geliyo..
Bi cafe var canlı müziğide var içinde çokda güzel bi yer.
Bi arayım bakalım orayı

kızlar kızlaaaarrrrr
hepinize mutlu tontiş günleeerrr
çukulatam gelmiş hoşgelmiş
napıyosunuz bakalım nasılsınız

ben sivaslıyım nişanlım tunceli li aynı mah.deyiz bizim orda kayserililerin derneği vardı 250-300 kişilk nişanda orayı 200e tuttuk tıklım tıklımdı kına için yeterli olur 200-250 civarında olacak yine fiyatı sahnesi çok büyük önemli olan o bizim için halaya ve oyuna çok düşkün bi millet olduğumuz için

Sende hoşgeldin canım
Harıl harıl kına için yer arıyorum canım yaa.
Ama uygun bi yer bulamadım daha

bulursun inş
canlı müzik falan işin içine girince pahalı olur
biz burdaki bi cafeyi ayarladık 300 tl ye
senin söylediğin rakamlar çok uçuk
araştır bence

cumanız mubarek olsuunnn

Seninde cuman mubarek olsun ocw cim

Süpermiş ya..
Niye ben bulamıyorum öyle yerleri:44:
Telefonla olmıycak galiba her gördüğüm yere gidip bizzat görüşmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…