2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım inşallah kötü bişey çıkmaz, canını sıkma, Allah acil şifalar versin,

canım bende gittiğimde griptim 45 volumluk serum taktı hemşire böyle girme dedi. uğraştırmayalım..
nitekim vucudumda inanılmaz mikrop varmış.
düşünme böyle şeyleri iyi düşün olumlu düşün öyle olsun

Kına için tarihi bi mekan var aklımda medrese aynı zamanda türkü cafe olarak kullanılıyo sanırım orda olacak, tam karar veremesemde, Düğün mekanım da hazır kapalı mekanlarda boğuluyorum açık bahçeli bi salon, mobilyalara da ev tutulunca bakıcaz, bunlar işin büyük elle tutulur yanları o kadar çok işimiz varki aslında, bazen amaaan ne telaşaliymiş kıy nikahı gitsin diyiveresim geliyo ama işte 1 kere oluyo

stres yapma bişey yoktur merak etme sen

canım çok geçmiş olsun kötü birşey çıkmaz inş.merak etme takma kafana sakın

Kızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm

bilmem canım benimki normal ama hangisi kullanışlı olur bilmiyorum. tek olumsuz yani devamlı elin alta gider herhalde

fikir verdiğin için teşekkürler speedy cim evet kızlar yok mu başka yorumu fikri olan yok mu artıran

ben ne biliyim beyaz eşyayı alırken normallikten yana oldum bide hiç kullanan yoktu görtmedim..
ama çevrede var ise bence onlardan fikir al yana beyaz eşya mağazalarından öğren

Speedy ev almışsın hayırlı olsun ne kadar güzel yaaa, hiç kira derdiniz olmayacak. Ayy bizde alabiliriz inşaallah ya, artık evlendikten kaç sene sonra olur bilemiyorum kredi çekip almayı düşünüyoruz.

ben ne biliyim beyaz eşyayı alırken normallikten yana oldum bide hiç kullanan yoktu görtmedim..
ama çevrede var ise bence onlardan fikir al yana beyaz eşya mağazalarından öğren

Canım beyaz eşyacıları gezerken hepsi o tepetaklağı gösteriyolardı bize, boyunuz uzun daha rahat kullanırsınız diyolardı, başta çok katıydım kesinlikle normal alırım diyodum ama şimdi biraz aklım karıştı, eğil kalk yapmak yerine, elimi uzatıp herşeye yetişmek daha mantıklı geliyor ama yine de kullanan birinden tavsiye istiyoorummm

anladım canım. kullanan birisi kesinlikle daha iyi olur

bende buzdolabımı normal olanlardan aldım, yani buzluğu üstte.. buzluğunun en büyük boy olanlarından istediğim için, boyu çok uzun.. buzluğu altta olanlarıda inceledim ama en çok kullanılan bölümün üstte olması kullanışsız geldi bana, kahvaltılıklar falan tepede kalacak sürekli bişeylere uzanmak zorunda kalırım diye istemedim.. :93:

yeni gelinler hoşgeldiniz giderek çoğalıyoruz ne güzel hayırlı olsun kızlar.buzluğu aşağıda olan buzdolaplarını düşünmeyin kızlar kullanışsız oluyor birde yarın birgün bebişleriniz olursa ora boylarına yetince oyuncak oluyor açıp kapatıyorlar içini boşaltıyorlar sonra da dolap bozuluyor haliyle

bu yorumm korkuttu beni, almayacağım sanırsam :18: :18:

kızlar nikah işlemleri için, sağlık raporu nasıl alınıyor ve ne kadar tutuyor bileniniz vaarmı? biz pzt bu işlemleri halletmek için izin alacaz da..

biraz önce bir özel hastaneyi aradım sordum, tahlillerinizi burda yapıp sağlık ocağına gönderiyoruz onlar veriyor dedi :44: ücreti sordum, ücret bilgisi veremiyoruz dedi..

acaba direk sağlık ocağına gitsek onlar tahlilde yapıyomudur? yapıyosa bir günde bitermi? birde aile hekimliği çıktı ya şimdi, nişanlımla benim aile hekimi aynı sağlık ocağı değil, hatta neredir onuda bilmiyoruz aynı sağlık ocağına gitsek oluyomudur? vee son bir soru bu aile hekimimiz hangi sağlık ocağındadır nerden öğreneceez? :44:

canım biz ciger filmini dispanserde çekildik, zaten daha önceden evlendirme birimine gitmiştim, onlar direkt oraya yönlendirdiler, ordan ertesi gün sonuçları aldık, diğer kan tahlilini de normal bir sağlık ocağında yaptırdık, özele falan gitmedik, beş kuruş para da ödemedik bizim de aile hekimlerimiz farklı sonuçta ama ona gitmenize gerek yok. aile hekimini de netten öğreniyosun canım tc kimlik numaranla.

kızlar düğün masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz, biz ailelerimize yük olmak istemiyoruz ama ellerinden gelenleri yapıyorlar, beyaz eşyaları ve ev tekstili grubu, yemek takımları alındı, herhangi bi taksitimiz yok şuanda, mobilyalar ve düğün masrafları için kredi çekmeyi düşünüyoruz ve kirada oturcaz ikimizde çalışıyoruz varmı bizmi gibi krediyle düğün yapacak olan

biz de bir miktar kredi çekeceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…