kızlar çok kötüyümmmm
bugün izin aldım nikah günü almaya gittik nişanlımın ciğer filmini dr'lar onaylamadı bişeyden şüphelendik bu şekilde evlenme işl.için rapor veremeyiz dediler bütün gün hastanelerde testlerle tahlillerle uğraştık hala inanamıyorum
henüz sonuç yok çok cnm sıkkın çokkk:85::85::85:
kızlar çok kötüyümmmm
bugün izin aldım nikah günü almaya gittik nişanlımın ciğer filmini dr'lar onaylamadı bişeyden şüphelendik bu şekilde evlenme işl.için rapor veremeyiz dediler bütün gün hastanelerde testlerle tahlillerle uğraştık hala inanamıyorum
bizde beyaz eşyayı daha nişanlanmadan başlamıştık almaya hazır mobilyamızı almadık daha bizim ev küçük olduğu için kına için yer tutmak zorundayım nişanımı bizim orda bi dernekte yapmıştım 500 m2 lik geniş bir yer kınayı da orda yapmayı düşünüyorum hem nişanlımla aynı mahallede oturuyoruz ve ikimiznde çevresi hep orda oturuyo herkes rahatlıkla gelebilir bizim iki tarafta kalabalık düğün salonunu 1000 kişilik tuttuk walla ancak yeter heralde inş.bi aksilik olmazsa
kızlar çok kötüyümmmm
kızlar çok kötüyümmmm
Kızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm
bilmem canım benimki normal ama hangisi kullanışlı olur bilmiyorum. tek olumsuz yani devamlı elin alta gider herhalde
fikir verdiğin için teşekkürler speedy cimevet kızlar yok mu başka yorumu fikri olan yok mu artıran
ben ne biliyim beyaz eşyayı alırken normallikten yana oldum bide hiç kullanan yoktu görtmedim..
ama çevrede var ise bence onlardan fikir al yana beyaz eşya mağazalarından öğren
Canım beyaz eşyacıları gezerken hepsi o tepetaklağı gösteriyolardı bize, boyunuz uzun daha rahat kullanırsınız diyolardı, başta çok katıydım kesinlikle normal alırım diyodum ama şimdi biraz aklım karıştı, eğil kalk yapmak yerine, elimi uzatıp herşeye yetişmek daha mantıklı geliyor ama yine de kullanan birinden tavsiye istiyoorummm
Kızlar sizee birşey danışmak istiyorum, ben buzdolabını şu tepetaklak olanlar var ya hani buzluğu altta olanlar, işte onlardan almak istiyorum ama bir yandan da tereddütlüyüm ya alışamazsam diye :18: ama boy sorunum yok 1.74 o yüzden daha mı kullanışlı olur acaba diyorum :26: fikirlerinizi bekliyorum canlarımm
yeni gelinler hoşgeldiniz giderek çoğalıyoruz ne güzel hayırlı olsun kızlar.buzluğu aşağıda olan buzdolaplarını düşünmeyin kızlar kullanışsız oluyor birde yarın birgün bebişleriniz olursa ora boylarına yetince oyuncak oluyor açıp kapatıyorlar içini boşaltıyorlar sonra da dolap bozuluyor haliyle
kızlar nikah işlemleri için, sağlık raporu nasıl alınıyor ve ne kadar tutuyor bileniniz vaarmı? biz pzt bu işlemleri halletmek için izin alacaz da..
biraz önce bir özel hastaneyi aradım sordum, tahlillerinizi burda yapıp sağlık ocağına gönderiyoruz onlar veriyor dedi :44: ücreti sordum, ücret bilgisi veremiyoruz dedi..
acaba direk sağlık ocağına gitsek onlar tahlilde yapıyomudur? yapıyosa bir günde bitermi? birde aile hekimliği çıktı ya şimdi, nişanlımla benim aile hekimi aynı sağlık ocağı değil, hatta neredir onuda bilmiyoruz aynı sağlık ocağına gitsek oluyomudur? vee son bir soru bu aile hekimimiz hangi sağlık ocağındadır nerden öğreneceez? :44:
kızlar düğün masraflarınızı nasıl karşılıyorsunuz, biz ailelerimize yük olmak istemiyoruz ama ellerinden gelenleri yapıyorlar, beyaz eşyaları ve ev tekstili grubu, yemek takımları alındı, herhangi bi taksitimiz yok şuanda, mobilyalar ve düğün masrafları için kredi çekmeyi düşünüyoruz ve kirada oturcaz ikimizde çalışıyoruz varmı bizmi gibi krediyle düğün yapacak olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?