Kızlar bende eylül gelini olmak için can atıyorum ama biz biraz geç kaldık eylül ayı rezervasyonları hep dolmuş adam bize ısrarla hafta içi çok daha güzel oldugunu söyledi ama ben hiç hata içi düğüne denk gelmedim ne olur bana fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var şu an : ((
tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza eeee anlat bakalım hazırlıklar nasıl gidiyor çeyizin ne durumda.....
Kızlar bende eylül gelini olmak için can atıyorum ama biz biraz geç kaldık eylül ayı rezervasyonları hep dolmuş adam bize ısrarla hafta içi çok daha güzel oldugunu söyledi ama ben hiç hata içi düğüne denk gelmedim ne olur bana fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var şu an : ((
hafta içi düğününün fiyatı daha uygun olur haftasonu düğününe göre, düğüne davetliler de normalden biraz daha geç gelebilirler iş güç yüzünden, ama benim bir kuzenimin düğünü ve yakın arkadaşımın düğünü hafta içi oldu, çok da güzel oldu
ama benim hafta içinde kastım cuma değil pazartesi-perşembe arası.. artık salonlar cumayıda hafta sonu saymaya başlamış zaten.. araya ramazanda girince.. sordugum yerde temmuz ayı 31gün boyunca dolu dedi adam mesela... hafta içi oldugunda 1000 tl fiyat farkı var bide.
Hmmm adaşımm, büyük olarak buzdolabı, bulaşık mak, Çamaşır mak. aldık ve düğün salonunu ayarladık, kına yeri bulamadım evdemi yapsam diye düşün düşün düşünüyorum,
pöffff bugün de akşam olmak bilmediçook sıkıldım :84:
aynen olamadı akşam bi türlü iş çıkışı ev bakmaya gidicez inş.bu sefer olur kıslarrr dua edin aylardır bakıoruz fenalık geldi artık vazgeçicem en sonunda almaktan
kizlar benide ilk sayfadaki listeye alin..
kina 04.06
dügün 04.09
yurtdisinda oldugum icin bukadar arayla olucak yapicak bisey yok :)
kızlar çok kötüyümmmm
bugün izin aldım nikah günü almaya gittik nişanlımın ciğer filmini dr'lar onaylamadı bişeyden şüphelendik bu şekilde evlenme işl.için rapor veremeyiz dediler bütün gün hastanelerde testlerle tahlillerle uğraştık hala inanamıyorum
henüz sonuç yok çok cnm sıkkın çokkk:85::85::85:
aynen olamadı akşam bi türlü iş çıkışı ev bakmaya gidicez inş.bu sefer olur kıslarrr dua edin aylardır bakıoruz fenalık geldi artık vazgeçicem en sonunda almaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?