Slm arkadaşlar bende Eylül gelini olucam, Pazartesi Nişanlandım tazecik tazecik geldim,
Hoşgeldin semerta..
Hayırlı uğurlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaşlar bende Eylül gelini olucam, Pazartesi Nişanlandım tazecik tazecik geldim,
acele konusunda üstüme tanımam.
ama tabi sizde çok fazla tanımıyorsunuz beni
şöyle azcık anlatayım 7 ay önce çeyizlerimi bitirdim
Ekimde düğün salonumu tuttum. ocakta mobilyalarımı aldım :84::84:
aceleden ziyade riski de umursamam ortada ev yok mobilya aldım. 1 yıl önce beyaz eşyaları aldık. falan fişan iştew. ama bazı şeyler varki. istesende başında olmuyor :86::86::86:
ekim ayından beri ev bakıyoruz ama düşün nisanda oldu..
Bu kadar konuştum ama şunu da eklemek istiyorum. bi başkası istediği kadar yorum yapsın yinede insan yaşayarak görmek istiyor :86::86::86: TECRUBE SABİTTİR. bu lafları bana da söylediler çünkü
En iyisi valla
Bide ne zaman nişanlandınız ki siz?
ailede orduevinden birisi var ise fiyat öğren ama pahalı olabilir tabi bide biliyorsun başörtü bağlama şekli falanda var
kırmızı tuvalet gri ayakkabı bide bindallı alıcam
Canım onları niliyorum sadece düğüne katılanların düğünü nasıl geçti onu sordum:))ailede baş örtülü 1 ya da 2 kişi var zaten onlarda 70 yaşında
30 Ocak 2010 Söz
4 haziran 2010 Nişan
5 Haziran 2011 Düğün
Ee normal artık seninki..
8 ağustos 2010da nişanlandık biz.
Ay yaa cok az kalmış senin düğüne canım.
Bizim düğünde hazıranda olcaktı ama ertelendi malesef
Teşekkür ederim canım evet artık az kaldı sizinde olur hayırlısı ile
Teşekkürler arkadaşlar,
geçmişi okumaya çalışıyorum, benim düğün ve nişan arasında fazla zaman olmadığından hızlandırmam lazımm hazırlıkları, salon hazır kına yerine karar veremedim, sizler ne tarz yerler tuttunuz kına için
speed sen İstanbuldasın
ben saç-cilt bakımımı evde yapıyorum düzenli şekilde
ama artık uğraşmak istemiyorum güzel bi yer arıyorum
düzenli gidebileceğim hem uygun hem de güzel bi salon var mı bildiğin
var canım. benim yengem 25 yıllık bayan kuaförü bi akşam gelebilirsin.
denemek amaçlı beğenirsen devam edersin..
istersen canım beraber gideriz hem görüşmüş oluruz istersen müsait olduğunda ben arar söylerim gideceğini
aaa çok süper olur
nerde yengen?
kasımpaşa canım sen neredesin? :44:
ben bayrampaşadayım
kasımpaşada büyüdüm
yengenin kuaför salonu mu var yoksa güzellik salonu mu
yani ben cilt bakımı da istiyorum o yüzden
ay hem görüşmüş oluruz ne güzel
kuaför ve güzellik salonu canım. ama lazer falan yok. martta bu salonu açtılar çok genişletemediler.
sen yaptırmak istediklerini söyle canım geleceğin zaman ben yengeme iletirim. malzemelerini getirir...
müsait olduğun bi zaman ayarlayalım ozaman canım cuma olabilir mesela. haftasonu çeyiz yıkıycaz yaa :2: yada önümüzdeki hafta içi bi günde olur