• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

acele konusunda üstüme tanımam.
ama tabi sizde çok fazla tanımıyorsunuz beni :65::65::65:
şöyle azcık anlatayım 7 ay önce çeyizlerimi bitirdim
Ekimde düğün salonumu tuttum. ocakta mobilyalarımı aldım :84::84:
aceleden ziyade riski de umursamam ortada ev yok mobilya aldım. 1 yıl önce beyaz eşyaları aldık. falan fişan iştew. ama bazı şeyler varki. istesende başında olmuyor :86::86::86:
ekim ayından beri ev bakıyoruz ama düşün nisanda oldu..

Bu kadar konuştum ama şunu da eklemek istiyorum. bi başkası istediği kadar yorum yapsın yinede insan yaşayarak görmek istiyor :86::86::86: TECRUBE SABİTTİR. bu lafları bana da söylediler çünkü

En iyisi valla:49:
Bide ne zaman nişanlandınız ki siz?

ailede orduevinden birisi var ise fiyat öğren ama pahalı olabilir tabi bide biliyorsun başörtü bağlama şekli falanda var :21:

kırmızı tuvalet gri ayakkabı bide bindallı alıcam :21:

Canım onları niliyorum sadece düğüne katılanların düğünü nasıl geçti onu sordum:))ailede baş örtülü 1 ya da 2 kişi var zaten onlarda 70 yaşında:1::1:

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar,

geçmişi okumaya çalışıyorum, benim düğün ve nişan arasında fazla zaman olmadığından hızlandırmam lazımm hazırlıkları, salon hazır kına yerine karar veremedim, sizler ne tarz yerler tuttunuz kına için

speed sen İstanbuldasın
ben saç-cilt bakımımı evde yapıyorum düzenli şekilde
ama artık uğraşmak istemiyorum güzel bi yer arıyorum
düzenli gidebileceğim hem uygun hem de güzel bi salon var mı bildiğin

Teşekkürler arkadaşlar,

geçmişi okumaya çalışıyorum, benim düğün ve nişan arasında fazla zaman olmadığından hızlandırmam lazımm hazırlıkları, salon hazır kına yerine karar veremedim, sizler ne tarz yerler tuttunuz kına için

Hallolur canım merak etme var daha zamanınız...
Kına için karar veremedim ben daha yere:44:
Ama küçük bi salon kiralamayı düşünüyorum bakalım biraz daha düşüneyimde..

speed sen İstanbuldasın
ben saç-cilt bakımımı evde yapıyorum düzenli şekilde
ama artık uğraşmak istemiyorum güzel bi yer arıyorum
düzenli gidebileceğim hem uygun hem de güzel bi salon var mı bildiğin

var canım. benim yengem 25 yıllık bayan kuaförü bi akşam gelebilirsin.
denemek amaçlı beğenirsen devam edersin..
istersen canım beraber gideriz hem görüşmüş oluruz istersen müsait olduğunda ben arar söylerim gideceğini :21:

ben bayrampaşadayım
kasımpaşada büyüdüm :61:
yengenin kuaför salonu mu var yoksa güzellik salonu mu
yani ben cilt bakımı da istiyorum o yüzden
ay hem görüşmüş oluruz ne güzel :52:

kuaför ve güzellik salonu canım. ama lazer falan yok. martta bu salonu açtılar çok genişletemediler.
sen yaptırmak istediklerini söyle canım geleceğin zaman ben yengeme iletirim. malzemelerini getirir...
müsait olduğun bi zaman ayarlayalım ozaman canım cuma olabilir mesela. :40::40: haftasonu çeyiz yıkıycaz yaa :2: yada önümüzdeki hafta içi bi günde olur :9:

kuaför ve güzellik salonu canım. ama lazer falan yok. martta bu salonu açtılar çok genişletemediler.
sen yaptırmak istediklerini söyle canım geleceğin zaman ben yengeme iletirim. malzemelerini getirir...
müsait olduğun bi zaman ayarlayalım ozaman canım cuma olabilir mesela. :40::40: haftasonu çeyiz yıkıycaz yaa :2: yada önümüzdeki hafta içi bi günde olur :9:

:8: tamam
şuan her fırsatta mobilya bakmaya gidiyoruz
o yüzden mobilya aradan çıksın hem derslerim de kolaylaşır o zamana
en geç 2-3 hafta içerisinde gideriz inşaAllah canikom
ay hadi hayırlısı, bakarsın yengenin daimi müşterisi olurum :9:
şimdi çıkıyorum, modesaya gidiyoz :8:
sonra görüşürz inş, bu konuyu da tekrar görüşürz
öptüm byeee :92:

Back