2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy neler aldı nişanlın, bende dışardaydım yeni geldim ofise.. 6 ya kadar burdayım merakla bekliyorum resimlerini.. gerçi akşam evde de girebilirim belki, biraz işlerim var. hadi hadi yükle fotoları

ay telefonumun kablosu bende değil
abimi bekliyorum o getirecek yoksa şimdiye kadar on kere yüklemiştim
eksiklerimi yazdığım listemden bişeyler almış
ablamla beraber gitmişlerdi, süpriz oldu
hepsi çok tontiş

ooo hızlısınız maşallah
sizin kendi eviniz galiba canikom
biz perdeleri falan en sona bırakıyoz

Evet canım kendi evimiz..
Bide onunda taksitlerine şimdiden başlayım bitsin istedim
o yuzden bu kadar acele ettim.
Düğüne yakın hiçbi masraf bırakmak istemiyorum

Sonucta tanıdıkmış.
Tanıdık olunca o kadar indirim yapılması normal.
Bide şuanda zaten tam sezonu gelmediği için gelinlik fiyatlarıda gayet uygun..
Benim gelinliğim mesela hiç prova gerektirmedi sanki benim için dikilmiş gibi herşeyiyle tam uygundu bana.
Belki sendede öyle bişey olur.
Senin yerinde olsam gidip bi ordaki gelinliklerede bakardım.

Oyyy canım ya bugun aldığım en güzel haber
Çoook sevindim.
Nişanlında bu ayrılığınızdan anlamıştır artık bişeyleri.
Yine aynı şeyleri yaşamazsınız inşallah

zyv canım istanbulda çok kişi var faceden takip edebilirsin. benim abim çekecek
fiyatlar ise 300*100 TL arası değişiyr

bu fiyat çok iyiymiş ben 2009 yılı eylülde ıhlamur kasrında çektirmiştim düğün resimlerimi 20 resim albümlü 1 büyük çerçeve ve erkek ve kız tarafına 6' şar poz ama her iki tarafada albümlü olarak verdiler ama çekimler çok güzel olmuştu 600'e yapmışlardı

süpersiniz lemlem...çok garip kendi gibi seviniyor insan bu süreç güzel olduğu kadarda sıkıntılarla dolu hepimiz çook mutlu oluruz inşallah kızlar

cnm ben o rakamları abine vereceksin die anladım

yok be canım onun ücreti paha biçilemez :82::82::82::82:

evet canım sen bildiğin için daha net cevap verebilirsin :85:
ben öyle aklımda kalan fiyatlar ile söyledim

Fazla bir muhabbetimiz olmasa da,valla niye yalan söyleyeyim,senin ayrılacağını okumuştum buradan,(o sıralarda bende ayrılık düşünceleri içerisindeydim.Bizde Cumartesi günü oturup konuştuk,bakalım hayırlısı diyelim)
Hiç bu konuya giresim gelmiyordu.Şimdi bir bakayım dedim,ne durumdalar bizim gelinler,mesajını okuyunca inan ki çok mutlu oldum.Hepimizin mutluluğu daim olur inşallah...

lemlemcim ço sedim senn adına inş bir daha yaşamazsın böyle birşey araya soğukluk girmesin hiçbirimizin ilişksinde inş.

Kızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye :/:18:

Allahııııııımmm,şu sıralar benimde aklımda şu lazer epilasyon.Acır diyede gitmek istemiyorum,utanıyorum diğer taraftan.
Birde kavitasyona gitmek istiyorum ama pahalı geliyor...

Ooooofffff offf...

bende çok utanıyorum ve korkuyorum ama şart oldu yani uğraşmak istemiyorum sonradan

kızlar ya iki gündür sabah 7de uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum
bi kaç hafta öncesinde de gece 4 e kadar uyuyamıyodum
anam psikopata bağladım iyiceee
n biçim uyku düzenim var benim ya:26:

bende başlamak istiyorum ama uygun makineli bi yer bulamadım aynı zamanda internetten olan kampanyalar var ya onları takip ediyorum arkadaşım öle yaptırdı çok uyguna mal oldu ona

Allahııııııımmm,şu sıralar benimde aklımda şu lazer epilasyon.Acır diyede gitmek istemiyorum,utanıyorum diğer taraftan.
Birde kavitasyona gitmek istiyorum ama pahalı geliyor...

Ooooofffff offf...
cnm ben daha önce gitmişdim evet acıyor ama en azından değiyor.
ağda da acıyor sonuçta
hem emla krem die bişey var gitmeden 45 dk önce sürüyosun strech film gibi bişeyle sarıosun sonra işleme başlamadan çıkarıosun ağrıyı çok aza indiriyormuşş

cnm buarada ben kavitasyona gidiyorum ama int.kampanyalı aldım yani tam anlamıyla yapılıor denemez ama h.sonu konuştuğum kişiler de seans tam anlamaıyla yapıldığında dehşet sonuçlar veriyomuş onu gördümm

kızlar ya iki gündür sabah 7de uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum
bi kaç hafta öncesinde de gece 4 e kadar uyuyamıyodum
anam psikopata bağladım iyiceee
n biçim uyku düzenim var benim ya:26:
bende erken uyanmak istiyorummmmmm ama hep bi uyuma istediğiii uyu uyu nereye kadar

kızlar günaydın hep okuyorum ama bi türlü yazamıyorum yoğunum lazere 2 yıldır gidiyorum iyi ki 2 yıl önce başlamışım 3-4 seansta bitio diolar ama hikaye benim daha bitmedi bile çok az kaldı eylüle kadar biter ama bi de ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah lazer için çok uygun yani çok memnunum şimdi ayrıca korkulacak bişey yok acımıo öyle...ne kadar erken giderseniz o kadar iyi zaten 1,5-2 ayda bir gidilio yazın yapmıolar güneşten dolayı ondan da biraz uzadı yani

Oyyy canım ya bugun aldığım en güzel haber
Çoook sevindim.
Nişanlında bu ayrılığınızdan anlamıştır artık bişeyleri.
Yine aynı şeyleri yaşamazsınız inşallah
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım, evet anladı hemde çok iyi anladı artık bazı şeyleri... Bidaha da yaşamak istemiyorum bu sıkıntıları... :2:

lemlemcim ço sedim senn adına inş bir daha yaşamazsın böyle birşey araya soğukluk girmesin hiçbirimizin ilişksinde inş.

Sanada çok teşekkür ederim canım.. Soğukluk çok kötü birşey, kimse yaşamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…