ayy neler aldı nişanlın, bende dışardaydım yeni geldim ofise.. 6 ya kadar burdayım merakla bekliyorum resimlerini.. gerçi akşam evde de girebilirim belki, biraz işlerim var. hadi hadi yükle fotoları
sipidiii o kadar çokmuş beeee bütçeyii sarsmasınnn
ooo hızlısınız maşallah
sizin kendi eviniz galiba canikom
biz perdeleri falan en sona bırakıyoz
gelinlik konusu açıldı
babsı alacaktı gelinliğimi yani o ödeyecekti
kendileri bursada ikamet ediyo
orda gelinlikçi bi arkadaşı varmış onunla görüşmüş
adam demiş ki: "abi sen gelinini getir burdan begensin ben en fazla 500 e satıcam sana"
kızlar düşünün artık 500 liraya satın alınan gelinlik nasıl bi gelinlik olur
anlatamıyorum anlamıyolar, kırmak da istemiyorum canım çok sıkıldı
herşeyi geçtim ben provalar için burdan bursaya nasıl gidicem akıl var mantık var
naısl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden
ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi
sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var
hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...
değişiyor canım fiyatlar :86: ben öyleisne bakarken gördüm
zyv canım istanbulda çok kişi var faceden takip edebilirsin. benim abim çekecek
fiyatlar ise 300*100 TL arası değişiyr
cnm ben o rakamları abine vereceksin die anladım
bu fiyat çok iyiymiş ben 2009 yılı eylülde ıhlamur kasrında çektirmiştim düğün resimlerimi 20 resim albümlü 1 büyük çerçeve ve erkek ve kız tarafına 6' şar poz ama her iki tarafada albümlü olarak verdiler ama çekimler çok güzel olmuştu 600'e yapmışlardı
kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden
ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi
sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var
hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...
Kızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye:/:18:
Kızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye:/:18:
bende başlamak istiyorum ama uygun makineli bi yer bulamadım aynı zamanda internetten olan kampanyalar var ya onları takip ediyorum arkadaşım öle yaptırdı çok uyguna mal oldu onaKızlarr bu ay lazere başlıyorum ya çok korkuyorum çok acırsa falan diye:/:18:
cnm ben daha önce gitmişdim evet acıyor ama en azından değiyor.Allahııııııımmm,şu sıralar benimde aklımda şu lazer epilasyon.Acır diyede gitmek istemiyorum,utanıyorum diğer taraftan.
Birde kavitasyona gitmek istiyorum ama pahalı geliyor...
Ooooofffff offf...
bende erken uyanmak istiyorummmmmm ama hep bi uyuma istediğiii uyu uyu nereye kadarkızlar ya iki gündür sabah 7de uyanıyorum bi daha da uyuyamıyorum
bi kaç hafta öncesinde de gece 4 e kadar uyuyamıyodum
anam psikopata bağladım iyiceee
n biçim uyku düzenim var benim ya:26:
günaydın kızlar 11 maslağa gidiyorum sonra gelicem beni özleyin anacım baaaayyy
günaydınnn cnmmmm
bugün senin gün gez birazcık tabiiiisiii
Fazla bir muhabbetimiz olmasa da,valla niye yalan söyleyeyim,senin ayrılacağını okumuştum buradan,(o sıralarda bende ayrılık düşünceleri içerisindeydim.Bizde Cumartesi günü oturup konuştuk,bakalım hayırlısı diyelim)
Hiç bu konuya giresim gelmiyordu.Şimdi bir bakayım dedim,ne durumdalar bizim gelinler,mesajını okuyunca inan ki çok mutlu oldum.Hepimizin mutluluğu daim olur inşallah...
Ahh canım yaa, o günleri yaşadığım için en iyi ben anlarım heralde halinden, inşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.. Umarım nişanlın senin için en hayırlı kişidir ve en yakın zamanda aranız düzelir.. Biz oturduk uzun uzun konuştuk, artık daha iyi aramız. Sende bir an önce bu sıkıntılardan düşüncelerden kurtulursun inşallah...
lemlemcim ço sedim senn adına inşbir daha yaşamazsın böyle birşey araya soğukluk girmesin hiçbirimizin ilişksinde inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?