Kızlar ben de ilk dans ve takı töreninden sonra converse giymek istiyorum rahat rahat oynayayım diyeama bağcıklarını önceden çıkarıp onun yerine tül geçirmek istiyorum
Büyük ihtimalle benim bu fikrimi duyanlarda aynı şeyi söyleyecek ama pek kulak asmayayım diorummonu bende istedim ayakkabıları ama çoğu insan GELİN ol dedi başta annem
hoşbulduk cnmmadamakıllı bişey vermiyolarsa biz de istemeyiz
hoşgeldiniz güzel bayaaann
nasılsınız?
:82:
iyiyim cnm fotoğrafçılardan fiyat alıyorum diğer yandan da onunla uğraşıyorumm
sen nasılsın[/B]
Büyük ihtimalle benim bu fikrimi duyanlarda aynı şeyi söyleyecek ama pek kulak asmayayım diorumm
hoşbulduk cnmm
iyiyim cnm fotoğrafçılardan fiyat alıyorum diğer yandan da onunla uğraşıyorumm
sen nasılsın
ayy speed senin nichin neden yeşile döndü
pro değil miydin
Büyük ihtimalle benim bu fikrimi duyanlarda aynı şeyi söyleyecek ama pek kulak asmayayım diorumm
[/B]
ben öle bi poz görmüştüm o tülede alyans geçirmişler çok güzeldiKızlar ben de ilk dans ve takı töreninden sonra converse giymek istiyorum rahat rahat oynayayım diyeama bağcıklarını önceden çıkarıp onun yerine tül geçirmek istiyorum
tmm cnm toparlayayım çünkü mailime gelen var facebookda msj olarak gelen var sonra burdan yazarım hepsini ona göre bende karar veririm sizede fikir olurrCanım ya madem fotoğrafçılardan fiyat alıyorsun bizimle de paylaşır mısın? Ben de araştırıyorum bu aralar
bende dış mekan istiyorum düğün belgeseli deniyormuş sanıyorum ondanben de iyiyim çok şükür
biz dış mekan çektiricez inş, herşeyi ayarladık
sadece mekan kaldı
anladım cnmm
proydum kro oldum
mod oldum canım
takma tabi cnaım ama sonradan sana demiştim dememeleri için ayakkabımı beyaz alıcam.
kına için değişik şeyler istiyorum kafama takıcam taşlı falan
zyv canım istanbulda çok kişi var faceden takip edebilirsin. benim abim çekecek
fiyatlar ise 300*100 TL arası değişiyr
faceden bakabildiğim sadece bir kişi oldu, başka bilmiyorumisim verirsen daha kolay bulurum yardım meleği
faceden bakabildiğim sadece bir kişi oldu, başka bilmiyorumisim verirsen daha kolay bulurum yardım meleği
Kızlar az sonra çıkıcam ama siz bişey yazarsınız diye bekliyorum, bu akşam nete giremeyebilirim çünküü
görüşürz inş canım
ben sevgili nişanlıcığımın aldığı cicişleri eklicem
girdiğinde bakarsın
Oooo süperr sevindim senin adınaaben bu konuda şanslıyım
çünkü abim işi gereği bu tarz şeylerle haşır neşir ve bi dünya arkadaşı var
bi arkadaşı evleneceğimi duyunca resim çektirecek misinz diye sormuş ve kendi teklif etmiş "ben çekeyim para falan istemem" demiş
bayagı yakın arkadaşlar hem de çocuk profosyonel
abimin hatrına kıyak yapıcak ama nişanlım "para veririz öyle olmaz" dedi
bakalım o zamanlar tekrar konuşulacak
sipidiii o kadar çokmuş beeee bütçeyii sarsmasınnnzyv canım istanbulda çok kişi var faceden takip edebilirsin. benim abim çekecek
fiyatlar ise 300*100 TL arası değişiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?