• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar bu arada bende lazere gidiyorum 3 seans gittim, acıma ve utanma olaylarından bende çok tırsıyordum ama ikisinide kafanıza takmayın.. Ağda yaptırıyorsanız bu hiç acımayacak zaten.. hem ayarlıyorlar zaten merak etmeyin.. ama iyice araştırıp ta gidin mutlaka, bu sitede lazer diye bir bölüm var onları okuyun, çünkü NPL miydi şu an tam hatırlamıyorum benim gittiim cihazın adı ve sonradan öğrendim ki aslında hiç bir zaman tam olarak bitirmezmiş, sadece gelişmiş bir ağda çeşidiymiş. ben grupfoni veya grupanya gibi bir yerden çok uygun bir paket almıştım o yüzden gidiyorum. Bir seansım daha kaldı, yaklaşk 2 aydır gitmiyorum ama dökülenler tekrar aynı şekilde çıktı maalesef, ki bende açık tenliyim ve çok sık değildir bende, buna rağmen azalmadı bile..

hahaaahaaaa şu an tam bunu yazarken telefonuma yine bi lazer indirim msjı geldi :))) komple vücut lazer epilasyon 1.800 yerine 1.300 müşşşş.... bahar indirimiymişşş.. ama benim bildiğim lazer yazın yapılmaz kışın yapılır, lazer yapılan bölgeye güneş zararlı olduğu için... neyyyseeee...

kızlar paranızı ve umutlarnızı boşa harcayıpta benim gibi NPL e gitmeyin sakın... iyi araştırın, hadi öptüm hepiniziiii :3:

hııı bu arada benim daha önce int den aldığım lazer paketi, 4 bölge 4'er seans toplamda 89 TL'di.. bu kadar ucuz olunca o kadar çok kişi aldı ki, normalde 21 günde gidilmesi gereken seanslara 2 ayda ancak sıra bulabiliyorsun maaleseff... neyseki çok kaybım yok öğrenmiş oldum, zaten ağda parası gibi bişey sonuçta...

kızlar bir de aklınızda olsun medikal olan bi yere gidin mutlaka sadece kuaför olan yerlerde bu tür şeyler yasaklandığı için her an kaçabilirler bu şekilde mağdur olan bi kaç tanıdığım var çok lüx iyi yer diye bi ton para verdiler boşa gitti

kızlar günaydın hep okuyorum ama bi türlü yazamıyorum yoğunum lazere 2 yıldır gidiyorum iyi ki 2 yıl önce başlamışım 3-4 seansta bitio diolar ama hikaye benim daha bitmedi bile çok az kaldı eylüle kadar biter ama bi de ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah lazer için çok uygun yani çok memnunum şimdi ayrıca korkulacak bişey yok acımıo öyle...ne kadar erken giderseniz o kadar iyi zaten 1,5-2 ayda bir gidilio yazın yapmıolar güneşten dolayı ondan da biraz uzadı yani
cnm kullanılan makine bu anlamda çok önemli bende açık tenliyim ve tüylerim koyu kahve bende daha önce gittiğim de 2 seans gittim çok etki görmemiştim ama 4-5 yıl önce fln
şimdi mesela lazer epilasyon cihazının alexandrite olması gerekirmiş tüm tüyleri görebiliyormuş

Kızlar bu arada bende lazere gidiyorum 3 seans gittim, acıma ve utanma olaylarından bende çok tırsıyordum ama ikisinide kafanıza takmayın.. Ağda yaptırıyorsanız bu hiç acımayacak zaten.. hem ayarlıyorlar zaten merak etmeyin.. ama iyice araştırıp ta gidin mutlaka, bu sitede lazer diye bir bölüm var onları okuyun, çünkü NPL miydi şu an tam hatırlamıyorum benim gittiim cihazın adı ve sonradan öğrendim ki aslında hiç bir zaman tam olarak bitirmezmiş, sadece gelişmiş bir ağda çeşidiymiş. ben grupfoni veya grupanya gibi bir yerden çok uygun bir paket almıştım o yüzden gidiyorum. Bir seansım daha kaldı, yaklaşk 2 aydır gitmiyorum ama dökülenler tekrar aynı şekilde çıktı maalesef, ki bende açık tenliyim ve çok sık değildir bende, buna rağmen azalmadı bile..

hahaaahaaaa şu an tam bunu yazarken telefonuma yine bi lazer indirim msjı geldi :))) komple vücut lazer epilasyon 1.800 yerine 1.300 müşşşş.... bahar indirimiymişşş.. ama benim bildiğim lazer yazın yapılmaz kışın yapılır, lazer yapılan bölgeye güneş zararlı olduğu için... neyyyseeee...

kızlar paranızı ve umutlarnızı boşa harcayıpta benim gibi NPL e gitmeyin sakın... iyi araştırın, hadi öptüm hepiniziiii :3:
evet cnm NLP çok iyi bir cihaz değilmiş ama dediğin gibi internet kampanyalarından alınınca çokda üzmü insanı
kızlar bir de aklınızda olsun medikal olan bi yere gidin mutlaka sadece kuaför olan yerlerde bu tür şeyler yasaklandığı için her an kaçabilirler bu şekilde mağdur olan bi kaç tanıdığım var çok lüx iyi yer diye bi ton para verdiler boşa gitti
evet yaa özellikle hastaneye fln gidin deniliyor

Selamm miilleet ben geldiim :79: ne var ne yok görüşmeyeliii??? ayyy speedy sen ne çılgın bi kızmışsın öleeee :66:

levrek cim evet kullanılan cihaz çok önemli ismini hatırlamıyorum ama barkod okuyucu gibi tv.de de çıkan makinalar var ya onlardandı memnun kaldım bitti diyecek kadar az şimdi incecik bir kaç tane tüy çıkıo almasan bile olur o kdar yani bu inceler için alexdre mı ne ona geçtiler 2 defadır onla yaptırıyorum 2-3 kez daha gidersem bitmiş olur yani inş.düğüne bşy kalmıcak.ama bu yeni cihaz hassas ciltler için uygun diil heralde yaptırdıktan sonra 4-5 gün kaşınıyorum ve kızarıo ama sordum normalmiş iz falan kalmıo tabi geçio

Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah :64::64::35:

5276.jpg

Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah :64::64::35:

5276.jpg

ne güzel hayırlı olsun inş.ödeme bitince de pastanı görürüz yakın zamanda :1: darısı başımıza ben kafayı yemek üzereyim artık ev aramayı bıraktım kaynanam uzağa gitmemizi istemio benim beğendiğim ev de uzak oluyo yakında da kafamıza göre ev bulamıyoruz napıcam bilmiyorum

ne güzel hayırlı olsun inş.ödeme bitince de pastanı görürüz yakın zamanda :1: darısı başımıza ben kafayı yemek üzereyim artık ev aramayı bıraktım kaynanam uzağa gitmemizi istemio benim beğendiğim ev de uzak oluyo yakında da kafamıza göre ev bulamıyoruz napıcam bilmiyorum

çok zor bişey canım 2 haftadır kabuslar rüyalar sıkıntılar şükür bugün bitti :61:

5276.jpg

vvvvuuuhhuuuu çok sevindim cnm mutlu günlerde oturmanız dileğiyleee:nazar::nazar:

ayrıca arkadaşlar sipidinin bugün doğum günüsü
Nice mutlu yaşlara cnmm

Son düzenleme:
vvvvuuuhhuuuu çok sevindim cnm mutlu günlerde oturmanız dileğiyleee:nazar::nazar:

ayrıca arkadaşlar sipidinin bugün doğum günüsü
Nice mutlu yaşlara cnmm

canım teşekkür ederim. evet doğum günü çocuğuyummm :61::61::61:
Doğum günün kutlu olsun speedy :64: :64: :64: kaç oldunn bakim sen :27:

Teşekkür ederim canım 22 yaşımı doldurdum işte :8:

speedy cim doğum günün olsun çok güzel bi doğum günü hediyesi olmuş bu ev sana iyi günlerde oturun mutluluk ve sağlıkla...

Back