Kızlar bu arada bende lazere gidiyorum 3 seans gittim, acıma ve utanma olaylarından bende çok tırsıyordum ama ikisinide kafanıza takmayın.. Ağda yaptırıyorsanız bu hiç acımayacak zaten.. hem ayarlıyorlar zaten merak etmeyin.. ama iyice araştırıp ta gidin mutlaka, bu sitede lazer diye bir bölüm var onları okuyun, çünkü NPL miydi şu an tam hatırlamıyorum benim gittiim cihazın adı ve sonradan öğrendim ki aslında hiç bir zaman tam olarak bitirmezmiş, sadece gelişmiş bir ağda çeşidiymiş. ben grupfoni veya grupanya gibi bir yerden çok uygun bir paket almıştım o yüzden gidiyorum. Bir seansım daha kaldı, yaklaşk 2 aydır gitmiyorum ama dökülenler tekrar aynı şekilde çıktı maalesef, ki bende açık tenliyim ve çok sık değildir bende, buna rağmen azalmadı bile..
hahaaahaaaa şu an tam bunu yazarken telefonuma yine bi lazer indirim msjı geldi :))) komple vücut lazer epilasyon 1.800 yerine 1.300 müşşşş.... bahar indirimiymişşş.. ama benim bildiğim lazer yazın yapılmaz kışın yapılır, lazer yapılan bölgeye güneş zararlı olduğu için... neyyyseeee...
kızlar paranızı ve umutlarnızı boşa harcayıpta benim gibi NPL e gitmeyin sakın... iyi araştırın, hadi öptüm hepiniziiii
hahaaahaaaa şu an tam bunu yazarken telefonuma yine bi lazer indirim msjı geldi :))) komple vücut lazer epilasyon 1.800 yerine 1.300 müşşşş.... bahar indirimiymişşş.. ama benim bildiğim lazer yazın yapılmaz kışın yapılır, lazer yapılan bölgeye güneş zararlı olduğu için... neyyyseeee...
kızlar paranızı ve umutlarnızı boşa harcayıpta benim gibi NPL e gitmeyin sakın... iyi araştırın, hadi öptüm hepiniziiii