• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım o birinci gelinliği denemesem de mendil etek olan başka gelinlikler denedim, ben kendime yakıştıdım açıkçası boyum uzundur benim 1,74 bi de belim ince olunca hoş durdu gerçekten de, bu modelin haricinde de bir modeli çok beğendim, o da yakıştı, ben de karar veremiyorum işte nasıl bişey olsa diye

Doğru soyluyorsun aslında ben burdan o bu dıye konusuyorum ama üstünde gormeden bılemez ınsan sanırım...
Masallah boylu posluymussun :nazar:

Eccük anlatsana, nasıl bı duygu gelınlıgı denemek bıle :52:
Yalnız mı gıttınız mesela

Not: Meraklı gelin adayı :60:

Doğru soyluyorsun aslında ben burdan o bu dıye konusuyorum ama üstünde gormeden bılemez ınsan sanırım...
Masallah boylu posluymussun :nazar:

Eccük anlatsana, nasıl bı duygu gelınlıgı denemek bıle :52:
Yalnız mı gıttınız mesela

Not: Meraklı gelin adayı :60:

Canım kesinlikle netten beğenmekle olmuyor, denemek lazım, bir de her model her fiziğe gitmiyor ona dikkat etmek gerekli,
evet canım boyum posum epeycene vardır :17: gelinlik denemek çok farklı çok hoş bi duygu,ben ilk yengemle gittim, hangi modeller yakışıyor onu az çok tespit ettim, sonra nişanlımla gittim, o da saolsun hangi gelinliği giysem yakıştı diyor, doğal olarak ben de kararsız kalıyorum :19: :19:
bu arada hepimiz merak ediyoruz birbirimizin düğün aşamalarını o yüzden hepimiz meraklı birer gelin adayıyız canım hiç kendini kasma istediğini rahat rahat sor :7:

ya tabi söylemesi kolay
bak senin takvimin 1'ler yoğunluklu
ben de 4'ler cirit atıyo:19:

bende 364 günden geri saydım bu zamanda kafan çok karışıyor yapacak iş çok
ama zaman az güzel gelse de sıkıyor işte en iyisi herşeyini halletmek şimdiden işlerine yoğunlaş ki stres olma :61:

He benim daha cok var ben evlenırken sen nerdeyse evlılıgın kıtabını yazacak kadar tecrubelı olacan speedy hanım yardımlarınızı beklıycez artık gaz harıcı :60:

eee bakıcaz artık ederiz tabisi :1::1::1: neden olmasın :88:

Ahsencım ınsallah gonlune gore bulabılırsın...
Diktırcekmısın hazır mı dusunuyorsun...
Bı de pelerınlı model ıstıyorum :10:

ewt canım diktiricem Fatih'de iyi dikebilecek bi yer arıyorum şuan
pelerinli model bi bakayım canikom netten hiç bakmadım

Madem yine konu döndü dolaştı fatih gelinlikçilerine geldi ozaman fatihe gidip gezenler fikri olanlar modaevi tavsiyesi verebilirler mi? şu modaevinin kumaşlarını dikişini vs beğendik diye ... Ben de gidince mutlaka veririm arkidişlerim ama mayıısı bulacak benim gitmem :63:

Madem yine konu döndü dolaştı fatih gelinlikçilerine geldi ozaman fatihe gidip gezenler fikri olanlar modaevi tavsiyesi verebilirler mi? şu modaevinin kumaşlarını dikişini vs beğendik diye ... Ben de gidince mutlaka veririm arkidişlerim ama mayıısı bulacak benim gitmem :63:

ben daha bi kere gittim canikom. Fatih'den Edirnekapı yönüne doğru adımbaşı gelinlikçi
ben girdiğim yerlere sırf fikir amaçlı uğradığım için mağaza isimlerine dikkat etmedim
bi dahakine bakıcam inşaAllah

Beyazgül Modaevi.
Hasret Modaevi
Nüans Modaevi
Akyüz Modaevi başarılıdır :64:

canikom orda bi tane han varmış sırf gelinlikçilerin olduğu
biz onu bulamadık, sen girdin mi oraya

bende pembe tonlarında bişey istiyorumm hatta ayakkabılarımıda toz pembe olsun die düşünüyorumm:21::21:

Back