cnm kullanılan makine bu anlamda çok önemli bende açık tenliyim ve tüylerim koyu kahve bende daha önce gittiğim de 2 seans gittim çok etki görmemiştim ama 4-5 yıl önce flnkızlar günaydın hep okuyorum ama bi türlü yazamıyorum yoğunum lazere 2 yıldır gidiyorum iyi ki 2 yıl önce başlamışım 3-4 seansta bitio diolar ama hikaye benim daha bitmedi bile çok az kaldı eylüle kadar biter ama bi de ben beyaz tenliyim ve tüylerim siyah lazer için çok uygun yani çok memnunum şimdi ayrıca korkulacak bişey yok acımıo öyle...ne kadar erken giderseniz o kadar iyi zaten 1,5-2 ayda bir gidilio yazın yapmıolar güneşten dolayı ondan da biraz uzadı yani
evet cnm NLP çok iyi bir cihaz değilmiş ama dediğin gibi internet kampanyalarından alınınca çokda üzmü insanıKızlar bu arada bende lazere gidiyorum 3 seans gittim, acıma ve utanma olaylarından bende çok tırsıyordum ama ikisinide kafanıza takmayın.. Ağda yaptırıyorsanız bu hiç acımayacak zaten.. hem ayarlıyorlar zaten merak etmeyin.. ama iyice araştırıp ta gidin mutlaka, bu sitede lazer diye bir bölüm var onları okuyun, çünkü NPL miydi şu an tam hatırlamıyorum benim gittiim cihazın adı ve sonradan öğrendim ki aslında hiç bir zaman tam olarak bitirmezmiş, sadece gelişmiş bir ağda çeşidiymiş. ben grupfoni veya grupanya gibi bir yerden çok uygun bir paket almıştım o yüzden gidiyorum. Bir seansım daha kaldı, yaklaşk 2 aydır gitmiyorum ama dökülenler tekrar aynı şekilde çıktı maalesef, ki bende açık tenliyim ve çok sık değildir bende, buna rağmen azalmadı bile..
hahaaahaaaa şu an tam bunu yazarken telefonuma yine bi lazer indirim msjı geldi :))) komple vücut lazer epilasyon 1.800 yerine 1.300 müşşşş.... bahar indirimiymişşş.. ama benim bildiğim lazer yazın yapılmaz kışın yapılır, lazer yapılan bölgeye güneş zararlı olduğu için... neyyyseeee...
kızlar paranızı ve umutlarnızı boşa harcayıpta benim gibi NPL e gitmeyin sakın... iyi araştırın, hadi öptüm hepiniziiii
evet yaa özellikle hastaneye fln gidin deniliyorkızlar bir de aklınızda olsun medikal olan bi yere gidin mutlaka sadece kuaför olan yerlerde bu tür şeyler yasaklandığı için her an kaçabilirler bu şekilde mağdur olan bi kaç tanıdığım var çok lüx iyi yer diye bi ton para verdiler boşa gitti
Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah
Canımm hayırlı olsunn Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin, darısı da hayırlısıyla bizim başımıza olsunnn
Arkadaşlar Evimizi aldık Artık Buda sizin hakkınıza düşen pasta kazasız belasız ödemek nasip olur inşallah
ne güzel hayırlı olsun inş.ödeme bitince de pastanı görürüz yakın zamandadarısı başımıza ben kafayı yemek üzereyim artık ev aramayı bıraktım kaynanam uzağa gitmemizi istemio benim beğendiğim ev de uzak oluyo yakında da kafamıza göre ev bulamıyoruz napıcam bilmiyorum
vvvvuuuhhuuuu çok sevindim cnm mutlu günlerde oturmanız dileğiyleee
ayrıca arkadaşlar sipidinin bugün doğum günüsü
Nice mutlu yaşlara cnmm
Doğum günün kutlu olsun speedykaç oldunn bakim sen
Teşekkür ederim canım 22 yaşımı doldurdum işte[/B]
Cidden 22 yi mi doldurdun :44: vay benim dertli başımm en yaşlınız ben miyim nee
Cidden 22 yi mi doldurdun :44: vay benim dertli başımm en yaşlınız ben miyim nee
speedy cim doğum günün olsun çok güzel bi doğum günü hediyesi olmuş bu ev sana iyi günlerde oturun mutluluk ve sağlıkla...
nie cnm yaşlı hissettin hmn sen kaç yaşındasın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?