günaydın speedy
selamm kızlarrrr :82::82:
lemlemin sıkıntıları atlatmış olmasına çok sevindimmmm
herşey umut ettiğin gibi olur umarımm
buarada inanılmaz bi gece geçirdim çok kötü rüyalar gördüm bir türlü düğünüm olamaıyormuş sonra tarihler karırışıyor başkasının gelinliğini giyiyorum ayyyyy çok kötüydüüü manyak oldum yaaa
bende iyiyim canım kaldı 55 gün
cnm bende anadolu yakasındayım şubat ayında gittiğimde eylül için istediğimiz tarih dolmuştu mecburen 24/09 tarihine aldık bizde sen bak derimaynı fikirdeyim ya...
istanbul anadolu yakasındayım canım...
ama nişanlım askerde... tek başıma karar vermek istemiyorumm
bende daha sonra ayarlarım fln diyordum ama buara kiminle konuştuysam ayarla sonra istediğin gibi bir yer olmas fln diyorcanım benim düğün salonum hazır fakat kına için henüz yer ayarlamadım, onu ancak temmuz gibi ayarlarım diye düşünüyorum şuan için erken, fakat düğün yeri için bence acele etmelisin, eylül için şimdiden çoğu yer tutulmuş durumda, tabi bulunduğun şehire göre değişebilir bu durum
günaydınnnngünaydın kızlar
ayyyy çok az kalmış seninkinee yaaa:18:
Canım benim nişanlım da tuttuğumuz düğün salonunu henüz görmedi, ben annemle gidip tuttum, düğünde görecek benimki sürpriz olsun ona da
süpermişharbiden de sürpriz olur damat bey'e
bizimkisi büyük ihtimalle otelde olacak.
tek başıma kararı vermek istemiyorum
cnm benimki çok saçma sapandı ya bildiğin bi yerim açık kalmışselam canım, ay hayır olsun inşallah, iyiye yor canım ya , bence bilinçaltımızla ilgili bu rüyalar, ben de gelinlik bakıpta yattığım her gece sabaha kadar gelinlik deniyorum rüyamda
aynen canım az kaldı akşam provaya gidiyorum gelinlik içinbaşlıyoruz artık
çook heyecanlıı bi durumm :18: merak ediyorum gelinliğini canım fotoğrafını çek de biz de görelim ilerleyen zamanlarda, bi de kaça anlaşmıştınız siz:44:
dün gittik ama çektirmediler kimseye gösterme herkez düğünde görsün diye bu akşam gizlice çekımeyi düşünüyorum
1700 TL kiralık canım
kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden
ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi
sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var
hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...
Bu arada benim ne işim var burda bılmıyorum ama sevıyorum sızlerı
Ekım gelınıyım ayol ben artık
Oyle bır topık henuz yok sanırım acabılırım ama ıhh canım ıstemıyor, ıyıyım burda
Kızlar bu arada benim adım canan, bana ismimle hitap edebilirsiniz
günaydın kızlar
selamm kızlarrrr :82::82:
lemlemin sıkıntıları atlatmış olmasına çok sevindimmmm
herşey umut ettiğin gibi olur umarımm
buarada inanılmaz bi gece geçirdim çok kötü rüyalar gördüm bir türlü düğünüm olamaıyormuş sonra tarihler karırışıyor başkasının gelinliğini giyiyorum ayyyyy çok kötüydüüü manyak oldum yaaa
aynen canım az kaldı akşam provaya gidiyorum gelinlik içinbaşlıyoruz artık
çek canım ya merak ettim gelinliğini, 1700 kiralık uff çookmuş beeefatihtendi dimi
allaaahhhh çok heyecanlı
ay resmen gidiyo bu kız ayol 55 günü kalmış:123:
kızlar nişanlım çeyizime bir sürü şey almııışşşş
resimlerini paylaşıcam ama telefonun kablosunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?