• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selamm kızlarrrr :82::82:
lemlemin sıkıntıları atlatmış olmasına çok sevindimmmm
herşey umut ettiğin gibi olur umarımm:nazar::nazar::nazar:
buarada inanılmaz bi gece geçirdim çok kötü rüyalar gördüm bir türlü düğünüm olamaıyormuş sonra tarihler karırışıyor başkasının gelinliğini giyiyorum ayyyyy çok kötüydüüü manyak oldum yaaa:37::37:

buarada inanılmaz bi gece geçirdim çok kötü rüyalar gördüm bir türlü düğünüm olamaıyormuş sonra tarihler karırışıyor başkasının gelinliğini giyiyorum ayyyyy çok kötüydüüü manyak oldum yaaa:37::37:

selam canım, ay hayır olsun inşallah, iyiye yor canım ya , bence bilinçaltımızla ilgili bu rüyalar, ben de gelinlik bakıpta yattığım her gece sabaha kadar gelinlik deniyorum rüyamda :1:

aynı fikirdeyim ya...
istanbul anadolu yakasındayım canım...
ama nişanlım askerde... tek başıma karar vermek istemiyorumm :5:
cnm bende anadolu yakasındayım şubat ayında gittiğimde eylül için istediğimiz tarih dolmuştu mecburen 24/09 tarihine aldık bizde sen bak derim :31::31:

canım benim düğün salonum hazır fakat kına için henüz yer ayarlamadım, onu ancak temmuz gibi ayarlarım diye düşünüyorum şuan için erken, fakat düğün yeri için bence acele etmelisin, eylül için şimdiden çoğu yer tutulmuş durumda, tabi bulunduğun şehire göre değişebilir bu durum
bende daha sonra ayarlarım fln diyordum ama buara kiminle konuştuysam ayarla sonra istediğin gibi bir yer olmas fln diyor

günaydın kızlar :60:
günaydınnnn:68:

selam canım, ay hayır olsun inşallah, iyiye yor canım ya , bence bilinçaltımızla ilgili bu rüyalar, ben de gelinlik bakıpta yattığım her gece sabaha kadar gelinlik deniyorum rüyamda :1:
cnm benimki çok saçma sapandı ya bildiğin bi yerim açık kalmış :1::1:

çook heyecanlıı bi durumm :18: merak ediyorum gelinliğini canım fotoğrafını çek de biz de görelim ilerleyen zamanlarda, bi de kaça anlaşmıştınız siz:44:

dün gittik ama çektirmediler kimseye gösterme herkez düğünde görsün diye bu akşam gizlice çekımeyi düşünüyorum :60::60:
1700 TL kiralık canım :59:

kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden :17:

ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi :66:

sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var ;)

hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...

inanamıyorum ya çok sevindim inan :52::52::52::52:
ayy lemlem hepimiz çok üzülmüştük, bu topiğe bile giresimiz gelmiyodu
hatta sen siteye girdiğinde görüp üzülürsün diye yeni bi topic mi açsak demiştim kızlara
canımsın..
herşey gönlünce olsun:71:

Bu arada benim ne işim var burda bılmıyorum ama sevıyorum sızlerı
Ekım gelınıyım ayol ben artık :12:
Oyle bır topık henuz yok sanırım acabılırım ama ıhh canım ıstemıyor, ıyıyım burda :21:

sen hiçbi yere gitmiyosun bayan, seninle gelinlik tasarlicaz daha :34:

Kızlar bu arada benim adım canan, bana ismimle hitap edebilirsiniz :7:

memnun oldum, ben de Ahsen. Bana da ismimle hitab edebilirsiniz :61:

günaydın kızlar :60:

kaçak nerdesin sen de yoktun ortalarda

ayy böyle rüyalar ben de çok görüyorum
sora uyanınca öyle bi ohh çekiyorum ki
strestten canım, bilinçaltı korkuları...

aynen canım az kaldı akşam provaya gidiyorum gelinlik için :61: başlıyoruz artık :34::34:

allaaahhhh çok heyecanlı :52::52:

ay resmen gidiyo bu kız ayol 55 günü kalmış :4::123:

kızlar nişanlım çeyizime bir sürü şey almııışşşş:52::52:
resimlerini paylaşıcam ama telefonun kablosunu bekliyorum

Miribaa tekrardan kızlar :3:

Ahsen tamam canım gitmiyom burdayım :4:

Speedy :74: :92:
Kız cidden gıdıyon sen :69:

Azcık begendıgım modellerı ekleyım ben en ıyısı :12:

Back