Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bende bende eylül geliniyim çeyizime çok eksik var ama düğün yeri falan belli oldu bu arada zaman yaklaştıkça heycanımda artar oldu..
kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden
ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi
sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var
hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...
kızlaaaaaaaaaaaaaarr hepinize selaaaam ben geldiiimm...
benim yüzümden sizde üzüldünüz özür dilerim hepinizden
ama ben moral olarak çok iyiyim. 3 gündür şehir dışındaydım, gezdim eğlendim çok iyi vakit geçirdim.. gece eğlenmeye gitmiştik arkadaşlarla, üzüntüden baya içmişim sonrada onu arayıp ağzıma geleni saymışım.. ama walla çok rahatım, unuttum dertlerimi
sonrada beni almaya geldi havaalanına, daha oturup tam olarak konuşamadık ama barıştık.. gerçi benim daha onu süründürme planlarım var
hepinize çok teşekkür ederim.. kısa bir kopuklukktan sonra tekrar aranızdayım, yazdığınız bütün msjları okudum, gelinlikler bakılmış, bazıları evini tutmuş, mobilyalar alınmış süpersiniz arkadaşlar. bende haftaya başlarım sanırım tekrar hazırlıklara. aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.. en kısa zamanda listede değişiklikler varsa eklerim.. hepinizi öpüyorum...
Bu arada benim ne işim var burda bılmıyorum ama sevıyorum sızlerı
Ekım gelınıyım ayol ben artık
Oyle bır topık henuz yok sanırım acabılırım ama ıhh canım ıstemıyor, ıyıyım burda
bende bende bende eylül geliniyim çeyizime çok eksik var ama düğün yeri falan belli oldu bu arada zaman yaklaştıkça heycanımda artar oldu..
olsun canım bizlerle takıl ne farkederki ha eylül ha ekim dimi ama herkese kapımız açık bizim:79:
Ya oh be oh...
İşte haftaya güzel başlamam için bir sebep oh...
Ne kadar sevındım anlatamam lemlem
Ay oh :92: :119::123::119::123:
Canım yaa hoşgeldin tekrar aramızaaaa, çook özledik senii, barıştığınıza da çoook sevindim süründür tabi biraz nişanlını değerini anlasın da bidaha üzmesin seni:82: inşallah bundan sonra ikiniz için de herşey daha güzel olur, ohh bee iyi ki geldin, hep kendimi eksik hissediyordum topiğimizdee
canımmm ya çok teşekkür ederim, tam olarak sorunlarımız çözemedik henüz ama en azından moralim yerinde, takmıyorum artık çok fazla.. sevdiğinide anladım ama gösteremiyor ne yazıkki.. oda çok üzülüyor ama ben yinede biraz daha çeksin istiyorum...
Bu arada benim ne işim var burda bılmıyorum ama sevıyorum sızlerı
Ekım gelınıyım ayol ben artık
Oyle bır topık henuz yok sanırım acabılırım ama ıhh canım ıstemıyor, ıyıyım burda
canımmm ya çok teşekkür ederim, tam olarak sorunlarımız çözemedik henüz ama en azından moralim yerinde, takmıyorum artık çok fazla.. sevdiğinide anladım ama gösteremiyor ne yazıkki.. oda çok üzülüyor ama ben yinede biraz daha çeksin istiyorum...
Kızlar bu arada benim adım canan, bana ismimle hitap edebilirsiniz
ekim gelinimiz kal sende burda, gerekirse topiğimizin adını değiştirelim, eylül-ekim gelinleri yapalım artık dahada kalabalık olduk hem ne güzel..
benimde kınam ağustosta ağustosuda mı katsak heheeeeeee..
kızlar günaydııın
nerelerde organize ettiniz kına ve düğününüzü?
ben hala biyer bulup ayarlayamadım bile
canım benim düğün salonum hazır fakat kına için henüz yer ayarlamadım, onu ancak temmuz gibi ayarlarım diye düşünüyorum şuan için erken, fakat düğün yeri için bence acele etmelisin, eylül için şimdiden çoğu yer tutulmuş durumda, tabi bulunduğun şehire göre değişebilir bu durum
aynı fikirdeyim ya...
istanbul anadolu yakasındayım canım...
ama nişanlım askerde... tek başıma karar vermek istemiyorumm