• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gelinlik konusu açıldı
babsı alacaktı gelinliğimi yani o ödeyecekti
kendileri bursada ikamet ediyo
orda gelinlikçi bi arkadaşı varmış onunla görüşmüş
adam demiş ki: "abi sen gelinini getir burdan begensin ben en fazla 500 e satıcam sana"
kızlar düşünün artık 500 liraya satın alınan gelinlik nasıl bi gelinlik olur
anlatamıyorum anlamıyolar, kırmak da istemiyorum canım çok sıkıldı
herşeyi geçtim ben provalar için burdan bursaya nasıl gidicem akıl var mantık var
naısl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum

gelinlik fiyat piyasasini hic bilmem acikcasi ama tanidiksa ve hatir varsa neden olmasin 500 tl? :21:

bence gereksiz! eger butceden kismak icin ugrasiyorlarsa, baska biryerden kisilmali bu... hele ki gelinlikten hic degil!

sen nisanlina anlat durumu, o buyuk ihtimalle anlayacaktir bursa'lara kadar gitmenin gereksiz oldugunu... ve ailesi ile paylasacaktir.

iki tarafi da kirmamak cok zor... ben de ayni vaziyette oldugumdan anlayabiliyorum...

daha ne stresler yasicaz kim bilir... :19:

nişanlım da öyle dedi zaten, "ben halledicem sen düşünme" diyo
benim istediğim bi gelinlik için 500 lira kumaş parasına bile yetmez
babası dedi ki:"kızım ben paraya acımıyorum 2 milyarı sana altın yaparım işine yarar, gelinlik ne ki" dedi.
böyle düşünüyolar
bilmiyolar zvy, çok farklı insanlar
iyiler saygılılar ama farklılar ne bileyim
anlaşması zor anlatması zor
hep böyle şeyler oluyo dayanamıyorum artık

ya onlarda kendilerince mantıklı hareket etmek istiyorlar, ama bilmiyorlar ki bir genç kız için gelinlik ne kadar önemlidir... ama bence dert etme bak nişanlın anlayışla karşılıyor seni, kendine hiç sıkıntı yapma, nişanlınla gidin istediğin, içine sinen gelinliği alın, kayınpederin de gelinlik yerine sana 2 milyarlık altın yapsın :52:

gelinlik fiyat piyasasini hic bilmem acikcasi ama tanidiksa ve hatir varsa neden olmasin 500 tl? :21:

bence gereksiz! eger butceden kismak icin ugrasiyorlarsa, baska biryerden kisilmali bu... hele ki gelinlikten hic degil!

sen nisanlina anlat durumu, o buyuk ihtimalle anlayacaktir bursa'lara kadar gitmenin gereksiz oldugunu... ve ailesi ile paylasacaktir.

iki tarafi da kirmamak cok zor... ben de ayni vaziyette oldugumdan anlayabiliyorum...

daha ne stresler yasicaz kim bilir... :19:

konuşurken nişanlım da ordaydı zaten, o söyledi herşeyi
yani nişanlım benim yanımda bu konuda
ama farklı zihnietlerdeyiz işte anlamıyolar
ya aslında ben sadece bu gelinlik olayına üzülmüyorum
bu halledilir bi şekilde oluverir ama ya sonra...
hep böyle bişeyleri açıklamak zorunda mı kalıcaz biz
nişan kıyafetim için de çok pahalı demişlerdi, paralarını onlar ödememişti hem de
o gereksiz bu gereksiz şu gereksiz
offff

ya onlarda kendilerince mantıklı hareket etmek istiyorlar, ama bilmiyorlar ki bir genç kız için gelinlik ne kadar önemlidir... ama bence dert etme bak nişanlın anlayışla karşılıyor seni, kendine hiç sıkıntı yapma, nişanlınla gidin istediğin, içine sinen gelinliği alın, kayınpederin de gelinlik yerine sana 2 milyarlık altın yapsın :52:

gel de bunu onlara söyle :))
her konuda böyleler canım ya
aile yapıarımız çok farklı
görümcelerim, kaynım ve nişanlım anne-babaları gibi değiller ama allahtan
aslında seviyorum onları, hep ailemin ve benim gönlümü hoş etmeye alışıyolar
amaaaa
bununla bitmiyo işte

konuşurken nişanlım da ordaydı zaten, o söyledi herşeyi
yani nişanlım benim yanımda bu konuda
ama farklı zihnietlerdeyiz işte anlamıyolar
ya aslında ben sadece bu gelinlik olayına üzülmüyorum
bu halledilir bi şekilde oluverir ama ya sonra...
hep böyle bişeyleri açıklamak zorunda mı kalıcaz biz
nişan kıyafetim için de çok pahalı demişlerdi, paralarını onlar ödememişti hem de
o gereksiz bu gereksiz şu gereksiz
offff

canım işte evlilik böyle bişey... anlayış ve fedakarlık gerektiriyor... ama sonuçta istedikleri konuda diretmiyorlarsa, sen açıklamanı yapınca seni anlıyorlarsa ve herşeyden önemlisi nişanlın senin yanındaysa , seni anlıyorsa gerisini kafana takma, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz öyle düşün :61:

markovian, senin düğün ne zamandı canım

benim nisanlim su an askerde... kisa donem... mayis'ta gelecek insallah!

su an icin kesin bir tarih yok ama kafamdaki tarih eylul 3. haftasi gibi... :21: cok heyecanli seyler gercekten de... ama bakalim neler olacak...

babam coook fazla seyler istiyor! en basit orneginden, dugunumuzun luks bir otelde yapilmasini istiyor. :18: napicaz, ne edicez bilemiyorum...

mesele de orda zaten
farklı düşünüyo olabilirz ama açıklama getirince anlasalar bari
ben anlatıyorum, onlar yine aynı şeyleri söylüyolar
her konuda öyleler
nişanlım " zamanla alışırsın, onlar kötü niyetli değiller" diyo ama
nasıl alışıcam bilmiyorum

canım işte evlilik böyle bişey... anlayış ve fedakarlık gerektiriyor... ama sonuçta istedikleri konuda diretmiyorlarsa, sen açıklamanı yapınca seni anlıyorlarsa ve herşeyden önemlisi nişanlın senin yanındaysa , seni anlıyorsa gerisini kafana takma, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz öyle düşün :61:

Mesela benim nişanlımın ailesi de çok fazla rahat, düğün müğün hiç konuşulmuyor, farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yüzyüze görüşme zaten olmuyor ama telefonla da aramıyorlar pek , görümcemin bir tanesiyle henüz tanışmadım bile :1: ama ben bunları kafama takmıyorum , insanları olduğu gibi kabullanmek en güzeli :24:

Mesela benim nişanlımın ailesi de çok fazla rahat, düğün müğün hiç konuşulmuyor, farklı şehirlerdeyiz bu yüzden yüzyüze görüşme zaten olmuyor ama telefonla da aramıyorlar pek , görümcemin bir tanesiyle henüz tanışmadım bile :1: ama ben bunları kafama takmıyorum , insanları olduğu gibi kabullanmek en güzeli :24:

ewt ama kabullenene kadar bir sürü şey yaşıyosun, yıpranıyosun işte
yani ben öyleyim
herşeyin en güzel şekliyle olmasını istiyorum ama olmuyo olmayacak tabiki
aman evlilik zor bişey galiba

benim nisanlim su an askerde... kisa donem... mayis'ta gelecek insallah!

su an icin kesin bir tarih yok ama kafamdaki tarih eylul 3. haftasi gibi... :21: cok heyecanli seyler gercekten de... ama bakalim neler olacak...

babam coook fazla seyler istiyor! en basit orneginden, dugunumuzun luks bir otelde yapilmasini istiyor. :18: napicaz, ne edicez bilemiyorum...

nişanlının işi zor :)
hayırlısı olsun canım, bir babanın bunları istediğini ilk defa duydum:61:
imkanları varsa yapsınlar tabi, bu kadar bekliyoruz en güzel şeyleri hakediyoruz :19:

ewt ama kabullenene kadar bir sürü şey yaşıyosun, yıpranıyosun işte
yani ben öyleyim
herşeyin en güzel şekliyle olmasını istiyorum ama olmuyo olmayacak tabiki
aman evlilik zor bişey galiba

nişanlının işi zor :)
hayırlısı olsun canım, bir babanın bunları istediğini ilk defa duydum:61:
imkanları varsa yapsınlar tabi, bu kadar bekliyoruz en güzel şeyleri hakediyoruz :19:

ya cevresinde yapilan dugunlerin hepsi o tarz yerlerde olmus.
titanic'te, green park'ta vs. o da haliyle o arkadaslarini cagiracagindan ve arkadas cevresi is adamlari da o tarz olacagindan, luks bir mekanda olmasini istiyor.
ben de arastirmalara giristim. kisi basi, 80'tl den asagi mekan yok acikcasi! :59:

napicaz bilemiyorum!

muhakkak orta yolun bulunmasi gerek... :63:

ocwmays canım ya gelinlik deyince aklıma geldi, sen geçen gün gelinlik bakmaya gitmiştin sanırım dimi? fatihe mi baktın, fiyatlar nasıldı merak ediyorum, bi de kabarık gelinlikleri seviyorum, o tarzda gelinlik modelleri denedin mi ya da baktın mı?

ya cevresinde yapilan dugunlerin hepsi o tarz yerlerde olmus.
titanic'te, green park'ta vs. o da haliyle o arkadaslarini cagiracagindan ve arkadas cevresi is adamlari da o tarz olacagindan, luks bir mekanda olmasini istiyor.
ben de arastirmalara giristim. kisi basi, 80'tl den asagi mekan yok acikcasi! :59:

napicaz bilemiyorum!

muhakkak orta yolun bulunmasi gerek... :63:

baban kendi çapında az çok haklı olabilir
ama karşı tarafın böyle bi imkanı yoksa nasıl karşılar, senin gibi ortayol arar mı? bu önemli

ocwmays canım ya gelinlik deyince aklıma geldi, sen geçen gün gelinlik bakmaya gitmiştin sanırım dimi? fatihe mi baktın, fiyatlar nasıldı merak ediyorum, bi de kabarık gelinlikleri seviyorum, o tarzda gelinlik modelleri denedin mi ya da baktın mı?

ewt fatihe gittim. benim begendiklerim 1 buçuk2 buçuk arasıydı hep
gelinliğin işçiliği, kumaşı, modeli herşeyi etkiliyo fiata
kabarık olması etkilemiyo onu provalarda ayarlıyosun zaten
ben de senin gibi kabarıklardan hoşlanıyorum, ama gelinlikleri görünce kafamda farklı bişeyler tasarladım
diktiricem yani
bak begendiklerimden bi kaç tane göstereym

ewt fatihe gittim. benim begendiklerim 1 buçuk2 buçuk arasıydı hep
gelinliğin işçiliği, kumaşı, modeli herşeyi etkiliyo fiata
kabarık olması etkilemiyo onu provalarda ayarlıyosun zaten
ben de senin gibi kabarıklardan hoşlanıyorum, ama gelinlikleri görünce kafamda farklı bişeyler tasarladım
diktiricem yani
bak begendiklerimden bi kaç tane göstereym[/B]

ben de hem kabarık hem de farklı bi gelinlik olsun istiyorum ama bulunduğum şehirde malesef öyle bir gelinliğe rastlamadım :43: fatih i hep duyuyorum, biraz daha zaman geçsin ben de gideceğim inşallah fatih e, beğendiğin modelleri bekliyorum canım

kızlar tesettürlüyüm bu yüzden kendi gelinliğimi kendim tasarladım
gelinliğimin üst kısmı saten olacak hafif ispanyol gelicek hakim yaka (bu kısım gözükmeyecek)
ve üzerime pelerin diktiricem eteklerimdeki küpürden. pelerin örtücek üst kısmımı
ve topuklarıma kadar uzanan bi duvak...kenarları yine aynı küpürden

etek uçları için begendiğim modeller bunlar şimdilik...

$gelinlik2.jpg
$gelinlik.jpg
$gelinlik5.jpg
$gelinlik4.jpg
$gelinlik3.jpg

kızlar tesettürlüyüm bu yüzden kendi gelinliğimi kendim tasarladım
gelinliğimin üst kısmı saten olacak hafif ispanyol gelicek hakim yaka (bu kısım gözükmeyecek)
ve üzerime pelerin diktiricem eteklerimdeki küpürden. pelerin örtücek üst kısmımı
ve topuklarıma kadar uzanan bi duvak...kenarları yine aynı küpürden

etek uçları için begendiğim modeller bunlar şimdilik...

Eki Görüntüle 175007
Eki Görüntüle 175008
Eki Görüntüle 175009
Eki Görüntüle 175010
Eki Görüntüle 175011

1. model hoşmuş canım, ben de uzuunn bir duvak düşünüyorum şuan için gelinliğim adına karar verdiğim tek detay bu :1: bi de eteğini şu şekilde düşünüyorum sizce nasıl? mendil etek gibi ama önünde açılan bi kısım var o kısımda düz tül olacak ve oraya da fransız dantelinden parça parça aplike edilecek, umarım doğru anlatmışımdır :1: üst kısmı bu gelinlikteki gibi olmayacak , daha farklı tasarladım kafamda, bu gelinlikte aysiranın bir modeli, üst kısmını pek beğenmediğimden gidip bu gelinliği almıyorum, resimde pek küçük ama umarım anlaşılıyodur, nasıl sizce???

Eklentiler

• $aysira.jpg
    $aysira.jpg
    1,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
1. model hoşmuş canım, ben de uzuunn bir duvak düşünüyorum şuan için gelinliğim adına karar verdiğim tek detay bu :1: bi de eteğini şu şekilde düşünüyorum sizce nasıl? mendil etek gibi ama önünde açılan bi kısım var o kısımda düz tül olacak ve oraya da fransız dantelinden parça parça aplike edilecek, umarım doğru anlatmışımdır :1: üst kısmı bu gelinlikteki gibi olmayacak , daha farklı tasarladım kafamda, bu gelinlikte aysiranın bir modeli, üst kısmını pek beğenmediğimden gidip bu gelinliği almıyorum, resimde pek küçük ama umarım anlaşılıyodur, nasıl sizce???

ewet olabilir
sen bence dediğin gibi fatihe bi kere git
farklı modeller gördükçe fikirlerin de değişebilir
ben modelleri canlıcanlı görünce mendil etekten vazgeçtim mesela

ewet olabilir
sen bence dediğin gibi fatihe bi kere git
farklı modeller gördükçe fikirlerin de değişebilir
ben modelleri canlıcanlı görünce mendil etekten vazgeçtim mesela

evet canım fatihe gideceğim inşallah mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum, bu modeller de elimde dursun ki diyorum hiçbişey beğenmezsem en azından bunları yaptırırım...

Back