- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ya şimdilerde moda ya kınayı değişik şekilde dağıtıyorlar ,kızlara taçlar ,el gülü fln:82::82::82:
tmm cnm ekleyeyimm
aynen ben taç falan filan istemiyorum.
ama el gülünden aldım o çok hoşuma gitti. :44::44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şimdilerde moda ya kınayı değişik şekilde dağıtıyorlar ,kızlara taçlar ,el gülü fln:82::82::82:
tmm cnm ekleyeyimm
aynen ben taç falan filan istemiyorum.
ama el gülünden aldım o çok hoşuma gitti. :44::44::44:
bende el gülü aldım
kına dağıtmak için minik çanta aynası almayı planlıyorum
merhaba kızlar, hepinize teşekkür ederim, ama çözülecek bir sorun yok ortada, genel olarak onunla evlenmek istemediğimi anladım.. farklı insanlarız çünkü ben onunla mutlu olamayacam. nişanlıyız ama daha şimdiden o kadar monotonuz ki, aynı şehirlerdeyiz, benim ailem ve saat kaçta geldiğime bile fazla karışmıyor, yani hergün görüşebilirz, istediğimiz kadar oturabilirz bi yerlerde ama maalesef ki sadece ben iş çıkışı yanına uğrarsam görebiliyorum, buna rağmen kaç kere kapıdan çevrildim, işlerim bitmedi dedi bekle bile demedi, en son cmt de böyle olunca artık benimde sınırım aşılmış oldu.. onunla o kadr çok sıkıntı yaşadım ki, o kadar direndimki bu ilişkinin yürümesi için, ama o sevdiğini belli eden biri değil, bende sevildiğimi bilmek isterim.. sadece kavga ettiğimiz ve ben ayrılma kararı aldığım zamanlarda duyuyorum seni seviyorum cümlesini, onuda sadece msjla.... kii bu zamana kadar kaç defa ayrılmak istemiştim ama hep vazgeçirmişti beni.. ama artık istemediğimi aileme de anlattım, nasıl istersen dediler, arkandayız her kararına dediler..
dün onların aldığı bütün eşyaları topladım paketledim, evlerine kadr götürüp kardeşime çıkarttıracaktım ama o getirme dedi dayanamam dedi, 1-2 gün bekle biraz toparlanayım gelip alırım dedi.. yüzüğüde çıkardım kaç gündür takmıyorum... salak gibiyim bu sıralar boş boş bakıyorum heryere.. ağlayamadım bile, gülemedim, bütün duygularım alınmış gibi.. dünde markafoniden aldığım fincan takımlarım gelmiş normalde sevinçle koşar açardım paketi, bu sefer açıp bakmak bile gelmedi içimden... neyse saçma sapan yazdım karma karışık oldu, ama umarım anlarsınız beni. merak ettiğiniz için yazdım, beni merak etmeyin.. ben artık eylül gelinide değilim, hatta gelinde değilim... byby..
bugün ilk defa gelinlik bakmaya gittim kızlar
ve kendi modelimi kendim tasarladım
şimdi sıra geldi güzel dikeceğine güvendiğim bir gelinlikçiyi bulmaya :97:
ceyiz yıkama derken bardak çanak yıkanıyormuu ölee
hiç bilmiorum işin bu kısmını yaaa:26:
bizde bi ay kala dioruz inş. istediğimiz gibi bişey bulabilirz yaaa bugün sahibinden de 1-2 ev bakayım dedim aldım ağzımın payınıı
canım Allahın iznyle işte evi almayı düşünüyırz
ama kiralık olursa da 1 ay kala ancak olur boşa kira ödememek lazım
inan bende çok hızlı geçmesin ama o gün bi daha yaşamam çünkü
3 haziran kına işte Allah yardım etsin facebookta yoksun dimi resimleri ancak oradan görürsün çünkü
canım bizde çeyizlerin çoğu açılır yıkanır temiz bi şekilde hurçlara yada kolilere konur kullanacakların ayrı hurç kullanılmayacaklar ayrı
Sende basladın demek bakmaya
Bulursun inşallah canım iyi bi yer
neden
inş kendi evinizi alırsınız hayırlısıyla
çeyiz biz de yıkanıp ütülenir hatta sergilenir
ama ben sergilemicem hiç hoşlanmam öyle şeylerden
nerdesin sen bakiim kaçaakk
Perşembe günüde perdelere baktık nişanlımla.
Onlarıda yaptırmaya verdik.
Böylelikle perde olayımızda bitti
nasılsınız fıstıklar
bugün kayınvalidem ve kayınpederim bizdeydi
morelim bozuk biraz
sizler ne alemdesiniz?[/QUOTE
ben iyiyim canım, hava bozuk evdeydim bütün gün, senin niye moralin bozuk hayırdır:26:
nasılsınız fıstıklar
morelim bozuk biraz
sizler ne alemdesiniz?
nasılsınız fıstıklar
morelim bozuk biraz
sizler ne alemdesiniz?[/QUOTE
ben iyiyim canım, hava bozuk evdeydim bütün gün, senin niye moralin bozuk hayırdır:26:
selaaam...
hayirdir, moralini bozacak sevimsiz birsey mi soylediler?
gelinlik konusu açıldı
babsı alacaktı gelinliğimi yani o ödeyecekti
kendileri bursada ikamet ediyo
orda gelinlikçi bi arkadaşı varmış onunla görüşmüş
adam demiş ki: "abi sen gelinini getir burdan begensin ben en fazla 500 e satıcam sana"
kızlar düşünün artık 500 liraya satın alınan gelinlik nasıl bi gelinlik olur
anlatamıyorum anlamıyolar, kırmak da istemiyorum canım çok sıkıldı
herşeyi geçtim ben provalar için burdan bursaya nasıl gidicem akıl var mantık var
naısl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum
gelinlik konusu açıldı
babsı alacaktı gelinliğimi yani o ödeyecekti
kendileri bursada ikamet ediyo
orda gelinlikçi bi arkadaşı varmış onunla görüşmüş
adam demiş ki: "abi sen gelinini getir burdan begensin ben en fazla 500 e satıcam sana"
kızlar düşünün artık 500 liraya satın alınan gelinlik nasıl bi gelinlik olur
anlatamıyorum anlamıyolar, kırmak da istemiyorum canım çok sıkıldı
herşeyi geçtim ben provalar için burdan bursaya nasıl gidicem akıl var mantık var
naısl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum
canım önyargılı davranmak istemiyorum ama 500 e gelinlik dendi mi ben bi düşünürüm yani, bu zamanda bu kadar uygun bi gelinlik??? ya kumaşta ya işçilikte bi sıkıntı vardır diye düşünüyorum. o zaman kayınpederin 500 ü oğluna versin, siz de üstünü tamamlayıp istediğiniz yerden alın olmazmı?