2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya onlarda kendilerince mantıklı hareket etmek istiyorlar, ama bilmiyorlar ki bir genç kız için gelinlik ne kadar önemlidir... ama bence dert etme bak nişanlın anlayışla karşılıyor seni, kendine hiç sıkıntı yapma, nişanlınla gidin istediğin, içine sinen gelinliği alın, kayınpederin de gelinlik yerine sana 2 milyarlık altın yapsın

gel de bunu onlara söyle :))
her konuda böyleler canım ya
aile yapıarımız çok farklı
görümcelerim, kaynım ve nişanlım anne-babaları gibi değiller ama allahtan
aslında seviyorum onları, hep ailemin ve benim gönlümü hoş etmeye alışıyolar
amaaaa
bununla bitmiyo işte

markovian, senin düğün ne zamandı canım

benim nisanlim su an askerde... kisa donem... mayis'ta gelecek insallah!

su an icin kesin bir tarih yok ama kafamdaki tarih eylul 3. haftasi gibi... cok heyecanli seyler gercekten de... ama bakalim neler olacak...

babam coook fazla seyler istiyor! en basit orneginden, dugunumuzun luks bir otelde yapilmasini istiyor. :18: napicaz, ne edicez bilemiyorum...

mesele de orda zaten
farklı düşünüyo olabilirz ama açıklama getirince anlasalar bari
ben anlatıyorum, onlar yine aynı şeyleri söylüyolar
her konuda öyleler
nişanlım " zamanla alışırsın, onlar kötü niyetli değiller" diyo ama
nasıl alışıcam bilmiyorum

ocwmays canım ya gelinlik deyince aklıma geldi, sen geçen gün gelinlik bakmaya gitmiştin sanırım dimi? fatihe mi baktın, fiyatlar nasıldı merak ediyorum, bi de kabarık gelinlikleri seviyorum, o tarzda gelinlik modelleri denedin mi ya da baktın mı?

ben de hem kabarık hem de farklı bi gelinlik olsun istiyorum ama bulunduğum şehirde malesef öyle bir gelinliğe rastlamadım fatih i hep duyuyorum, biraz daha zaman geçsin ben de gideceğim inşallah fatih e, beğendiğin modelleri bekliyorum canım

kızlar tesettürlüyüm bu yüzden kendi gelinliğimi kendim tasarladım
gelinliğimin üst kısmı saten olacak hafif ispanyol gelicek hakim yaka (bu kısım gözükmeyecek)
ve üzerime pelerin diktiricem eteklerimdeki küpürden. pelerin örtücek üst kısmımı
ve topuklarıma kadar uzanan bi duvak...kenarları yine aynı küpürden

etek uçları için begendiğim modeller bunlar şimdilik...

1. model hoşmuş canım, ben de uzuunn bir duvak düşünüyorum şuan için gelinliğim adına karar verdiğim tek detay bu bi de eteğini şu şekilde düşünüyorum sizce nasıl? mendil etek gibi ama önünde açılan bi kısım var o kısımda düz tül olacak ve oraya da fransız dantelinden parça parça aplike edilecek, umarım doğru anlatmışımdır üst kısmı bu gelinlikteki gibi olmayacak , daha farklı tasarladım kafamda, bu gelinlikte aysiranın bir modeli, üst kısmını pek beğenmediğimden gidip bu gelinliği almıyorum, resimde pek küçük ama umarım anlaşılıyodur, nasıl sizce???

Eklentiler

• $aysira.jpg
    1,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

ewet olabilir
sen bence dediğin gibi fatihe bi kere git
farklı modeller gördükçe fikirlerin de değişebilir
ben modelleri canlıcanlı görünce mendil etekten vazgeçtim mesela

ewet olabilir
sen bence dediğin gibi fatihe bi kere git
farklı modeller gördükçe fikirlerin de değişebilir
ben modelleri canlıcanlı görünce mendil etekten vazgeçtim mesela

evet canım fatihe gideceğim inşallah mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum, bu modeller de elimde dursun ki diyorum hiçbişey beğenmezsem en azından bunları yaptırırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…