insanın bi anı bi anını tutmazki,gün gelir ufacık bişey yüzümüzü güldürür,gün gelir,o ufacık şey bizi daraltır,ağlatır.dün stresliydim sıkıldım,bugunse iyiyim,garip...ama önemli olan bizim hayatımızda ilk ve son defa olan bu güzel günleri tadıyla geçirmek..düşünsenize eylülden sonra istesekte bidaha bugunler gelirmi???
gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...
insanın bi anı bi anını tutmazki,gün gelir ufacık bişey yüzümüzü güldürür,gün gelir,o ufacık şey bizi daraltır,ağlatır.dün stresliydim sıkıldım,bugunse iyiyim,garip...ama önemli olan bizim hayatımızda ilk ve son defa olan bu güzel günleri tadıyla geçirmek..düşünsenize eylülden sonra istesekte bidaha bugunler gelirmi???
neyi istiyosan yaptır Neşe'm
kalmasın hiçbirşey içinde
5 çeşit duvak begendiysen 5'ini de yaptır
yarım saatte bir duvak değiştir hatta
yapsın müstakbel kocan
inan herşeyi hakediyoruz herşeyi...
konuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz
ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:))Eki Görüntüle 210194 Eki Görüntüle 210195
artık bi fikrim olsun istiyorum hergün başka model geçiyor aklımdan:95:
ama ağlamicam
değilim, şimdi
boğazım acıyo bi de...
gelmez evet
Allah bugünleri aratmasın
ama teselli olamıyorum şuan
yaklaşık 1-2 saaattir ağlamamak için kendimi tutuyorum sıkıyorum
ama senin şu bir iki satır sözün beni ağlattı
Allahım hayr ver!
İyi geceler kızlar
Bi süredir uğrayamadım. Annem geldi yurtdışından. Hergün misafirlerle uğraşıyoruz.
Yorgunluktan Kendimi yatağa zor atıyorum
Neşecim tabi kendi tercihin ama gelinde toplu saç daha çok hoşuma gidiyo benim.
canım bende acık ve dalgalı ıstıyorum ama dugun gunune kadar fıkrım degısebılır bende avrıl lavıgne gıbı ıstıyorum onun dugun fotolarına bakabılırsın
açık dalgalı fikrim değişmez duvak fikrim değişebilir canım:))avrilinkini de gördüm bura eklemedim onunki de güzel daha tepeden takmışlar.bi de benim saçlarım gürdür epey, bi de yakında belime gelcek olur gibi ya olsun lütfennn
çukulatakız:))benim de toplu saç çok hoşuma gider ama başkasında kendimde değil.ne zaman saçımı bağlasam toplama şu saçlarını diye tepki alıyorum.öcüye mi dönüşüyorum acaba toplayınca.
kolay gelsin sana çok yoğun olur ev kadınlar da bi araya gelince maş çeneleri düşer.eee haliyle sana hizmet etmek düşer
Gerçekten öyle canım ama alıştırma oluyo en azından banada malum evlendikten sonrada bi sürü misafirle uğraşıcaz:85:
Madem öyle niye kararsız kalıyosunki canım açık yaptır. Eminim çok hoş olur..
canım hayırdır noldu sana uamrım cok kotu bırsey yoktur ...
gerçekten alıştırma iyi oluyor.ben atanamadım 1 sene çalışmadım hep evdeydim epey şey öğrendim.şimdi yemekler pastalar benden sorulur,bi çamaşır makinesiyle bi de düdüklüyle aram ii değildirevde oturmak çok işime yaradı doğrusu bol bol alıştırma yaptım.yakında çamaşır makinesiyle tanışcam,düdüklü fobim var o kalsın şimdilik
konuya direkt dalmak istiyorum her zaman yaptığım gibi ama okudum valla geçmişi soru sorabilirsiniz
ya ben açık dalgalı saç yaptırıp şöyle duvak istiyorum sizce nasıl olurum:))Eki Görüntüle 210194 Eki Görüntüle 210195
ama ağlamicam
değilim, şimdi
boğazım acıyo bi de...
İyi geceler kızlar
Bi süredir uğrayamadım. Annem geldi yurtdışından. Hergün misafirlerle uğraşıyoruz.
Yorgunluktan Kendimi yatağa zor atıyorum
Neşecim tabi kendi tercihin ama gelinde toplu saç daha çok hoşuma gidiyo benim.
herkese günaydınnnn... ben de sevmedim bu sabahı... dün kızlara moral veriyordum bugün ben depresifim... neyse geçer inşallah ilerleyen saatelerde. yanlız iki gündür yağan yağmurlar beni çok düşündürür oldu... Umuyorum Eylül ayında da böyle olmaz
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/446259-yatak-odasi-takimimizi-aldik-peki-yataklarimiz.html
kızlar bu arada biraz önce soran olmuştu visco yatak aldınız mı diye. ben visco yatak almaktan vazgeçtim, şikayetvar.com da bütün markaların şikayetlerini okudum ve visco yataklarda en çok şikayet terletmesiyle ilgili olduğunu gördüm. birkaç yerede sordum evet sıcak tutar dediler.. benim nişanlım zaten yazın çok terler, ben yastık aleziimi bile sıvı geçirmez alez aldımki terleyince yastık kirlenmesin diye. birde antalyada yaşadığımızı düşünürsek hiç uygun bize hiç uygun olmadığını düşünüyorum artık
üstteki linktede benim yatak araştırmalarım var..
bendede var bu bıçaktan canım babam almıştı annem alsa bilmiyorum derdima am babişim bişi bilirde alır bende şiddetle tavsiye ederimmmmcanım benım cooker marka porselen kahvaltı setım var halam hedıye almıstı ama hıcbır bılgım yok
yalnız sıze bır tavsıyem olucak bızım evde bır bıcak setı var, onlardan baska bıcak kullanamıyorum.Bu kadar keskın, bu kadar guzel baska bıcak gormedım.Herkese tavsıye edıyorum oyle yuksek paralar verıpte bır kosede yer kaplayan bıcak setlerımıze hıc dokunmuyoruz onemlı olan keskın olması ve bu anlamda cok keskin.
ıste bahsettıgım bıcak seti:
Eki Görüntüle 210026
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?