2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

İyi geceler kızlar
Bi süredir uğrayamadım. Annem geldi yurtdışından. Hergün misafirlerle uğraşıyoruz.
Yorgunluktan Kendimi yatağa zor atıyorum

Neşecim tabi kendi tercihin ama gelinde toplu saç daha çok hoşuma gidiyo benim.

gelmez evet
Allah bugünleri aratmasın
ama teselli olamıyorum şuan
yaklaşık 1-2 saaattir ağlamamak için kendimi tutuyorum sıkıyorum
ama senin şu bir iki satır sözün beni ağlattı
Allahım hayr ver!

gözlerim dolup dolup duruyo
ama ağlamicam
yüreğim kanıyo sanki, içim dağlanıyo
oysa çok zor değildi mutluluk...
değilim, şimdi
mutsuzluk çöktü yine kalbime
boğazım acıyo bi de...

Hayırdır canım ya önemli bişey yok demi?

Gelmez....
Şuan çok fazla farkına varamıyorum galiba evlendikten sonra daha iyi anlıycaz geri gelmiyceni bugunlerimizin..
Morelim bozuldu şimdi

neyi istiyosan yaptır Neşe'm
kalmasın hiçbirşey içinde
5 çeşit duvak begendiysen 5'ini de yaptır
yarım saatte bir duvak değiştir hatta
yapsın müstakbel kocan
inan herşeyi hakediyoruz herşeyi...

noluyo yaa hepinize ayyy noldu sizlere nazar mı değdi?herkes bi üzüntüden bahsediyor,offff

ahsencim bana herkes neşem der duyunca mutlu oluyorum sanırım
en sonunda o olacak yarım saatte bir duvak değiştirmekten düğüne adapte olamıcam

canım bende acık ve dalgalı ıstıyorum ama dugun gunune kadar fıkrım degısebılır bende avrıl lavıgne gıbı ıstıyorum onun dugun fotolarına bakabılırsın
ama ağlamicam
değilim, şimdi
boğazım acıyo bi de...

gelmez evet
Allah bugünleri aratmasın
ama teselli olamıyorum şuan
yaklaşık 1-2 saaattir ağlamamak için kendimi tutuyorum sıkıyorum
ama senin şu bir iki satır sözün beni ağlattı
Allahım hayr ver!

canım hayırdır noldu sana uamrım cok kotu bırsey yoktur ...

çukulatakız:))benim de toplu saç çok hoşuma gider ama başkasında kendimde değil.ne zaman saçımı bağlasam toplama şu saçlarını diye tepki alıyorum.öcüye mi dönüşüyorum acaba toplayınca.
kolay gelsin sana çok yoğun olur ev kadınlar da bi araya gelince maş çeneleri düşer.eee haliyle sana hizmet etmek düşer

Gerçekten öyle canım ama alıştırma oluyo en azından banada malum evlendikten sonrada bi sürü misafirle uğraşıcaz:85:

Madem öyle niye kararsız kalıyosunki canım açık yaptır. Eminim çok hoş olur..

gerçekten alıştırma iyi oluyor.ben atanamadım 1 sene çalışmadım hep evdeydim epey şey öğrendim.şimdi yemekler pastalar benden sorulur,bi çamaşır makinesiyle bi de düdüklüyle aram ii değildirevde oturmak çok işime yaradı doğrusu bol bol alıştırma yaptım.yakında çamaşır makinesiyle tanışcam,düdüklü fobim var o kalsın şimdilik

ben hiçbişey bilmiyorum sayılır
öğrendiğim şeyi yaparım, çok da güzel olur, begenilir
ama biraz pratiklik kazanmam lazım
çok yavaşım

selam kızlar
benim de düğünüm 4 eylülde, diğer yazılanları okumadım malesef, sonra okuyacağım:) ancak ben bugün gelinlik ararken farkettiğim bir gerçeği sizinle paylaşmak istedim. Bugün ilk defa gelinlik bakmak için Ankara Pronovias mağazasına gittim ve gerçekten mekanın nezihliği, çalışanların konuşması düzgünlüğü bile işte kalite diyordu. Neyse ordan çıkıp yan tarafta bulunan Privenuptia mağazına girdim. Güya!! fransadan gelinlikler geliyormuş da falan filan. ama istanbulda gelinlik varsa 1 haftada geliyormuş. neyse bu kısmı bile bağlantıları birleştirince anlamlı oldu. 2 tane terzi gibi teyze ve giyinme kısmının kumaş örtüyle kapatıldığı bir yerde gelinliği denedim. sonra gelinlikle resmi çekti arkadaşım. biz yine de saflıkla oradan çıktık. daha sonra nete girip çakma olduğunu düşündüğüm internet adresine girince bir tarafta fransızca bir tarafta ingilizce dil sekmesi olduğu halde sayfa açılmadı. Idea Intro zaten kataloğu vs. olan bir yer de bulamadım. sadece reklam amaçlı şu giydi ödüllü gelinlik falan haberleri vardı. sonra internette daha fazla araştırma yapınca bir arkadaşın blogunda Privenuptia'dan gelinliğini aldığını Blue by Enzoani koleksiyonundan Albany isimli gelinlik olduğunu okuyunca, Blue By Enzoani yazdım ve benim bugün giydiğim gelinliğin orjinalini gördüm. kızlar ikisi arasındaki farkı on metre öteden anlarsınız, taşlar kumaş herşey farklı model aynı, daha sonra şikayet var.com'da yer alan yorumları okudum. orada da bir arkadaş yurtdışından geldiğini sandığı elbiseyi başka bir markayla gördüğünden hem de çok ucuz olduğundan bahsetmiş. link burada okuyun derim: ŞikayetVar / Şikayet Oku / PRIVENUPTIA Türkiye’de Tek Diye Sattığı Elbisenin Mağduru Oldum! bunun üzerine privenuptia üzerine araştırınca orjinal fransız markasının aslında pronoptia olduğunu öğrendim. Biz hazır gelinlik aldığımızı zannederken Ebru Akel'li vs. reklamlarla bize yurtdışından gelmiş imajı yaratıyorlar. Bu arada resimleri de yükleyeceğim. Siz de bakın karar verin. Pronovias'ta katalogla giydiğim birebir aynıydı ve bana 2-3 ayda gelir dediler.

Günaydın kızlaaaaar, gıcık bir sabah yaa bu sabah ben sevmedim.. birde bugün alanyaya gidecem, off çok işimiz var, hava çok sıcak, neysee...

Heragirl, buanbuan, angelprenses, ocwmays teşekkür ederim bıçak fikirleriniz için.. bende bernardoda hani şu seramik bıçaklar var ya onları beğenmiştim ama almadım. bilmiyorum bi yandan da bıçağa o kadar para vermeyeyim diyorum. bu iyi galiba yaaa, sadece standı hoşuma gitmedi, arkasında kesim tahtası old. için midir nedir çok yer kaplıyo gibi..

angelprenses o bıçaktan bizde de var, annemler ankaradan almıştı 1 tane çok hoşumuza gitti herşeyde onu kullanıyorduk, sonra biyerde daha görmüş almış 2tl'ye ama o bulaşık mak. paslandı, pasını temizledik falan ama doğru düzgün kesmiyor. sanırım o bıçaklarında çakmalarını çıkarmışlar :44:

buanbuan ben kına kıyafetimi koyu kırmızı gibi bişey düşünüyorum. veya çok hoşuma giden başka bir renkte olabilir.. yaa bu kına kıyafetini beğenmek gelinlikten de zormuş yaaa...

eğer açık saç düşünüyorsan bu kabarık duvaklar güzel oluyor gerçekten.. diğer arkadaşların dediği gibi bencede ne istiyorsan öyle yaptır, beğenen beğensin beğenmeyen beğenemesin.. bu senin düğünün

ama ağlamicam
değilim, şimdi
boğazım acıyo bi de...

tatlım nooldu sana, sen bizim tontişkomuzsun ama yapma böyle.. havalardan mıdır sulardanmıdır hepimizde bir alınganlık, bir hüzün hakim bu sıralar. evet herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor ama olanların kıymetini bilelim. ne şartlarda evlenenler var kızlar, evde ailesinden baskı görüp kaçmak zorunda kalan, kaçtığı için hiçbir zaman değer görmeyen, gelinik giyemeden evlenenler var. onları düşünün halimize şükredelim lütfen, telli duvaklı gelin olacaz...

hıı bu arada tel demişken, bu gelin teli ne ola Allahaşkına, gelin çiçeğinde mi oluyor duvakta mı oluyor? düğününe gelen genç kızlara falan mı veriliyor? bu zamana kadar bana böyle bişey veren olmadıda.. :44: bak telli duvaklı sözünde de var..

CuKuLaTaCııııııım nerelerdeydin sen ya, annen yurtdışındamı yaşıyordu senin?

herkese günaydınnnn... ben de sevmedim bu sabahı... dün kızlara moral veriyordum bugün ben depresifim... neyse geçer inşallah ilerleyen saatelerde. yanlız iki gündür yağan yağmurlar beni çok düşündürür oldu... Umuyorum Eylül ayında da böyle olmaz

evet aynı şekilde bende dün kızlara moral vermeye çalışırken, akşam tlf da nişanlıma bozuldum, yatana kadar moralim bozuk dolaştım ne izlediğim diziden bişey anladım ne içtiğim çaydan şimdide içimde bi sıkıntı var, hayırdır inşallah diyorum, hayır olsun.

hıı bu arada tel demişken, bu gelin teli ne ola Allahaşkına, gelin çiçeğinde mi oluyor duvakta mı oluyor? düğününe gelen genç kızlara falan mı veriliyor? bu zamana kadar bana böyle bişey veren olmadıda.. :44: bak telli duvaklı sözünde de var..

Gelin teli eskiden düğünlerde görürdüm çocukken, gelinin saçına takılı olurdu ve genç kızlara verirdi, bende almak için çabalardım, ben de Gelin teli kullanmak istiyorum bakalım bulabilecekmiyim,

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ben hep kötüyüm sizden alıyoırum enerjimi canlanın hadiiiiiii

çok sağol canım benim dün yazamadım ama okudum visco almadık ya zaten bir yatağa şu şartlarımda o kadar para vermek parayı çöpe atmak gibi geliyordu çok sağolasın canım benim

bendede var bu bıçaktan canım babam almıştı annem alsa bilmiyorum derdima am babişim bişi bilirde alır bende şiddetle tavsiye ederimmmm

bende kara veremedim daha hafif toplu daha güzel gibi olur gibime geliyor böyle tüm açık sıradan bir gündeymişsin hissi veriyor bana tabi benim fikrimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…