2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

annemin anju olması gerekiyormuş allah ya herşey üstüste geliyor yeter artıkk düğünüme 3 ay kaldı üzülmek istemiyorum kötü haberler duymak istemiyorum ya gelinliğimi düşünmek saç modeli ayarlamak ne bilim işte güzel şeyler istiyorum artık hayatımda :8

canım cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın umarım bundan sora hıc aksılık yasamazsıınız:

bazı dönemlerde böyle şeyler oluyor canım
ama sonradan herşey yoluna giriyo
insanız işte, hayat kimse için dört dörtlük değil ki

acil şifalr canımmm çok gecmiş olsunnn

canım cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar versın umarım bundan sora hıc aksılık yasamazsıınız:

umarım canım ya bıktım artık şu 3 aydır başımıza gelmeyen kalmadı.inşallah anjuyla açılırda damarı birde ameliyata gerek kalmaz çok korkuyorum artık anneme birşey olacak diye ama çok korkuyorum allahım yardım et nolur ya

Canım geçmiş olsun, Biran önce annen sağlığına kavuşur İnşAllah,
Güzel şeyler düşün canım, dualarımız seninle,

geçmiş olsun, Allah annene acil şifalar versin. sabırlı ol, üzülme kendine dikkat et canım :94:

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. İşallah bi an önce iyileşir anneciğin

çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, üzme kendini, sadece bol bol dua...

yazmasam da burayı takip ediyorum:)))

öncelikle EFTELYA kendini çok üzüyorsun canım,bu kadar harap etme lütfen bugünler geçer ve sen kendini üzdüğünle ağladığınla kalırsın,inan geçen zamanların kıymetini bilmiyoruz en güzel en hatırlanası günlerimiz,sonra ilerde bugünlere göz atıp ahhh diyoruz geçmişe özlem duyuyoruz.doğum günün kutlu olsun canım bu arada,tüm güzellikler seninle olsun inş.

AHSENCİM mobilyalarını çok beğendim çok rahat görünüyolar güle güle kullan,biz tayinci olduğumuz için eşyaları öylesine alıcaz.o yüzden hiççç bakmıyorum

LEMLEM köşemin süper,çok severim ben köşemleri.ilerde adam gibi ev kurduğumda ben de istiyorum

EBRUMEMET geçmiş olsun allah şifalar versin,benim de teyzem bi de eniştem anjio oldu turp gibiler maşallah,annen de kızının düğününü sağlıklı bi şekilde yapacak inş,canını sıkma annenin yediklerine dikkat et,soğan suyu damarları açmaya birebirmiş 40 gün boyunca içmek gerekiyormuş eniştem deneyecek kontrole gidecek.netten sen de araştır,içmek zor ama söz konusu kalp olunca değer bence

ay kıar o kadar cok okudum ki atladım araları

ebrucm cok geçmiş olsun.benim annem de oldu 2-3 güne toparlar korkma.all şifasını versin inşalah.

ilknurum koltuk taımına bayıldım bu arada.kuzenimi de koltuk takımı kırmızı siyahtı.o duvarına kırmızı vesiyah renkli 2 tane desenli duvar yapıştırıcısı yapmıştı.cokhoş olmuştu.eğergrili tnları da kullanırsa halında muhteşem durr diye düşünüyorum.

bu arada herkes cıtır galiba burda bi ben kıtır kamışım aranızda yaşım 27 8 yılır birlikteyiz.adım zümrüt,izmirdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

canımm doğum günün kutlu olsun umarım bu gün hayatında bi dönüm noktası olur mutsuzluğu ve karamsarlığı bi kenara atarsın
bu arada topikte bayağı ikizler burcu varrrmışş hehehhee

Günaydın güzeller,
Efteyacım Doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğdunn
Üzülma hayatım bizde doğum gününde kavga edenlerdeniz,

canım benimm sıkma canını doğum günün kutlu olsunnn sevdiklerinle çokkk güzel ve hayırlı yıllar gecirmen dilegi ile canımmmmm

gunaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr umarım cok guzel bır gun olur bugun

eftelyacım dogumgunun kutlu olsun yenı yasında herseyın en guzelı, en cok ıstedıgın ne varsa senınle olsun :118::118::118:

Çoooooookk teşekkür ederim kızlar,sizlerde olmasanız :))

Geçmiş olsun ebrumemet;
Allah acil şifalar versin.Umarım herşey yoluna girer,sağlık ve huzurla atlatırız bugünleride...

selam canlarım
bugünkü sınava girmediimm

Sen niye sınava girmedin :))

ilknurum koltuk taımına bayıldım bu arada.kuzenimi de koltuk takımı kırmızı siyahtı.o duvarına kırmızı vesiyah renkli 2 tane desenli duvar yapıştırıcısı yapmıştı.cokhoş olmuştu.eğergrili tnları da kullanırsa halında muhteşem durr diye düşünüyorum.

bu arada herkes cıtır galiba burda bi ben kıtır kamışım aranızda yaşım 27 8 yılır birlikteyiz.adım zümrüt,izmirdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim[/QUOTE]

memnun oldum zümrüt ben de kanvas saat aldım canım koltuklara uyugn ama halı bulmadım açık renkte istemiyorum kullanmama diye bakalım işte kremli borlu bişi istiyorum

gayet de güzel yaştasın şeker boşver çıtırlığı kıpır kıpırsan her daim çıtırsın:82:

ya o duvar stickerlarından ben de istiyorum ama kolay çıkıyor mu yani ev kira olunca ev sahibi arkamdan küfretmesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…