Şimdi doğum günü süprizine gelelim
Sabah erken gelip aldı beni beraber kahvaltı yapalım dedi...
Baraj kenarına süper yeni bi restoran yapılmış marina diye bi yer..
Çimenliklerin içinde baraj kenarında kahvaltı masası hazırlamışlar kahvaltımızı yaptık.
Sonra baraj kenarında dolaştık. Dans ettik
Yerimize geri döndük. Garsonlar karşıladı işte bizi tekrar hoşgeldiniz filan.
Masanız hazır dedi nişanlıma.
Masaya doğru giden yerlereçiçekler koymuşlar. Masanın üstü tamamen gül..
Nişanlımla evimizin bahçesinin gülleri. O gun sabah kopartmış hepsini...
Sonra pastamız geldi kestik.
Güllerimden 5-10 tane topladım o gunun hatırası olsun diye gittik..
Ama rüya gibiydi nasıl geçti nasıl yaşadık anlamadım
Resimleri paylaşabilirsem albümümde paylaşıcam kızlar hem görürsünüzde beni
Yarın,yani bugün de benim doğum günüm.Bugüne kadar ben her doğum günümü ağlayarak geçirdim diyebilirim.Benimkininde böyle romantiklikten anladığı yok anlaşıldığı üzere.
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,imrendim valla.Allah her daim mutlu etsin.Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bu arada...
Yarın,yani bugün de benim doğum günüm.Bugüne kadar ben her doğum günümü ağlayarak geçirdim diyebilirim.Benimkininde böyle romantiklikten anladığı yok anlaşıldığı üzere.
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,imrendim valla.Allah her daim mutlu etsin.Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bu arada...
aman eftelyam üzülme
gördüğün gibi biz de kısmetsiziz bu konuda
senin de doğum günün kutlu olsun tatlım, Rabbim bir ömür mutluluk versin
doğum günün kutlu olsun efteya kimbilir sevgili cukulata gibi güzel bir sürprizle karşılaşırsın bbu doğumgününde.
Çok teşekkür ederim canım...
Aile içinde biz hediye falan olmasada önem veriyoruz doğum günlerimize,küçükte olsa bi pasta kesilir,süpriz olarak.Alıştık sonuçta.Arkadaş bizimki de doğum günü de neymiş diyor,nerdeyse her doğum günümde ailem benim için birşeyler yaparken beyefendi ağlatıyor.Gerçi ona da hak veriyorum,hiç doğum gününü kutlamamış böyle,değersiz,önemsiz bir gün olarak görüyor da,kavga gürültü niye.Bari bi gün bekle...
Geçen sene onun doğum gününde süpriz üstüne süpriz yapmıştım,belki bu sene altta kalmıyım der :))
Neyse Ahsencim,sende güle güle kullan mobilyalarını,çok güzel gerçekten...
eftelya hassas bir dönem geçiriyorsun ve çok karamsar takılıyosun
ben böyle yorumlarını görünce üzülüyorum
bak benim için herşey çok çok daha kötüydü emin ol. Ama ben sabrettim, sevgimden vazgeçmedim
sonunda Rabbim yüzümü güldürdü
resimlerini gördüm, ne kadar tatlı, temiz bir gülüşün var
Rabbim yüzünü hiç soldurmasın, bir an bile mutluluğu ayırmasın senden
bak göreceksin herşey güzel olacak
Çok teşekkür ederim canım,iyi dileklerin ve duaların için.Umarım düzelir herşey.
Ve nişanlımın babası seçimlerden sonra gelmeyi düşünüyormuş.Bu bir gelişme sanırım :))
hadi ya,
hayırlısı olsun tatlım daha bu ne ki
bak herşey bir anda düzelivericek göreceksin, bizm herşey kapkaranlıkken bembeyaz oldu, bir anda çorap söküğü misali
Rabbim nazardan korusun
bu mesajı bi yere kaydet, herşey düzelmeye başladığında "ahsen demişti" dersin
bak göreceksin düzelecek herşey düzelecek
Çok teşekkür ederim canım,iyi dileklerin ve duaların için.Umarım düzelir herşey.
Ve nişanlımın babası seçimlerden sonra gelmeyi düşünüyormuş.Bu bir gelişme sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?