2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlemmm bayıldım köşe takımınaa, bence rengide süpeer, bu haliylee almalısınn

ahsenciimm sen de duvarları gri yaparsann çok uyumlu olur gerçektenn, hayal ettim dee ımmh çok cicii duracaakk

ewt bana da öyle geliyo
ama halıda gri hareketler olmalı muhakkak

vawww bayıldımmm. kesinlikle bu hali canım

canım acık renk esyalara bayıldıgım ıcın ben cokk begendım tabı sızın zevkınız daha onemlı

teşekkürler kızlar, salon takımımızda açık gri ve siyahlı.. oturma yerleri falan açık gri.. biz oturma odası gibi değilde tv odası gibi bişey yapmak istedik, rahat içine gömüleceğimiz bir koltuk istemiştik o yüzden, buda tam istediğiimiz gibi oldu. akşamları üstünde vakit geçireceğimiz içinde haliyle üstüne bişiler yerken içerken dökülecektir, bide onun lekeleriyle uğraşamam diye koyu kırmızı olsun istemiştim.. sonrada koyu olacak diye kararsız kaldım.. aşkımda baktık çok kirlenirse kumaşını sonradan değiştiririz diyor, oda açık renk kalsın dedi sonradan. :97:

lemlemim krem olan yerleri değil de siyah olan yerleri kırmızı yapabilirsiniz
ya da detaylarını kırmızıya dönüştürebilrsiniz
ama bu hali de harika

teşekkürler canım, siyah olan yerler deri ve deriside çok hoşumuza gitti, aynı derinin kırmızısı varmıdır bilmiyorum.. bide zaten kırmızıyı lekeyi göstermemesi açısından düşünmüştük, ama sizlerinde yorumlarınızdan sonra sanırım bu haliyle kalacak.. sağolun yaaa, aydınlattınız beni :13:

fıstık gelinlerrr size doyum olmaz ben kaçıyom yatıyım erken kalkıp yürüyüşe çıkıyorum şiştimdee bayağıı
iyi geceler hepinizi öpüyorummm

deriyse siyah kalsın kesinlikle
ben biraz detaycı olduğum için ufak tefek renklendirmelerden hoşlanıyorum
bu arada lemlem sen yatak araştırıyosun tatlım visco yataklar nasıl?
mobilyaları aldığımz yer hediye etti de

walla canım sadece visco mu yoksa visco+yaylı olanlardan mı?

viscolar hakkında duyduklarım; vücudunun şeklini alıyormuş, ama ilk yattığında sert, bir süre sonra yavaş yavaş içine gömülmeye başlıyormuşsun.. (ben gece çok dönerim, noolacak dedim bilemedi kaldılar)
süngeri hava sıcaklığına göre yumuşadığı için kışları her zman daha sert olurmuş, yazları daha yumuşak.. (biz burda yazın arasına gömülüp kalabiliriz, erir galiba )

bunun dışında çok bilmiyorum ama sağlıklı olduğu söylenior. ve yaylı olanları daha iyi..

Siz daha kaynatırsınız heralde. Benim pilim bu sıralarda bitiyo
İyi geceler kızlar. Yaa sofistikin yaptıgı öpücük similesinden koycaktım ama bulamadım:44:
Neyse öpüyorum hepınizide

Merve siz İstanbul'da nerden tutacaksınız evi tatlım?

canım kagıthane, gayrettepe, fulya, sıslı ...Nişanlımın işyeri gayrettepe benım nşantasında ulasım uzun sursun ıstemıyoruz ama buyuk olasılıkla kagıthane cunku aılemde burda yakın olsam ıyı olur siz nerde canım
fıstık gelinlerrr size doyum olmaz ben kaçıyom yatıyım erken kalkıp yürüyüşe çıkıyorum şiştimdee bayağıı
iyi geceler hepinizi öpüyorummm

İyi geceler canım. Bende kacıyım yavaştan uykum gelmeye başladı..

ıyı geceler kızlarr kendıne ıyı bakın Allaha emanet olun

iyi geceler herkes gidiyor gibi, bende yavaştan kaçayım, bu sabah zorla kalktım zaten, biraz daha oturursam yarın kalkamayabilirim :80:

mmm valla bilemicem
bütün mobilyaları ordan aldığmz için hem indirim yaptı hem de yatagı verdi
Ben de hiç düşünmeden "tmm"dedm
şu an kampanyalı olanıymışş

mm oralarda bulabillirsinz rahatlıkla
ben şuan Bayrampaşa'dayım, tuttuğumuz evde burda olucka büyük ihtimalle
ama kesin bişey yok ortada
bakalım hayırlısı

Slm eylül gelinleri nasıl gidiyor hazırlıklar bizimde eylülde evliliğimizin ikinci senesi dolucak kısmetse şimdiden düşünüyorum nasıl bir organizasyon yapsam diye hediye işi falan darısı sizlerin başına inşallah hep mutlu olursunuz...

ay kızlar kına gecesi için cd hazırlıyorum
allahım bütün gece oynicam bi dk bile oturmicam ayaklarım şişene kadar şıkır şıkır şıkırdicam inşaAllahhh
kıskanç görümcem çatlasın

sağol tatlım,
ayy seneye bu zamanlar biz de düşünürz artıkın

mm oralarda bulabillirsinz rahatlıkla
ben şuan Bayrampaşa'dayım, tuttuğumuz evde burda olucka büyük ihtimalle
ama kesin bişey yok ortada
bakalım hayırlısı
hayırlısı olsun
ınsallah bızde cok mutlu oluruz hayırlısını versın Rabbım hepımıze sızınde mutlulugunuz daım olsun masallah

bende hem aglıcam hem oynıcammm oturcagımı sanmam zira nişanda bır an oturmadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…