• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlısı olsun tatlım
sağol bu arada

kızlar size bişey sormak isytiyorum
bizim nişan evde aile arasında olmuştu, nişanlım bana süper bir elbise almıştı
kabarık patlıcan moru
her gören bayılmıştı
ama sadece bir kaç saat giyebildim ve ailem, amcam, teyzem falan gördü yalnızca
Bizde kına kıyafetini kız kendi alır, ailem alıcaz dedi
nişanlım da "gerek yok, istersen nişanda giydiğini giy, yine istersen sana daha farklı bişey alayım" dedi
kayınvalidem de bindallı alıcak
ne dersiniz olur mu sizce?

olur canım ya niye olmasın hem pek kimse görmemiş hemde bindallı da giyeceksin masraf yapmayın bence:))

sitede dolanıyorum o yana bu yana
ya biraz huzursuzum, nşanlımın borçlarını düşünüyorum
mobilyalar için 5 bine yakın peşinat ödedi
daha 5 bin lira borcu var :50:

canım sıkma canını bizdede aynı sorun var hatta birde kredi çekti ailesine verdi o da kara kara ben ne takacam sana diyor bende huzursuz oluyorum ama yansıtmıyorum rabbim can sağlığı versin herşey olur biterrrrr sağlığına dikkat ettt

benim nişanlım hesabını yapmadan asla işe girişmez
düğüne kadar bitiricek inşaAllah ayarlamış herşeyini
birkaç yerden alacağı var, vermiyolar
ona bayagı canımız sıkılıyo

Hım canım anladım, allahın izniyle kısa zaman içinde inşallah öderler borçlarınıda, sizde rahatlarsınız canım...

kızlar bu arada sizin isimleriniz nedir?
Yeni yeni tpikte aktif olmaya başladınız, kendinzden bahsedin azzcık :1:
ben Ahsen, 22 yaşındayım 2 yıldır nişanlıyım, eylülü bekliyorum :52:

bakalım tatlım, artık düğün yaklaştı. Kemeri iyice sıkıyoz :52:

seven up sen bayagı kolaylamışsın işleri
hadi hayırlısı olsun

evet cannımm inan annem olmasa ben hiç bişey yapamzdım annem sağolsun

bencede o kıyafeti giyebilrisin inan ben hçiç para hesabı yapmazdım ama şimdi ufacık şeyleri bile hesaplamak zorunda kalıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallahhh :74::74::74::74:

86 lı mısın?
ben de 88 liyim. Evlenince tam 23 yaşında olucam kısmetse
ben İstanbul'da oturuyorum kızlar siz nerelerdesiniz?

yok tatlım 87 liyim mayısta işte 23 bitti 24 den gün aldım canım ben adanada oturuyorum bir şirkette asistanım işlerim yogun ama çok şükür maaşımda iyi keyfimdeeeee:66::66::66::66::66:

hemen baktım :1::1::1::1: canım maşallah çok güzelsinizzz allah mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhh

Amiin canım inşallahh..

kızlar oturma oasına kırmızı köşe koltuk aldık
onun başka rengini buldum internetten, bakın...
Benimkisi kıpkırmızı.
iki tane küçük siyah yastığım var ve bir tane de pufu var
pufun rengi de siyah kırmızı

Eki Görüntüle 206610
Eki Görüntüle 206611

Canım koltukların cok güzel.. Güle güle iyi günlerde oturursunuz inşallah:nazar:
Benim koltuklarımda kırmızı beyaz. Yerleşti evime ama daha görmek nasip olmadı:50:.
Çok merak ediyorum..

benim nişanlım hesabını yapmadan asla işe girişmez
düğüne kadar bitiricek inşaAllah ayarlamış herşeyini
birkaç yerden alacağı var, vermiyolar
ona bayagı canımız sıkılıyo

İnşallah kısa zamanda bitirir canım..
Nişanlımda aynı bütün borçların taksidini düğüne kadar bitireceği şekilde yaptı..
Düğünden sonra bide borç ödemeyelim diye.
Evlendikten sonrada zaten ev almak için para biriktiricez.

canım valla benim beyaz eşyalarım tamam
mutfak için tabak çanak vs vs tamam
onun dışında tüm pike çarşaf yorgan vs vs vs hepsi tamam
dantel örtüler gibi şeyler tamam
küçük ev aletlerim hepsi tamam
hımmmm

sadece mobilyalar kaldı ..... onunda bazılarını aldık

evim hazır işte yerler yapıldı parke yaptırdım
mutfak dolabım
yatak dolabım
vestiyer
ayakkabılık
hazır işte

bir düdüklü tencerem kaldı :64::64::64::64::64::64::64::64: çok koimk alamadım ya her kafadan bir ses çıkıyo klipsolu mu alayım öyle işteee canıımmmm

Ohoo bitirmişsin sen herşeyi. Darısı bize inşallah.. İyi günlerde kullanırsın inşallah canım..
Düdüklüde bende kararsızım. Bi tanıdıgım klipsolu almış hiç sevmemiş normal bildiğimiz düdüklüler varya hani termomu diyolar ondan almış. Galiba bende termo alıcam tam karar veremedim ama.

kızlar bu arada sizin isimleriniz nedir?
Yeni yeni tpikte aktif olmaya başladınız, kendinzden bahsedin azzcık :1:
ben Ahsen, 22 yaşındayım 2 yıldır nişanlıyım, eylülü bekliyorum :52:

Aaa ben seni daha büyük sanıyodum canım.
Bende 22 yaşındayım. Yeni bastım ama daha alışamadım ya:68:
Benim ismimde fatma ama genelde fatoş derler en çok fatoşa alışkınım ama siz istediğinizi diyebilirsiniz:37:

Merhabalar arkadaşlar,hızınıza yetişmek mümkün değil :))

bende aldığımız eşyalardan bahsedeyim..

yatak odam bembeyaz,çok az kahve tonu var,halımda beyaz tüylülerden içinde hafif gri var,perde daha yok.yatak örtüm krem rengi vede taşlı.komidinlerin üstünde 2 tane taşı aplik var.fakat başta alırken aklıma gelmeyen sorun şu ki,komidinlerim yatağa yapışık,yani yatak örtüsünde problem var,ama netten gördüğüm kadarıyla katlayarak kullancam mecbur..

oturma odam köşe takımı krem rengi,halımda mor ve kremli,tv ünitesi var.perdemide morlu alıcam inş

salon ise koltukları koyu krem,mobilyaalr kırık beyaz ve kahverengi renklerinde,halıda kahverengili kremli..

mutfağıma krom işlemeli cam masa aldık.halım kırmızı.aksesuarlarla uyum yapıcam inş..

bunun dışında küçük ev aletlerini alıyorum.halılar ve avizeler eksik..
perdeleri katlamalı ve japon istiyorum daha araştırmadım ama pahalı diyolar,bakalım hayırlısı,daha gelinliğe hiç bakmadım..

gelinlikle ilgili şöyle bi kötü başlangıcım var;
nişanlımla gelinlik bakmaya gittik,zaten maşallah tüm gelinlikçiler dolu ve randevuyla alıyolar,yada 1 saat sonra gelin diyolar,bi yere girdik,düğün ne zaman dedi,eylül dedim,oooo dedi kadın,dur bakalım,ozamana zayıflarsın şişmanlarsın,şimdiki beğendiğini beğenemzsin fln fln..bana model bile göstermedi..benimde şevkim kırıldı bakmadım bidaha,bakarsam zaten düğünüm temmuzda dicem :)))

Merhabalar arkadaşlar,hızınıza yetişmek mümkün değil :))

bende aldığımız eşyalardan bahsedeyim..

yatak odam bembeyaz,çok az kahve tonu var,halımda beyaz tüylülerden içinde hafif gri var,perde daha yok.yatak örtüm krem rengi vede taşlı.komidinlerin üstünde 2 tane taşı aplik var.fakat başta alırken aklıma gelmeyen sorun şu ki,komidinlerim yatağa yapışık,yani yatak örtüsünde problem var,ama netten gördüğüm kadarıyla katlayarak kullancam mecbur..

oturma odam köşe takımı krem rengi,halımda mor ve kremli,tv ünitesi var.perdemide morlu alıcam inş

salon ise koltukları koyu krem,mobilyaalr kırık beyaz ve kahverengi renklerinde,halıda kahverengili kremli..

mutfağıma krom işlemeli cam masa aldık.halım kırmızı.aksesuarlarla uyum yapıcam inş..

bunun dışında küçük ev aletlerini alıyorum.halılar ve avizeler eksik..
perdeleri katlamalı ve japon istiyorum daha araştırmadım ama pahalı diyolar,bakalım hayırlısı,daha gelinliğe hiç bakmadım..

gelinlikle ilgili şöyle bi kötü başlangıcım var;
nişanlımla gelinlik bakmaya gittik,zaten maşallah tüm gelinlikçiler dolu ve randevuyla alıyolar,yada 1 saat sonra gelin diyolar,bi yere girdik,düğün ne zaman dedi,eylül dedim,oooo dedi kadın,dur bakalım,ozamana zayıflarsın şişmanlarsın,şimdiki beğendiğini beğenemzsin fln fln..bana model bile göstermedi..benimde şevkim kırıldı bakmadım bidaha,bakarsam zaten düğünüm temmuzda dicem :)))

Hoşgeldin canım..
Asıl senın hızına yetişmek mumkun deyil herşeyin tamam..
Ayrıca renkler uyumlar herşeyin süper çok zevklisin..
Güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallahh:nazar:

merhaba canlar geçmişi okudum geldim cukulatacım çok güzel bir gün olmuş anlattığın kadarıyla ALLAH daha güzel günler göstersin öutluluğunuz daim olsun:nazar:

yaşlar yazılmış herkes nekadarda genç ben yazmıyım bari:)

mobilya telaşında olan kızlar allah eşyalarınızı içinize sindirsinn bizde geçen ay nişanlımın memleketinden herşeyi tek mağazadan yarım saatte aldık çıktık:) gerçi herşeyi iptal etmek zorunda kaldık evlenip yutdışına gideceğimiz için dönünce alacağız herşeyimizi.

veeeeeeeeeeeee gelinliğin fotoğraflarını çektirdim fotolarımı eklicem ekleyemiyorum:(

merhaba kızlaaaaaar ben geldim ama hepiniz çıkmışsınız geç kalmışım galiba.. :31:

Ne güzel herkezcikler ev işini halletmiş, biz önümüzdeki ay bakmaya başlicaz ve kiralicaz mecburen, aslında nişanlımın ailesinin bir evi daha var ama içi yapılmamış aslında ben yaptırıp otururuz diye düşünordum baktım pek istekli değil ailesi boşver dedim.
3, 5 seneye inş. kendi gücümüzle alırız evimizi, hem kimseye bağımlı olmak istemiyorum, düğünü eşyaları bile ikimiz yapabiliyorsak, Allahın izniyle 3, 5 sene sonra neden kendi evimizi alamayalım ki,

bizde önümüzdeki ay bakmaya başlayacaz ama nişanlımda bende dayanamıyoruz bulsak tutacak gibiyiz.. nişanlım bugün istediğimiz semtte bi dolanmış evlere falan bakmış biraz soruşturmuş :1: ayy onunda böyle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor..

kızlar oturma oasına kırmızı köşe koltuk aldık
onun başka rengini buldum internetten, bakın...
Benimkisi kıpkırmızı.
iki tane küçük siyah yastığım var ve bir tane de pufu var
pufun rengi de siyah kırmızı

canım çok güzelmiş rahat bir koltuğa benziyor. bizde köşe koltuğumuzu rahat bir tane beğendik.

Kimsecikler kalmamış:59:
Lemlemcik nerelerdeyse hiç yoktu bugun:44:

canım bugün alanyadaydım, işlerimizi erken bitirip hergeçtiğimizde iç çektiğimiz bir plaj vardı, iş arkadaşımla oraya gittik, 1-2 saat denize girdik eğlendik :66::66:

Son düzenleme:
Cukulatacım çok güzel bir süpriz yaşamışsın, senin adına çok mutlu oldum. nişanlının kıymetini bil, ne kadar güzel bir süpriz hazırlamış, çok ince düşünmüş.. maalesef benimkide süprizlerden inceliklerden anlamaz.. onun için bi parkta sap gibi yanyana oturmamız çok romantiktir ve başka bişeye gerek bile yoktur, yanımda olman yetiyor bana der. pııhh.. :95:

oysaki romantik birisi olmasını bikaç kere bile olsa beni şaşırtmasını isterdim, maalesefff. bunu her seferinde söylememe rağmen tık yok.. :97:

Back