Merhabalar arkadaşlar,hızınıza yetişmek mümkün değil :))
bende aldığımız eşyalardan bahsedeyim..
yatak odam bembeyaz,çok az kahve tonu var,halımda beyaz tüylülerden içinde hafif gri var,perde daha yok.yatak örtüm krem rengi vede taşlı.komidinlerin üstünde 2 tane taşı aplik var.fakat başta alırken aklıma gelmeyen sorun şu ki,komidinlerim yatağa yapışık,yani yatak örtüsünde problem var,ama netten gördüğüm kadarıyla katlayarak kullancam mecbur..
oturma odam köşe takımı krem rengi,halımda mor ve kremli,tv ünitesi var.perdemide morlu alıcam inş
salon ise koltukları koyu krem,mobilyaalr kırık beyaz ve kahverengi renklerinde,halıda kahverengili kremli..
mutfağıma krom işlemeli cam masa aldık.halım kırmızı.aksesuarlarla uyum yapıcam inş..
bunun dışında küçük ev aletlerini alıyorum.halılar ve avizeler eksik..
perdeleri katlamalı ve japon istiyorum daha araştırmadım ama pahalı diyolar,bakalım hayırlısı,daha gelinliğe hiç bakmadım..
gelinlikle ilgili şöyle bi kötü başlangıcım var;
nişanlımla gelinlik bakmaya gittik,zaten maşallah tüm gelinlikçiler dolu ve randevuyla alıyolar,yada 1 saat sonra gelin diyolar,bi yere girdik,düğün ne zaman dedi,eylül dedim,oooo dedi kadın,dur bakalım,ozamana zayıflarsın şişmanlarsın,şimdiki beğendiğini beğenemzsin fln fln..bana model bile göstermedi..benimde şevkim kırıldı bakmadım bidaha,bakarsam zaten düğünüm temmuzda dicem :)))