2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cukulata bayıldım surprızıne ne kadar romantk bır nısanlın var gercekten buyuk ıncelık
benım nısanlımda ıyııdır hostur ama oyle seylerı pek beceremez ama yapı meselesı tabbı herkes bır degil.
kızlar sızın ne guzel herseyınız tamam bende ne ev var ne esya
bır askım beyaz esyalarımızı aldı bırde benım ufak tefek ceyızlerım var
gelınlıgı kına kıyafetlerımı ve fotografcıyı en kısa zamanda halletmek ıstıyorum.
ev ve esyalar agustostan sora ramazanda yanı :18: ufak tefek ceyızlerımıde tamamlıyorum zaten Allahın ıznıyle

bu arada adım Merve İstanbuldanım. 23 yasındayım 1.5 yılldır bırlıkteyız. henuz 18 gunluk nısanlıyım kısmetse 24 eylulde dugunum.

canım hayırlı olsun, köşe takımın çook rahat gözüküyoo tam yayılmalıık ohhhh güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah,

çok teşekkür ederim kzılar begenmenize çok sevindim
ayy ben onun rahatlığına değil de rengine aşık oldum
vitrinde kıpkırmızı öyle gözalıcı duruyodu
görür görmez "bunu almadan hiçbi yere gitmem" dedm

kızlar oturma odam kırmızı siyah olucak
kırmızıyı çok daha yoğun kullanıcam
duvarlarım ne renk olmalı sizce?

iyi geceler kızlar... hızlı okuma teknikleriyle tüm geçmişi okudumm göz gezdirdim desem daha iyi olcak galiba herkes bayağı şeyler yapmış valla ben sınava kadar hiç bişe yapmayı düşünmüyorum galibaa stres başladı bende pofffff...

çukulata resimlerini görmedim ama çok güzel bi sürpriz yaşatmış sana nişanlın. hep bişeyler yapsalar dimi bizim içinn

ahsen köşe koltuğunada bayıldım kırmızı hali mükemmelerdir eminimki güle güle eskitin şekerim..

kızlar oturma odam kırmızı siyah olucak
kırmızıyı çok daha yoğun kullanıcam
duvarlarım ne renk olmalı sizce?

canım bende oturma odamı önce kırmızı siyah düşünüyordum ama acaba koyu mu düşer diyede kararsız kaldım.. duvarlar açık renk olabilir, krem gibi, fon perdeler ve halında kırmızılar olursa güzel olur. bende öyle düşünmüştüm,, ay durun oturma odası koltuğumun resmini ekliiym..

Son düzenleme:
ya da şöyle yapsam

halımı siyahlı kırmızılı ve grili alsam
duvarlarımı da gümüş grisi gibi yapsam
aksesuarlarımda da gri ve kırmızı kullansam nasıl olar?

işte buda bizim beğendiğimiz köşemizin resmi... krem olan yerleri kırmızı düşünmüştük ama kararsızız, bu halide kalabilir..

...................................................................................................

Eklentiler

• $6-oval-kose-takimi-74-124 (1).jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $Fotoğraf0357.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Gercekten öyleydi canım. Amiin inşallahh..
Hayırlı olsun canım gelinliğin. Nasıl ekliceni anlatırdım ama benimde eklemem iki saatimi alıyo anlatmam kac saatimi alır bilmiyorum
Ama cok merak ettim gelinliğini..

İnşallah istediğiniz yerden istediğiniz gibi bir ev bulursunuz..

Ohh valla en iyisini yapmışsın canım. Bu sıcaklar başka türlü çekilmez yoksa

Her ne kadar sorunlar yaşasakta doğum günüm nerdeyse bi dönüm noktası oldu ilişkimizde. Bundan sonra daha olumlu düşünmeye calısıcam bazı seyleri..
Bide evet canım cok incedir. Evimizle ilgili bile her ayrıntıyı benden önce düşünür..
Öyle bi heycanla anlatırki bana fikirlerini.. Yok yaa çok seviyorum ben onu..
Ne kadar saçmaladım son zamanlarda:44:

Öyledir canım. Herkes bir olmuyo tabi..
Ramazanda nasıl hallediceksiniz canım zor olmazmı..
Oyy daha yenimi nişanlandın hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahh..

lemlemim krem olan yerleri değil de siyah olan yerleri kırmızı yapabilirsiniz
ya da detaylarını kırmızıya dönüştürebilrsiniz
ama bu hali de harika

Son düzenleme:

saol canım benım evet yenı nısanlandım onun telası yenı bıttıgı ıcın bıraz agırdan alıyorum ama bır basladık mı ve para oldu mu hemen olur hepsı telas yapmıyorum o yuzden.Ramazanda zor olucak ama erkendende ev tutmak ıstemıyorum zaten bır suru masraf oluyor ama cok ıcıme sınen bır ev olursa tutarız heralde ınternetten sureklı takıpteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…