- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
kızlar oturma oasına kırmızı köşe koltuk aldık
onun başka rengini buldum internetten, bakın...
Benimkisi kıpkırmızı.
iki tane küçük siyah yastığım var ve bir tane de pufu var
pufun rengi de siyah kırmızı
Eki Görüntüle 206610
Eki Görüntüle 206611
kızlar oturma odam kırmızı siyah olucak
kırmızıyı çok daha yoğun kullanıcam
duvarlarım ne renk olmalı sizce?
kızlar oturma odam kırmızı siyah olucak
kırmızıyı çok daha yoğun kullanıcam
duvarlarım ne renk olmalı sizce?
ahsen köşe koltuğunada bayıldımkırmızı hali mükemmelerdir eminimki güle güle eskitin şekerim..
ya da şöyle yapsam
halımı siyahlı kırmızılı ve grili alsam
duvarlarımı da gümüş grisi gibi yapsam
aksesuarlarımda da gri ve kırmızı kullansam nasıl olar?
9 temmuz canımmsağol canım beniiimm
senin sınavın ne zaman ya?
ay kız beyaz çok absürd kalır deliiiii
merhaba canlar geçmişi okudum geldim cukulatacım çok güzel bir gün olmuş anlattığın kadarıyla ALLAH daha güzel günler göstersin öutluluğunuz daim olsun
yaşlar yazılmış herkes nekadarda genç ben yazmıyım bari:)
mobilya telaşında olan kızlar allah eşyalarınızı içinize sindirsinn bizde geçen ay nişanlımın memleketinden herşeyi tek mağazadan yarım saatte aldık çıktık:) gerçi herşeyi iptal etmek zorunda kaldık evlenip yutdışına gideceğimiz için dönünce alacağız herşeyimizi.
veeeeeeeeeeeee gelinliğin fotoğraflarını çektirdim fotolarımı eklicem ekleyemiyorum
bizde önümüzdeki ay bakmaya başlayacaz ama nişanlımda bende dayanamıyoruz bulsak tutacak gibiyiz.. nişanlım bugün istediğimiz semtte bi dolanmış evlere falan bakmış biraz soruşturmuşayy onunda böyle ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor..
canım bugün alanyadaydım, işlerimizi erken bitirip hergeçtiğimizde iç çektiğimiz bir plaj vardı, iş arkadaşımla oraya gittik, 1-2 saat denize girdik eğlendik
Cukulatacım çok güzel bir süpriz yaşamışsın, senin adına çok mutlu oldum. nişanlının kıymetini bil, ne kadar güzel bir süpriz hazırlamış, çok ince düşünmüş.. maalesef benimkide süprizlerden inceliklerden anlamaz.. onun için bi parkta sap gibi yanyana oturmamız çok romantiktir ve başka bişeye gerek bile yoktur, yanımda olman yetiyor bana der. pııhh.. :95:
oysaki romantik birisi olmasını bikaç kere bile olsa beni şaşırtmasını isterdim, maalesefff. bunu her seferinde söylememe rağmen tık yok.. :97:
cukulata bayıldım surprızıne ne kadar romantk bır nısanlın var gercekten buyuk ıncelık
benım nısanlımda ıyııdır hostur ama oyle seylerı pek beceremez ama yapı meselesı tabbı herkes bır degil.
kızlar sızın ne guzel herseyınız tamam bende ne ev var ne esya
bır askım beyaz esyalarımızı aldı bırde benım ufak tefek ceyızlerım var
gelınlıgı kına kıyafetlerımı ve fotografcıyı en kısa zamanda halletmek ıstıyorum.
ev ve esyalar agustostan sora ramazanda yanı :18: ufak tefek ceyızlerımıde tamamlıyorum zaten Allahın ıznıyle
bu arada adım Merve İstanbuldanım. 23 yasındayım 1.5 yılldır bırlıkteyız. henuz 18 gunluk nısanlıyım kısmetse 24 eylulde dugunum.
işte buda bizim beğendiğimiz köşemizin resmi... krem olan yerleri kırmızı düşünmüştük ama kararsızız, bu halide kalabilir..
Eki Görüntüle 206840 Eki Görüntüle 206839
işte buda bizim beğendiğimiz köşemizin resmi... krem olan yerleri kırmızı düşünmüştük ama kararsızız, bu halide kalabilir..
Gercekten öyleydi canım. Amiin inşallahh..
Hayırlı olsun canım gelinliğin. Nasıl ekliceni anlatırdım ama benimde eklemem iki saatimi alıyo anlatmam kac saatimi alır bilmiyorum
Ama cok merak ettim gelinliğini..
İnşallah istediğiniz yerden istediğiniz gibi bir ev bulursunuz..
Ohh valla en iyisini yapmışsın canım. Bu sıcaklar başka türlü çekilmez yoksa
Her ne kadar sorunlar yaşasakta doğum günüm nerdeyse bi dönüm noktası oldu ilişkimizde. Bundan sonra daha olumlu düşünmeye calısıcam bazı seyleri..
Bide evet canım cok incedir. Evimizle ilgili bile her ayrıntıyı benden önce düşünür..
Öyle bi heycanla anlatırki bana fikirlerini.. Yok yaa çok seviyorum ben onu..
Ne kadar saçmaladım son zamanlarda:44:
Öyledir canım. Herkes bir olmuyo tabi..
Ramazanda nasıl hallediceksiniz canım zor olmazmı..
Oyy daha yenimi nişanlandın hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?