evet aslında gözlerim renkli olduğu için koyu renk saçta daha belli oluyor.. zaten siyahken herkes çok beğenmişti bi ben çok zor alışmıştım, önüme falan saçım geldiğinde sıçrıyordum birden korkudan, böcek falan görmüş gibi oluordum
o zamaaan birde makyajlı, yapılı siyah saçlı bir fotomu daha ekleyeyim, bir arkadaşımın düğününden.
yatmaya gideceklere ii gecelerrrr
ben de az sevdiceğimle konuşayım msnden.sonra yatarım
görüşmek üzereeeeee
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr hepinize yarın cok guzel bır gun olur inşallah
lemlem siyah renk gözlrini açığa çıkartmış ama ben kızılı daha çok begendim
Neşe siyah sana da yakışmış ama kumral daha güzel
ikiniz de çok tatlısınız ya, fıstıklar sizi :))
Ocwmays bizde seni görseksende özel albüm yapıp resmini koyamazmısın.
hatta kızlar hepinizi merak ediiyorum ben
Herkeseeee günadınnnn , mutlu sabahlarrrrrrr
lemlemcim siyah saçlı halini çook beğendiim
neşe senin şu anki saç rengin hoşuma gitti, tenine güzel yakışmış
Günaydın zvycıım teşekkür ederim canım..
kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee
bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:
siz ne düşünüyorsunuz?
evettttt ahsen yaaaa.ben de herkesi merak ediyorum.benim zaten huyum bu çok meraklıyımdır.özel albüm yapın sadece biz görelim
kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee
bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:
siz ne düşünüyorsunuz?
siz ne düşünüyorsunuz?
canım verdiğim linkten yararlanarak yapabilirsin, yapamazsan yine yardımcı olurum
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?