2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inşallah düzelir sorunlarınız ama nişanlılık döneminde çıkıyo böyle çözülemeyecekmiş gibi gözüken sorunlar ama hallediliyor inşallah sizinki de çözülecek bişeydir... sen gel keyif kaçırırım diye düşünme sakın bize anlatır rahatlarsın..

zyv canım ya ben senin gelinliği göremedim:97: gerçi vazgeçmişsin.. nişanlının tutumunuda takdir ettim... vazgeçmekle iyi etmişsin içine sinmeyen bi gelinliği giyemezdin acele edip ani karar verdin galiba daha vaktin var canım umarım bulursun aradığın gelinliği

arkadaşlık gönderdim canım görürsün şimdi gelinliği ,
evet canım, dün umduğum gibi geçmedi, gezdim biraz istediğim gibi bulamadım, sonra bir anda bunda karar kıldım ama şimdi düşünüyorum da yok hiç benim tarzım değil, nişanlım ısrar etseydi alırdım da sağolsun beni üzmedi, artık kendi tarzımdan başka gelinliklere bakmayacağım, bu da ders oldu

baktım canım şimdi gelinliğine. değiştirmeye karar vediğine göre rahatlıkla söyleyebilirm benim tarzımda değil kumaşı çok parlak geldi bana mat daha hoş gözüküyor ama gerçi gelinliğin bi yerini beğenince diğer taraflarını istediğin gibi değiştirebiliyosun ya göğüs kısmı çok güzel oturmuş taşlar çok büyük gibi... sen gez canım hemen karar verme

inşallah düzelir herşey sevgili cukulata.düğüne kadar yaşayacağız hepimiz sanırım böyle gergin anlar.benimde tüm hevesim kaçtı yarın gelinlik bakacağım için çok heycanlıydım çıkmıcam yarın evden son 2 saattirde uyumaya çalışıp ağlıyorum

Son düzenleme:

valla canım benim de hiç tarzım değildi ama o an nooldu anlamadım, zaten alsaydım o gelinliği o parlak kumaş falan değişecekti, üzerinde oynamalar yapacaktım, o büyük taşlar çıkacaktı falan...
o gelinlikte beni cezbeden şey zaten üst kısmı oldu, göğüs kısmı en çok hoşuma giden yeriydi, neyse olan oldu, bundan sonra ani karar vermeden sakin sakin içime sineni alacağım.

canım nişanlınla sorun yaşaman olabilir de kızkardeşi nasıl senin kalbini kırıyor, bu konu önemli bence, nişanlınla konuşmalısın, içine atarsan sadece kendini yıpratırsın, karşı taraf da aynı tavrını devam ettirir, sükut ikrardandır, o yüzden sessiz kalma derim

İnşallah tatlım bende öyle umuyorum.. Saol dileklerin için..

Bende göriyim gelinliğini canım cok merak ettim..Ayrıca çokda şaşırdım sonunda bakabilmişsin gelinliğe Bizde bu ayın sonunda almaya gitcez gelinliğimi inş.

Canım ya.. Gerçekten zor nişanlılık.. İnşallah sizde biran önce düzeltirsiniz.
Hazırlıkların stresi bi yandan aileleri idare etmek bi yandan.. Çok iş düşüyo bize

Son düzenleme:

Bende göriyim gelinliğini canım cok merak ettim..Ayrıca çokda şaşırdım sonunda bakabilmişsin gelinliğe Bizde bu ayın sonunda almaya gitcez gelinliğimi inş.

ay canım baktım da ne oldu, kapora verdim ama vazgeçtim, almayacağım o gelinliği

Cukulatacım inşallah halledersiniz nişanlınla sorunlarınızı.

Ben kep resimlerimi bornova cihanda çekilmiştim rötuşlamışlardı aslında:44: o zaman çok beğenmiştim
Dış çekimi 1000 liraya anlaştık kristal albüm büyük.2 küçük albüm bi poster gibi büyük boy cd bi de 10 adet fotoğraf...Kristal albüm oluşu çok hoşuma gitti.Ama bilemiyorum kaporayı nişan çekimine de aktarabliriz.Nişan çekimlerim de orada olacak çnkü.

Son düzenleme:
ilgin için teşekküredrim canım bende çok merak ettim iptal ettiğin gelinliği arkadaşlık daveti yolladım :)

rica ederim canım ne demek

isteğini kabul ettim canım,
ay vallahi kendimi bi kötü hissettim, herkes merak etti gelinliği utandım şimdii :78: adım kararsız kazıma çıkacak yakında

evet üstüme yakıştı, ama sadece yakıştı, gelinlik olarak cezbetmedi beni de...

canım ust kısmı hosuma gıttı benım ama sen bılırsın tabı ıcıne sınmesı çok onemlı.Bende hazır almak ıstıyorum dıktırıpte ıcıme sınmez dıye korkuyorum acıkcası

canım ust kısmı hosuma gıttı benım ama sen bılırsın tabı ıcıne sınmesı çok onemlı.Bende hazır almak ıstıyorum dıktırıpte ıcıme sınmez dıye korkuyorum acıkcası

evet canım, üst kısmı gerçekten çok hoş hakkını yiyemem, amma velakin gelinliğin altıı

merve terimin gelinliğinin eteğini diktirmeyi düşünüyorum, biraz riskli olacak ama güvendiğim iki tane gelinlikçi var, bakalım acele etmiyorum artık, araştırıp soruşturup kararımı vereceğim.

Son düzenleme:
rica ederim canım ne demek

isteğini kabul ettim canım,
ay vallahi kendimi bi kötü hissettim, herkes merak etti gelinliği utandım şimdii :78: adım kararsız kazıma çıkacak yakında

dur bakalım biz gelinlik alışverişine bi çıkalım kararsızlıkta seni sollarız heralde:) üstü güzelmiş maşallah fiziğinde çok güzel arkadaşım güzel oturmuş ama eteği ve kumaşı konusunda haklısın.buseneki modellerde hep tül ön planda kendine yakışanı içine sineni bulacaksın inşallah kolay gelsin :)

merve terimin gelinligi gercekten cok hoş.Umarım ıstedıgın gıbı yaparlar ben dıktırmeye cesaret edebılırmıım bılmıyorum hazır almak ıstıyorum ne kadar fatıhte canım fıyat aralıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…