Hoşbuldum canım..
Bu aralar pek uğramak istemedim. Biraz sorunlu geçiyo bu ara nişanlılığımız..
Kötü kötü rüyalarda görüyorum sürekli nişanlımla ilgili..
Birazda ağırdan aldım bu ara hazırlıklarımızı..
Hala bazı şeyler düzelmiş deyil. Nişanlımla ciddi bi şekilde konuşucam ama zamanını bekliyorum..
Ondan sonra belli olucak bazı şeyler. Ya tamam ya devam işte..
zyv canım ya ben senin gelinliği göremedim:97: gerçi vazgeçmişsin.. nişanlının tutumunuda takdir ettim... vazgeçmekle iyi etmişsin içine sinmeyen bi gelinliği giyemezdin acele edip ani karar verdin galiba daha vaktin var canım umarım bulursun aradığın gelinliği
arkadaşlık gönderdim canım görürsün şimdi gelinliği ,
evet canım, dün umduğum gibi geçmedi, gezdim biraz istediğim gibi bulamadım, sonra bir anda bunda karar kıldım ama şimdi düşünüyorum da yok hiç benim tarzım değil, nişanlım ısrar etseydi alırdım da sağolsun beni üzmedi, artık kendi tarzımdan başka gelinliklere bakmayacağım, bu da ders oldu
Hoşbuldum canım..
Bu aralar pek uğramak istemedim. Biraz sorunlu geçiyo bu ara nişanlılığımız..
Kötü kötü rüyalarda görüyorum sürekli nişanlımla ilgili..
Birazda ağırdan aldım bu ara hazırlıklarımızı..
Hala bazı şeyler düzelmiş deyil. Nişanlımla ciddi bi şekilde konuşucam ama zamanını bekliyorum..
Ondan sonra belli olucak bazı şeyler. Ya tamam ya devam işte..
baktım canım şimdi gelinliğine. değiştirmeye karar vediğine göre rahatlıkla söyleyebilirmbenim tarzımda değil kumaşı çok parlak geldi bana mat daha hoş gözüküyor ama gerçi gelinliğin bi yerini beğenince diğer taraflarını istediğin gibi değiştirebiliyosun ya göğüs kısmı çok güzel oturmuş taşlar çok büyük gibi... sen gez canım hemen karar verme
inşallah düzelir herşey sevgili cukulata.düğüne kadar yaşayacağız hepimiz sanırım böyle gergin anlar.benimde tüm hevesim kaçtı yarın gelinlik bakacağım için çok heycanlıydım çıkmıcam yarın evdenson 2 saattirde uyumaya çalışıp ağlıyorum nişanlım dünya iyisi evin tek oğlu bide kız kardeşi var.kalbimi çok kırıyolar çok içime atmaktan saygıda kusur etmemekten yoruldum kızlar ben çok mutsuzum
canım nişanlınla sorun yaşaman olabilir de kızkardeşi nasıl senin kalbini kırıyor, bu konu önemli bence, nişanlınla konuşmalısın, içine atarsan sadece kendini yıpratırsın, karşı taraf da aynı tavrını devam ettirir, sükut ikrardandır, o yüzden sessiz kalma derim[/QUO
nişanlımla hiç bir zaman sorunumuz olmadıuff zyv öyle şeyler varki sabır yaa sabır diyorum başkada bişey demiyorum hayırlısıyla bi evlenelimde burdan çok uzaklarda olacağız zaten.
inşallah düzelir sorunlarınız ama nişanlılık döneminde çıkıyo böyle çözülemeyecekmiş gibi gözüken sorunlar ama hallediliyor inşallah sizinki de çözülecek bişeydir... sen gel keyif kaçırırım diye düşünme sakın bize anlatır rahatlarsın..
arkadaşlık gönderdim canım görürsün şimdi gelinliği ,
evet canım, dün umduğum gibi geçmedi, gezdim biraz istediğim gibi bulamadım, sonra bir anda bunda karar kıldım ama şimdi düşünüyorum da yok hiç benim tarzım değil, nişanlım ısrar etseydi alırdım da sağolsun beni üzmedi, artık kendi tarzımdan başka gelinliklere bakmayacağım, bu da ders oldu
inşallah düzelir herşey sevgili cukulata.düğüne kadar yaşayacağız hepimiz sanırım böyle gergin anlar.benimde tüm hevesim kaçtı yarın gelinlik bakacağım için çok heycanlıydım çıkmıcam yarın evdenson 2 saattirde uyumaya çalışıp ağlıyorum
canım nişanlınla sorun yaşaman olabilir de kızkardeşi nasıl senin kalbini kırıyor, bu konu önemli bence, nişanlınla konuşmalısın, içine atarsan sadece kendini yıpratırsın, karşı taraf da aynı tavrını devam ettirir, sükut ikrardandır, o yüzden sessiz kalma derim[/QUO
nişanlımla hiç bir zaman sorunumuz olmadıuff zyv öyle şeyler varki sabır yaa sabır diyorum başkada bişey demiyorum hayırlısıyla bi evlenelimde burdan çok uzaklarda olacağız zaten.
iyi bari canım, uzaklara gitmeniz daha iyi olacak gibi duruyor, inşallah çözülür sorunlar, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bende göriyim gelinliğini canım cok merak ettim..Ayrıca çokda şaşırdım sonunda bakabilmişsin gelinliğeBizde bu ayın sonunda almaya gitcez gelinliğimi inş.
ay canım baktım da ne oldu, kapora verdim ama vazgeçtim, almayacağım o gelinliği
Hoş duruyo aslında ama iyki vazgeçmişsin canım. Çok cezbeden bi gelinlik gibi gelmedi.
evet üstüme yakıştı, ama sadece yakıştı, gelinlik olarak cezbetmedi beni de...
ilgin için teşekküredrim canımbende çok merak ettim iptal ettiğin gelinliği arkadaşlık daveti yolladım :)
evet üstüme yakıştı, ama sadece yakıştı, gelinlik olarak cezbetmedi beni de...
canım ust kısmı hosuma gıttı benım ama sen bılırsın tabı ıcıne sınmesı çok onemlı.Bende hazır almak ıstıyorum dıktırıpte ıcıme sınmez dıye korkuyorum acıkcası
rica ederim canım ne demek
isteğini kabul ettim canım,
ay vallahi kendimi bi kötü hissettim, herkes merak etti gelinliği utandım şimdii :78: adım kararsız kazıma çıkacak yakında
evet canım, üst kısmı gerçekten çok hoş hakkını yiyemem, amma velakin gelinliğin altıı
merve terimin gelinliğinin eteğini diktirmeyi düşünüyorum, biraz riskli olacak ama güvendiğim iki tane gelinlikçi var, bakalım acele etmiyorum artık, araştırıp soruşturup kararımı vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?