sıcakmıı ah ne kadar güzeellll hasret kaldık güneşe yahuu d vitamini depomuz bomboşşşş:82: tatile gidip güneşin altında kavrulmak istiyorummm
evet tatilde olanlar için bu sıcak çok güzel, şimdi millet denizdedir zaten.. sabah işe çıkarken apt.nımızdaki emeklileri öğrencileri denize gidiyorken görüyorum ama ben işe gidiyorumm
haftada bir gün tatilim var, oda yetmiyor yaaaa... işim gereğide sürekli otelleri dolaştığım için, iş kıyafetiyle havuz başlarında sıcağın altında gezmek ne demek bilirmiisiiinresmen çin işkencesi, sen sıcaktan ölürken, önünden biri koşarak geçip havuza atlıyor, sende o havuzun ph'ını klorunu bilmem neyini ölçüyorsun... ühüüüüüü çok dertlendiiiimmm kış geri gelsin, yağmurlar yağsın yaaaaaa
evet tatilde olanlar için bu sıcak çok güzel, şimdi millet denizdedir zaten.. sabah işe çıkarken apt.nımızdaki emeklileri öğrencileri denize gidiyorken görüyorum ama ben işe gidiyorumm
haftada bir gün tatilim var, oda yetmiyor yaaaa... işim gereğide sürekli otelleri dolaştığım için, iş kıyafetiyle havuz başlarında sıcağın altında gezmek ne demek bilirmiisiiinresmen çin işkencesi, sen sıcaktan ölürken, önünden biri koşarak geçip havuza atlıyor, sende o havuzun ph'ını klorunu bilmem neyini ölçüyorsun... ühüüüüüü çok dertlendiiiimmm kış geri gelsin, yağmurlar yağsın yaaaaaa
ay canımmm şimdi böyle anlatınca dertlendim vallaa... durumun zor valla bacım Allah kolaylık versin ne diyelim:97::97:
Kizlar iyi geceler, nisanlim bizdeydi simdi gitti, bende yatmadan önce bi bakim dedim, bizim kizlar napiyo diye.
ballifinduk hosgeldin canim ara sira ugra iki satir bisi yaz yaa, kendi kendine evleniyo olur mu hiç? kayinvalidenler yaninda olsa ne yararlari olacak ki, bak biz variz sen gel bize anlat, hayirli olsun fotocu ve kuafór isin. ben daha o konulara hiç baslamadim.
yaa o semsiyelerden bende istiyoruuum, ama fotografçilarda vardir saniyordum yokmuymus( bizde geçen yil nisanlimla parkta gelinle damat çekimleri górmüstük,gelinin elinde vardi bembeyaz süslü püslü bir semsiye cok hosuma gitmisti. kapi icinde ayni seyi bende istiyorum, onu sanirim bikaç metre bir tül ve yapma çiceklerle kendimiz yapabiliriz..
Günaydın kızlaaaaaaaar, alev alev yanan bir antalya sabahından merhabaaaa hepinizeeeee :119::119::119:
ayyyyy neymiş o fikirleeeer çok merak etiiimmmpaylaş paylaş bekleriiiz
ben tam olarak planlayıp hayata geçireyim de paylaşcam bebemm
merhaba arkadaşlar benimde düğünüm eylülde,bugun aklıma geldi bu topiğe katılmak,nekadar çok şey yazılmış geç kalmışım bile...eylüle daha çok olduğu için alışveriş yavaş ilerliyo bizim :)
teşekkürederim güzel lemlem iyi ki varsınızyahu bizim fotoğrafçıda yok objeler bana gösterdiği örnek fotolarda bak böle objeler getiriyor çiftlerimiz dediii yhaa neden yok ki ondaa :85: neyse okadar güzel fotoğraflar çekiyorki onlarıda ben alırım napıyım iş nereden alacağımı bulmaya kaldı. mutlugünlerimiz fotoğradçılıkla anlaştım buarada bakarsınız netten kızlar.
buarada hiç birinizi şahsi olarak tanımıyorum sadece bir kaç aydır bu konuya yazdığınız kadar hayatımdasınız ve bu yazdıklarınızla okadar hayatımda yer ettinizki ben sizleri seviyorum yahu!!
ahsen harikasınnn bebeğim:))planları tuttum.
ya o şemsiyeden ben de istiyorum bizim burda fotocuda yoktur işin ilginç yanı olan bi yer de yok.en son ben de vazgeçmiştim bu isteğimden.bi ara kafayı takmıştım((bak şimdi yine aklıma soktunuz nerden bulcam.yapılcak bişi de değil şemsiye dantelli vs.
bi de ben eldiven istiyorum prenses etek gelinlik modeline hangi eldiven uyar acaba,bilekte biten mi yoksa dirseğe gelmeden biten eldiven mi?Eki Görüntüle 204609 Eki Görüntüle 204610 tabi bunlar gelinliğin kumaşına göre değişir.sadece örnek olsun diye hemen bulup ekledim
dilerim bulursun şemsiyeyi bende pazartesi günü kemeraltına bakıcam :) kısa eldiveni çok beğendim uzun daraltır seni sıcakta.bende heveslendim şimdi eldivene gelinliğin dantelinden eldiven gibi diilde böle tüllü güzel aksesuar gibi sadece başparmaktan geçen şık bişi olabilir.
kızlar şöyle bir problem var
nişanlımın ikameti Bursa'da, benimki Bayrampaşa'da, nikah yapacağımz belediye ise Fatih
ben kendi evraklarımı hazırladım sadece izin belgesi kaldı
izin belgesini sağlık raporunu görmeden vermiyolar
bizim önce sağlık raporunu almamız gerekiyo bu bir
ikincisi nişanlımın bütün evraklarını toprayıp Bursa'ya kargolamamız gerekiyo (faks kabul etmiyolar)
babası o evrakları bir iş gününde belediyeye gösterip izin belgesi alması lazım sonra da izin belgesiyle beraber bütün evrakları bize göndermesi gerekiyo
yani bunlar için tek gün yetmiyo
şimdi nişanlımla konuştuk gelmeye çalşışcam diyo
bugün sağlık raporunu alıp kargolarsak babası da ptesi günü halleder heralde
off ya karışık anlayacağınız
ahsen harikasınnn bebeğim:))planları tuttum.
ya o şemsiyeden ben de istiyorum bizim burda fotocuda yoktur işin ilginç yanı olan bi yer de yok.en son ben de vazgeçmiştim bu isteğimden.bi ara kafayı takmıştım((bak şimdi yine aklıma soktunuz nerden bulcam.yapılcak bişi de değil şemsiye dantelli vs.
bi de ben eldiven istiyorum prenses etek gelinlik modeline hangi eldiven uyar acaba,bilekte biten mi yoksa dirseğe gelmeden biten eldiven mi?Eki Görüntüle 204609 Eki Görüntüle 204610 tabi bunlar gelinliğin kumaşına göre değişir.sadece örnek olsun diye hemen bulup ekledim
peki nerede ikamet edıceksınız yanı bursada mı oturucaksınız yoksa istanbulda mı ??
istanbulda oturacaksanız nişanlın ikametını istanbula alsın böylece bi bursa bi istanbyul ugrasmamıs
olursunuz ??? nasılsa ev tutulacak su bağlatılacak doğalgaz derken nısanlının ıkametını alması
gerekecek yani...
tatlım o da zaman alıyodur sanırım
biz evrakları yarın bursaya gönderiyoruz, ptesi sabahı babası imzalatıp tekrar bize göderecek inşaAllah
yani ptesi halledicez allahın iznyle
noluurr sorun çıkmasın Rabbiiimmm
yok bı gun alıyo o da çok kolay ama siz bilirsiınız yanı senınd ıkametın tasıncak evlenınce
senınkıde bursaya mı tasıncak esın ıstanbula alsa daha kolay olurdu neyse siz bilirsinbiz ahsen hanım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?