2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

teşekkürederim güzel lemlem iyi ki varsınız yahu bizim fotoğrafçıda yok objeler bana gösterdiği örnek fotolarda bak böle objeler getiriyor çiftlerimiz dediii yhaa neden yok ki ondaa :85: neyse okadar güzel fotoğraflar çekiyorki onlarıda ben alırım napıyım iş nereden alacağımı bulmaya kaldı. mutlugünlerimiz fotoğradçılıkla anlaştım buarada bakarsınız netten kızlar.

buarada hiç birinizi şahsi olarak tanımıyorum sadece bir kaç aydır bu konuya yazdığınız kadar hayatımdasınız ve bu yazdıklarınızla okadar hayatımda yer ettinizki ben sizleri seviyorum yahu!!

merhaba arkadaşlar benimde düğünüm eylülde,bugun aklıma geldi bu topiğe katılmak,nekadar çok şey yazılmış geç kalmışım bile...eylüle daha çok olduğu için alışveriş yavaş ilerliyo bizim :)

selaaammm
smillia hoşgeldin canım, aramızda görmek isteriz seni
ayy kızlar annem ve ablamlar şuan benim için alışverişe çıkmışlar

hoşgeldin similla, olsun geç olsun güç olmasın, bundan sonrasında bekleriz aramıza... eylüle daha çok deme, biz taaa kaç aylardan başladık gün saymaya, şunun şurasında 3 aycık kaldı, aaaaaa bozma moralimizi...

sende iyiki varsın ballifinduğimiz, benim içinde öyle, biyere gidip geliorum hemen önce kk'yı açıyorum, napıyolar neediyolar diye..

bu arada şimdi faceden anlaştığın fotocunun çektiği fotoğrafları buldum, gerçekten çok güzel çekimler yapmışlar yaaa, bayıldım.. tekrar hayırlı olsun, çok güzel fotoraflarınız olacak.. şemsiyeyide bulursun, bence fotoğrafçıya sor diğerleri nerden bulmuş de o yardımcı olur..

bu şemsiye olayı benim taa geçen seneden beri aklımda olan birşeydi
tesettürlü olacağım için çok güzel gider diye düşünmüştüm hem de eylül ayına çok uygun bi aksesuar bence...

benim gelin çiçeğim mor-fuşta renklerinde olucak aynı zamanda gelin ayakkabımı da aynı renklerde alıcam, şemsiyemde hem beyaz tüyler hem de mor-fuşya tüyler olucak, sapını bile süslicem

ayrıca nikah şekerlerimizi özel yaptırıcaz. Nişanlım şeker fabrikasında bilgi işlem sorumlusu... hani bildiğimiz lolipoplar varya onlardan çıkartcaz ve ambalanjlarında bizim isimlerimiz yazılı olucaakkk Gecen eylül ayında nişanlım işe başlamıştı o zaman aklımıza gelmişti, nşanlım üretim müdürüyle konuşup söz almıştı. Bayagı bir zaman oldu, sözünü unutmamıştır umarım
gecen aylarda sitede bi arkadaşta da görmüştüm yanlış hatırlamıyosam

sonracığımaaaaaa
benim elimde yüz adet uçan balon olucak, rengarenk...
en son düğün bittikten sonra uçurucam hepsini, ya da evden çıkarken...
dış mekan çekimlerinde de olmalılar

bi deeeee
düğüne son 1 ay kala video ve resim çekmleri yapıcaz. Çeyiz toplanırken, yıkanırken, evden çıkarken, ev dizilirken, evdeki son görüntülerimiz falan filan hemen hemen her anı küçük küçük karelicez., gülüşmeler, ağlaşmalar herşeyi çekicez. Sonra da nişanlım onlardan harika bir vdeo oluşturucak. Kendisi bu konuda çok marifetli

böyle aklıma ara ara fikireler gelip gidiyo ama henüz plana dökemedim

Selam kızlar nasılsınız?
Bayadır uğrayamadım topik almış başını gitmiş valla. Hepsini okuyamasamda birazına göz gezdirdim hazırlıklarınızda da baya bi yol katetmişiniz.. Hayırlısıyla bu 3 ayda geçer inşallah bır an önce...

Son düzenleme:
ahsen harikasınnn bebeğim:))planları tuttum.

ya o şemsiyeden ben de istiyorum bizim burda fotocuda yoktur işin ilginç yanı olan bi yer de yok.en son ben de vazgeçmiştim bu isteğimden.bi ara kafayı takmıştım((bak şimdi yine aklıma soktunuz nerden bulcam.yapılcak bişi de değil şemsiye dantelli vs.

bi de ben eldiven istiyorum prenses etek gelinlik modeline hangi eldiven uyar acaba,bilekte biten mi yoksa dirseğe gelmeden biten eldiven mi? tabi bunlar gelinliğin kumaşına göre değişir.sadece örnek olsun diye hemen bulup ekledim

dilerim bulursun şemsiyeyi bende pazartesi günü kemeraltına bakıcam :) kısa eldiveni çok beğendim uzun daraltır seni sıcakta.bende heveslendim şimdi eldivene gelinliğin dantelinden eldiven gibi diilde böle tüllü güzel aksesuar gibi sadece başparmaktan geçen şık bişi olabilir.

bak bakalım.alırsan bana da söle fiyatı merak ediyorum canım.ya ben öyle fotoda falan düzel görünsün,düğünün ilk dklarında falan çıkarırım zaten gelemem öyle bunalmaya:))kısa beğeniyorum aslında.ama her konuda kararsızlığım beni bırakmıyorrrrrrrrr

peki nerede ikamet edıceksınız yanı bursada mı oturucaksınız yoksa istanbulda mı ??

istanbulda oturacaksanız nişanlın ikametını istanbula alsın böylece bi bursa bi istanbyul ugrasmamıs

olursunuz ??? nasılsa ev tutulacak su bağlatılacak doğalgaz derken nısanlının ıkametını alması

gerekecek yani...

tatlım ben sıradan bir şemsiye alıp
tüy ve tüllerle kendim süslicem sapına kadar
hem ayakkabı ve çiçeğimin renklerinden olucak hem de gelinliğimin renginden...
bu arada prenses etketen kastın anladığım şey ise kısa eldiven daha çok gider mucckk

tatlım o da zaman alıyodur sanırım
biz evrakları yarın bursaya gönderiyoruz, ptesi sabahı babası imzalatıp tekrar bize göderecek inşaAllah
yani ptesi halledicez allahın iznyle
noluurr sorun çıkmasın Rabbiiimmm

yok bı gun alıyo o da çok kolay ama siz bilirsiınız yanı senınd ıkametın tasıncak evlenınce
senınkıde bursaya mı tasıncak esın ıstanbula alsa daha kolay olurdu neyse siz bilirsinbiz ahsen hanım :)

cidden bir gün mü sürüyo,
bizim bunu yapmak aklımıza geldi ama uzun sürer diye düşündük
aile hekimi falan nasıl oluyor peki?
rapor aile hekimine onaylatılacak bi de
nişanlımın ikameti Bursa'da, biz İstanbul'da oturucaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…