2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nikah ücreti belediyeye göre değişiyor.
biz memuru salona çağırdık. 270 tl ödedik, birde nikah günü memura para verilecek.
sağlık raporuna da 70 tl verdik.

tatlım benim, bizim ikamet yerlerimiz de farklıydı ama belediyeden izin falan almadık, iyice öğrendin mi bu konuyu,

kızlar şöyle bir problem var
nişanlımın ikameti Bursa'da, benimki Bayrampaşa'da, nikah yapacağımz belediye ise Fatih
ben kendi evraklarımı hazırladım sadece izin belgesi kaldı
izin belgesini sağlık raporunu görmeden vermiyolar
bizim önce sağlık raporunu almamız gerekiyo bu bir
ikincisi nişanlımın bütün evraklarını toprayıp Bursa'ya kargolamamız gerekiyo (faks kabul etmiyolar)
babası o evrakları bir iş gününde belediyeye gösterip izin belgesi alması lazım sonra da izin belgesiyle beraber bütün evrakları bize göndermesi gerekiyo
yani bunlar için tek gün yetmiyo
şimdi nişanlımla konuştuk gelmeye çalşışcam diyo
bugün sağlık raporunu alıp kargolarsak babası da ptesi günü halleder heralde
off ya karışık anlayacağınız

ocwmays bencede nişanlın yarım gün izin alsın (ama sabah alsın, kan sabah veriliyor 11'den önce sanırım), birlikte gidip sağlık raporunuzu alın... sonra sen sonuçları alıp belediyeye tek başına götürebilirsin bizde öyle yaptık, sadece kan verirken sanırım birlikte olmanız gerekiyor, doktor sonuca göre bi rapor yazıp veriyor zaten.

canım ben de birçok hazırlığımı tek başıma yapıyorum, salonu kendim gittim tuttum, nişanlım daha görmedi bile, muhtemelen düğün günümüzde görecek

sonrraaa yarın gelinlik bakacağım, onda da nişanlım olmayacak ben kendi ailemle gidip bakacağımm, muhtemelen gelinliğimi de ilk düğün günü görecek
ama bak hiç üzülmüyorum, takma kafana sen de aydasucum

özel hastahaneyi aradım, günün her saati tahlil yapıyolarmış
yalnız sormayı unuttum kızlar
diğer kan tahlilleri gibi değil dimi yani normal kan tahlillerinde hiçbişey yemeden gitmek gerekiyo
bi de sağlık raporunu ayrı ayrı alsak olur mu?
o şuan bulunduğu yerdeki hastahaneden alsa, ben başka hastahaneden?

canım inşallah nişanlın izin alır da halledersiniz bir an önce, stress yapma kendine, sen kendini üzdükçe hiçbişey değişmeyecek, sadece nişanlına azcıık baskı yap, izin alma işini çabuklaştırsın

o bir haftadır izin almaya çalışıyo
gıcıklar vermiyo ya
bi de demişler ki, "eger ayrı ayrı alabiliyosanız burdaki hastahaneden çıkartalım sana
nişanlın da ordan çıkartsın. Pazartesi de gün almaya gidersiniz"
oluyor mu öyle bilmiyorum ki

kızlar tüüüühhh önce aklıma gelmedi, bak dün kandildi aklıma gelseydi ocwmays senin nikah gününü bir an önce alabilmen için zvycıım seninde beğendiğin bir gelinlik bulman için dua ederdim.. ama olsun geç değildir dularım sizinle...

aslında şu son model gibileride çok beğeniyorum ama hiç denemedim yarın halledeceğim inşallah=))teşekkür ederim bu arada canım çok sağol=)

ricaaa ederimmm bende çok begeniyorum ama hiç denemedim benim arkadaşım da çok begeniyordu denedim hiç yakışmadı dedi bilmiyorum denemek lazımmmmm bende pazar çıkıp bakacam ...

canım hiç bilgim yok ya, biz beraber gidip almıştıkk :26: :26:

oyyy canımmm benimmmm düşünmen yeterr Senin de herşey istediğin, hayal ettiğin gibi olsun inşallah
iyiki burayı bulmuşum yaa, yol arkadaşı olduk birbirimizin

oyy tatliş senniiii
sen yine duanı et, dua kapısı her zaman açık
neyse ki nişanlım cuma namazından sonra gelcek tahlilleri olmaya gitcez inş

Son düzenleme:
kızlar telaş etmeyin yaa herşey yapılır edilirr... bakın benim adam yok yanımda ve dahada ne zaman geelceği belli değil ona sorsak düğün haftası gelirmiş işlemleri yaparmış bende artık tek laf etmiyorum yetişmezse düğünüde erteleriz nolcak diyorum artık işe yaramış olacak sınavdan sonra gelme çabalarında

ayy inanmıyorum "düğün haftası gelirim hallederiz" mi diyo gerçekten?
ay sofistike sen çok yaşa emi güldürdün beni bu halimle
erkekler rahattır bilirim ama bu kadarına da pes
ayy Allah da seni güldürsün

aynen öyle diyo tatlım nikah memuru acele etmeyin demişmişmişşşş o da acele etmeyini böyle anlamış galiba:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…