canım bu tarz modeller bulmakta zorlanmazsın, bence elinde modelle gidip sıfırdan gelinlik diktirme , onun yerine bu şekilde bir gelinlik beğen ve o modeli kendi bedenine göre diktir, üstüne de kol yaptır, daha risksiz olur , kötü bir sürprizle karşılaşmamış olursun
ben profil resmimi değiştiriyorum olmuyor yaa, olmuş görünüyo ama burdaki resim değişmiyo :44::44:
canım ya bi şey sorucam şu alttaki gelinle damat resmi var ya hani kaç gün kaldığını gösteren nereden yapıyorsunuz onu?cok beğedim...
en üstte ilk gelinliğ beğendim.özelikle göğüs kısmı cok hos durmus.
hazır bulup kol ekletsen daha iyi olur bence.. dikim işine hiç girmemeye çalış.. nasıl bişey çıkacağı belli değil, birde onun stresi olacak.. istediğin modele en yakınını bulup onun üstünde bikaç değişiklik yaptırabilirsin.
evet evet bu şekilde istiyorum ve kolları dantel olacağı içinde bedeninde ve etek kısmında da dantel serpmeler olsun ki bi bütünlük olsun istiyorum.. hazır bunlara benzer bi modele eklemeler yapayım diyorum istemediğim bişey çıkar falan
evet evet bu şekilde istiyorum ve kolları dantel olacağı içinde bedeninde ve etek kısmında da dantel serpmeler olsun ki bi bütünlük olsun istiyorum.. hazır bunlara benzer bi modele eklemeler yapayım diyorum istemediğim bişey çıkar falan
İş yogunlugundan mıdır, hazırlık asamasında hıc bır kıpırdamam olmadıgındanmıdır bılınmez okuyup cıkıyorum kızlar ya...
Nişanlım yurt dısına gıdıyor ve benım hala hangı sehre gelın gıdecegım bıle bellı degıl...
Dolayısıyla herseyım eylulde olacak...
Sizler nasılsınız, bır yaramazlık yok demı...
ben profil resmimi değiştiriyorum olmuyor yaa, olmuş görünüyo ama burdaki resim değişmiyo :44::44:
fenerbahçe böylediiirrr bi kere işlemişse cıkmaz bidaha.bak admin bile onaylamıyo değiştirmeni
İş yogunlugundan mıdır, hazırlık asamasında hıc bır kıpırdamam olmadıgındanmıdır bılınmez okuyup cıkıyorum kızlar ya...
Nişanlım yurt dısına gıdıyor ve benım hala hangı sehre gelın gıdecegım bıle bellı degıl...
Selam kızlar
Ben gelinliğimi diktirmicem hazır alıcaz onun için temmuz gibi bakmayı düşünüyorum. Çeyiz işim bitti sadece 2-3 takım nevresim ve pike alıcam. Hafta sonunda düğün mekanınıda ayarladıkmı kafamız rahat olacak. Lemlem resim değişmiş çok güzel çıkmışsınız canım
linensin nevresim takımlarında 3-4-5 haziranda %50 indirim varmışş, bak unutayım diyorum yine hatırlatıyorsunuz banaaa, sen bi git bak canım ama alırsan söyleme bana, yada kampanya bittikten sonra söylersin
Hoşgeldin aydasucum, Allah kavuştursun canım, nişanlın uzun mu kalacak yurt dışında ,
biliyomusun şuan bizim hangi şehirde olacağımız da belli değil , bu ay ya da önümüzdeki ay inşallah netleşecek, canını sıkma bu yüzden
bunun haricinde bi yaramazlık yok, gördüğün gibi kah ev eşyaları ıvır zıvırdan konuşuyoruz kah gelinlik modellerimizden yorum yapıyoruz derken günler akıp geçiyo
evet fenerbahçem benden gitmek istemiyor ama yaptım, artık nişanlımla resmim kalsın birazda
evet aydasucum boşver takma kafana herşeyin zamanı var, nasıl olsa herşey yoluna girecek.. zvycımında dediği gibi sen takıl bize, bak gelinlikti kına kıyafetiydi baharatlıktı herşeye ayrı ayrı yorum yapıyoz düşünüyoz taşınıyoz geçiyo gidiyo zaman...
bu arada kızlar bir eve ne kadar çok eşya lazım yaaa, geçen gün markette iplik seti gördüm aldım, bi kutu içinde 10 tane her renkten makara vardı, o bile lazım.. birde sandık almıştım küçük tahta sandık.. onuda dikiş kutusu falan yapacam, iğne, iplik, makas, ıvır zıvırları koyacam içine..
selam kızlar
morelim çok bozuk nişanlım izin alamadığı için bi türlü halledemedik nikah işlemlerini
yarın inş. özelden sağlık raporu çıkartıcaz
belediyeden izin belgesi almak için Bursa'ya faxlasak olur mu kızlar yoksa illaki aslını mı istiyolar?sinirden ağlıyorumi ya bu gidişle ekim gelini olucam
ahh canım üzülme yoluna girecektir.. benim anlamadığım siz bide belediyeden izin belgesi mi alıyorsunuz yaa? neyin izniki bu? biz hiç biyerden izin falan almadık, sağlık raporunu çıkarıp direk belediyenin evlendirme dairesine gittik, sağlık raporunu verdik, günümüzü aldık.. her şehirde değişiyo demkki ilginç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?