2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım ya bi şey sorucam şu alttaki gelinle damat resmi var ya hani kaç gün kaldığını gösteren nereden yapıyorsunuz onu?cok beğedim...

en üstte ilk gelinliğ beğendim.özelikle göğüs kısmı cok hos durmus.

gelinlikler çok hoş gerçekten sanırım sende sade seviyorsun ama bencede dikim işine girme bende bakacağım bu hafta sonu zaten çok stresliyim birde gelinlik stresine girmemek için bence en çok begendiğinde bir iki değişiklik yap daha rahat olur kafan

canım dediğim gibi beğendiğin modelin üstüne kol ekletebilirsin, dediğin tarzda çok gelinlik var , sıkıntı yaşamazsın merak etme

İş yogunlugundan mıdır, hazırlık asamasında hıc bır kıpırdamam olmadıgındanmıdır bılınmez okuyup cıkıyorum kızlar ya...

Nişanlım yurt dısına gıdıyor ve benım hala hangı sehre gelın gıdecegım bıle bellı degıl...
Dolayısıyla herseyım eylulde olacak...

Sizler nasılsınız, bır yaramazlık yok demı...

Hoşgeldin aydasucum, Allah kavuştursun canım, nişanlın uzun mu kalacak yurt dışında ,
biliyomusun şuan bizim hangi şehirde olacağımız da belli değil , bu ay ya da önümüzdeki ay inşallah netleşecek, canını sıkma bu yüzden
bunun haricinde bi yaramazlık yok, gördüğün gibi kah ev eşyaları ıvır zıvırdan konuşuyoruz kah gelinlik modellerimizden yorum yapıyoruz derken günler akıp geçiyo

Son düzenleme:
Selam kızlar
Ben gelinliğimi diktirmicem hazır alıcaz onun için temmuz gibi bakmayı düşünüyorum. Çeyiz işim bitti sadece 2-3 takım nevresim ve pike alıcam. Hafta sonunda düğün mekanınıda ayarladıkmı kafamız rahat olacak. Lemlem resim değişmiş çok güzel çıkmışsınız canım

fenerbahçe böylediiirrr bi kere işlemişse cıkmaz bidaha.bak admin bile onaylamıyo değiştirmeni

evet fenerbahçem benden gitmek istemiyor ama yaptım, artık nişanlımla resmim kalsın birazda

evet aydasucum boşver takma kafana herşeyin zamanı var, nasıl olsa herşey yoluna girecek.. zvycımında dediği gibi sen takıl bize, bak gelinlikti kına kıyafetiydi baharatlıktı herşeye ayrı ayrı yorum yapıyoz düşünüyoz taşınıyoz geçiyo gidiyo zaman...

bu arada kızlar bir eve ne kadar çok eşya lazım yaaa, geçen gün markette iplik seti gördüm aldım, bi kutu içinde 10 tane her renkten makara vardı, o bile lazım.. birde sandık almıştım küçük tahta sandık.. onuda dikiş kutusu falan yapacam, iğne, iplik, makas, ıvır zıvırları koyacam içine..

selam kızlar
morelim çok bozuk nişanlım izin alamadığı için bi türlü halledemedik nikah işlemlerini
yarın inş. özelden sağlık raporu çıkartıcaz
belediyeden izin belgesi almak için Bursa'ya faxlasak olur mu kızlar yoksa illaki aslını mı istiyolar?sinirden ağlıyorumi ya bu gidişle ekim gelini olucam

aydasu hoşgeldin,
ah canım benim üzülme, belirsizlikleer hepimizde var
bizim yerimiz belli de ne oluyo sanki
beyaz eşya ve benim çeyizlerim dışında hiçbişey yok ortada

linensin nevresim takımlarında 3-4-5 haziranda %50 indirim varmışş, bak unutayım diyorum yine hatırlatıyorsunuz banaaa , sen bi git bak canım ama alırsan söyleme bana, yada kampanya bittikten sonra söylersin

linensin nevresim takımlarında 3-4-5 haziranda %50 indirim varmışş, bak unutayım diyorum yine hatırlatıyorsunuz banaaa , sen bi git bak canım ama alırsan söyleme bana, yada kampanya bittikten sonra söylersin

:) aldıklarımın resimlerini çekip yayonlasammı acaba şaka şaka kampanyayı söylediğin için sağol lemlem

Yok canım ağustosun ılk haftası donecek ama bız zaten suanda da farklı sehırlerdeyız 2,5 senedır...
Yurtdısındakı gorevı bıter bıtmez ıste kısmetımız hangı sehırse oraya gıdecek ve evlenmemıze 1 hafta kalana kadar gelemeyecek
Bu yuzden hersey bana bakıyor, cok gergınım bu aralar...
Zaten henuz hazırlık falan da yok...
Ceyız desen nerdeyse tam...
Zaman doldurmam lazım...
Hos ıkı ay sonra ısı bırakıyorum, aılemle doyasıya vakıt gecırmek ıstıyorum...

Ayyy cok dolmusum ceneye bak

Demek sızın de bellı degıl, cok zor oluyor degıl mı, zaten gurbet bı de bılmeyınce ıyıce zor oluyor...
Rabbım hakkımızdan hayırlısını versın ınsallah canım...

Takılayım sıze ya vakıt gecer ıkı sohbet ederız demı

Heh işte bi eksık daha...
Ben de almadım daha ıgne ıplık takımı
Düğm dıkmıslıgım olmasa da dursun, nısanlım benden ıyı bılıyor yemek yapmayı da dıger ıslerı de

Tamam lemlemcım kayın azcık geldım ben de

ahh canım üzülme yoluna girecektir.. benim anlamadığım siz bide belediyeden izin belgesi mi alıyorsunuz yaa? neyin izniki bu? biz hiç biyerden izin falan almadık, sağlık raporunu çıkarıp direk belediyenin evlendirme dairesine gittik, sağlık raporunu verdik, günümüzü aldık.. her şehirde değişiyo demkki ilginç :26:

tatlım ikamet yerlerimiz farklı
bu yüzden bulunduğumuz belediyelerden izin belgesi alıp nikah yapmak istediğimz belediyeye teslim ediyoruz
allahım ya nikah günü bir hafta bile ertelenirse sinirimden çatır diye çatırdarım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…