Günaydın. Ya kızlar bende 1 - 1,5 sene önce arnicanın şu ilk çıkan süpürgelerinden su filtreli almıştm hiç araştırmadan. Şimdi siz kullanışsız filan deyince korkmaya başladım. Tüh almasamıydım keşke acaba. Ütüyü de hiç araştırmadan aldım ben cahillliğime geldi walla. İşallah memnun kalırım ya.:26:
korkma yaa o kadarda kullanışsız değil.. bi tanede küçük şarjlılardan alırsın.. sadece o suluları hemen bi yerleri süpürmen gerektiğinde falan gıcık oluyo uğraşması, su koy falan, sonrada o suyu boşalt.. bizimki de arçeliğin ilk çıkan sulularından dı bide baya ağır.. aslında bütün parçaları çıkarılıp takılıyo ama üşeniyoruz onu çıkarmaya..
Ewet şarjlı mutlaka alıcam zaten. Büyük süpürgeyide haftada 1 çalıştırırım. İşallah pişman olmam ya. FIrın süpürge ütü bunları hiç araştırmadan aldım ben bi anda karar werdik alıwerdik.
700 tl ye nasıl bir bosch bulaşık mak. buldun yahu :26:
Günaydınnn kızlarrrrrrr:79: :79:
benim süpürgem de arnica bora, ütüm tefal 2 sene önce almıştık, nişanlım kullanıyor hattaçok ta memnun,
ben de geçen hafta baharatlığımla günlük yemek takımımı aldım, onlarda kırmızı desenlii
ben arnica bora hakkında hep iyi şeyler duydum, kullananlar memnunmuş.
aslında bende ütü konusunda kararsızım, 3 sene önce günlük yemek takımımı aldığımda yanında hediye verdikleri bir tefal ütü vardı.. ama sanırım gerçek tefal değilmiş çakmaymış, çünkü internetten o kadar aradım tefalde öyle bir model yok :26: bide hani çakma sonyler farklı yazılır ya bununda yazılış şekli farklı.. ne güzel seviniyordum ütüm hazır diye ama şimdide korkuyorum nasıl ütülüyor acaba, aslında çıkarıp bi denemem lazım.. :44:
dENE tabi valla ben fırınımı denedimİçimde kuşku olucana denedim temizledim koydum tekrar.
ütünüzü mü kullanıyor nişanlın? tek başına yaşıyor heralde, ne güzel ev işlerinden de anlıyordur o zaman, benimki ütünün nasıl çalıştığını bile bilmez, hatta tutamaz bile sanırsam
günlük yemek takımlarınla baharatlıkların hayırlı olsun, kırmızıdan gidiorsun mutfakta.. geçende de limangodan mı markafonidenmi yine bişiler almamışmıydın sen kırmızılı? yanlış mı hatırlıyorum sanki baharatlıktı aldıkların?
internetten bulmuştum.bir bayii izmirden.garantili falandı hemde.üstelik spotcu da değildi..işin kötüsü hangi site olduğunu da hatırlamıyorum.ama izmir uygun fiyat beyaz eşya diye google dan girdim,cıktı.hemen ablaa söyledim almadaha erken demişti.şubat aı civarındaydı.iyi dedim almadım ben de
kızlar günaydın sabah sabah gelinliğe daldım yine sizinde fikrinizi alayım bunlar nasıl sizce bi oylama yapalım..ama şöyle düşünün üst kısımları hepsinin değişecek çünkü dantel veya güpür kol taktıracağım ona göre de dantel serpmeler ve taş işlemeler olacak=)Eki Görüntüle 203614 Eki Görüntüle 203613 Eki Görüntüle 203612 Eki Görüntüle 203610 Eki Görüntüle 203615
bende hepsini beğendim işte bu tarz bişey yaptırayım diyorum eteğinde böyle tüller olsun üstü dantelli olsun..inşallah yarın hallederim=)canım ben 139 un eteğini daha cok begendim.Sade ve şık durmuş bence model...
lemlemcim evet hepsi birbirine çok benziyor şu 5. modelin neredeyse aynısını denedim ve ondan sonra böyle bişey olabilir dedim nişanlımrda bende çok beğendik aslında 4. ye senin beğendiğine bende bayıldım ama bunu yapabilirlermi dikebilecek biri varmıdır acaba..yada buna benzer bi model bulup kol falanmı ekletmeliyim..anam karar veremiyom yahu=)
kızlar günaydın sabah sabah gelinliğe daldım yine sizinde fikrinizi alayım bunlar nasıl sizce bi oylama yapalım..ama şöyle düşünün üst kısımları hepsinin değişecek çünkü dantel veya güpür kol taktıracağım ona göre de dantel serpmeler ve taş işlemeler olacak=)Eki Görüntüle 203614 Eki Görüntüle 203613 Eki Görüntüle 203612 Eki Görüntüle 203610 Eki Görüntüle 203615
bende hepsini beğendim işte bu tarz bişey yaptırayım diyorum eteğinde böyle tüller olsun üstü dantelli olsun..inşallah yarın hallederim=)
lemlemcim evet hepsi birbirine çok benziyor şu 5. modelin neredeyse aynısını denedim ve ondan sonra böyle bişey olabilir dedim nişanlımrda bende çok beğendik aslında 4. ye senin beğendiğine bende bayıldım ama bunu yapabilirlermi dikebilecek biri varmıdır acaba..yada buna benzer bi model bulup kol falanmı ekletmeliyim..anam karar veremiyom yahu=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?