2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben de istiyoruuuummm 9 eylülde düğünüm kızlar...

ya lemlemcim beyaz eşyalar aşağı yukarı ne kadar tuttu??ben de bosch ya da sıemens düşünüyorum.aynı firmanın ürünleri çünkü.elektrik süpürges falan...off offff çıkamıyorum işin içinden:18:

kesinlikle haklısın gelinn insan çıldırıyo ben anneme bıraktım sağolsun benim beyaz eşyalar vestel küçük ev aletleride tefal çeyizlerimde

MADE İN ANNEM (öpüyorum elleirden )

canım biz sağlık raporuna hiç para vermedik. nerde oturyorsun sen ona nasıl işlem yapıcaksın anlatıyım

İstanbul'da oturuyorum tatlım

hoşgerldin canım, hayırlı olsun...

ben buna bayıldıııııımmmmm

gözlerime inanamıyoruuumm
kimler gelmiş kimleeerr

biz bosch dan aldık canım bak hepsini söyleyeym

Fırın multifonksiyonlu; 750
Bulaşık mak.; 1200 (6buçuk litre su harcadığı için diğerlerinden daha pahalı)
Çamaşır mak.; 1110 (7kg)
buzdolabı; 1300 (samsung)
elektrik süpürgesi; 200 (arnica bora)

selam kızlar. 19 haziran geliyim Allah nasip ederse:)
bizim topik bu aralar pek hareketli değil size uğrayayım dedim.
sayılı gün çabuk geçiyor walla 3 ay var derken bir bakıyorsun haftaları sonra da günleri sayıyorsun.
Ama herşey bir şekilde yoluna giriyor ve istediğimiz gibi oluyor.

beyaz eşyada bende bosch tavsiye ederim. annemin bütün eşyaları bosch bizde kendi evimize bosch aldık herşeyi.
bulaşık makinası içi çelik 1.250 tl
çamaşır mak 8 kg 1.300 tl
buzdolabı kombi tipi 2.100 tl
ocak 300 tl
aspiratör hediye.
çamaşır makinam beyaz diğerleri inox.
mini fırında simfer börekçi aldım. bayinin tavsiyesi inşallah memnun kalırım.

güle güle kullannnn ayyy bende 8 ekim acaba bende gün sayarmıyım şimdi ay sayıyorum da

hayırlısı olsun canım... İyi günlerde kullan tüm eşyalarını... Şimdiden mutlular sana... Allah mesut etsin...

güle güle kullannnn ayyy bende 8 ekim acaba bende gün sayarmıyım şimdi ay sayıyorum da

sağol inşallah. geçiyor canım geçiyor sona yaklaşınca da nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun:)

hayırlısı olsun canım... İyi günlerde kullan tüm eşyalarını... Şimdiden mutlular sana... Allah mesut etsin...

teşekkür ederim:)

canım komşu topikten sizi takip ediyorum
burda her topicte farklı heyecan var
herşey gönlünüzce olsun, Rabbim sağlık ve huzuru eksiketmesin evlerinizden...

canım benim fotoğrafım çekimim gün boyu olacak , istanbul pendikten bir fotoğrafçıyla anlaştım, istersen özelden bilgi verebilirim, sen o dış mekan için ne kadara anlaşmıştın?

kesinlikle haklısın gelinn insan çıldırıyo ben anneme bıraktım sağolsun benim beyaz eşyalar vestel küçük ev aletleride tefal çeyizlerimde

MADE İN ANNEM (öpüyorum elleirden )

darısı başımaa....bir de alsak beyaz eşyaları rahat edicem.bu arada güle güle kullan canım....mutluluğunuz daim olsun

darısı başımaa....bir de alsak beyaz eşyaları rahat edicem.bu arada güle güle kullan canım....mutluluğunuz daim olsun

hepsi zamanla oluyor ... dert etme benim en büyüyk korkum düğün salonuydu o da istediğim yer oldu başkada birşey istemiyorum zaten

ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmamgüle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......

hepsi zamanla oluyor ... dert etme benim en büyüyk korkum düğün salonuydu o da istediğim yer oldu başkada birşey istemiyorum zaten

biz ilk düğün salonu işini halletik,sonra nikah günü aldık,sonra balayı otelini ayarladık.halaaaa oturuyoruz.bir hevesle kalkıştık şimdi üşeniyoruz resmen.daha 3 ay var diye

ben de bosch istiyorum.indirim dönemi olursa alıcam hemen.hediye olarak elektrik süpürgesi verseler ne mutlu olurumm anlatmamgüle güle kullan canım bu arada,iyi günlerde olur inşalahhh......

biz de bir süre indirim bekledik ama
baktık indirim olacağı yok alalım dedik
aman alıp o düşünceden kurtulmak en iyisi

Son düzenleme:

güle güle kullan tatlım.ya bi şey sorucam,aslında evlerin coğunda artık aspiratör var zaten.onun yerine başka bi şey veriyolar mı yoksa sen kendin mi seçtin?yani elektrik süpürgesini alabilir miyim öyle?(ben de taktım süpürgeye,en ucuzu da o hani)

biz de bir süre indirim bekledik ama
baktık indirim olacağı yok alalım dedik
aman alıp o düşünceden kurtulmak en iyisi

ayneennn...ben de aynı düşüncedeim ama indirim dönemi olcak bekle diyolr.daha3 ay var diyolr şştım kaldm.bosch bulasık mk. bulmuştum ne güzel 700,00TL ye indirmden aldırmadılar yaa...bekle daha iner dediler cok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…