canım ben trabzonda yaşıyorum sinop ya da amasra ya gidebilrisin bizde bu iki yerden birini düşünüyoruz sinopta antik otel, amasra dada sinan otel bu ikisinede arkadaşlarım gittiler ve beğenip bana tavsiye ettiler tabi beklentilerin ne ona göre bi otel bakmalısın biz düğünden sonra ankaraya dönerken 1 2 günlük kalabilceğimiz bi yer diye bakıyoruz izin problemi yüzünden...selam kızlar eylülde düğünüm olacak Allah nasip ederse ama hala balayını nerde geçireceğimiz belli değil karadeniz tarafında tavsiye edebileceğiniz güzel bir yer var var mı? amasra yı aklımızdan geçiriyoruz ama araştırma safhasındayız
selamlar hatunlar...
dun bir arkadasimla konusurken, dugune bir folklor ekibinin gelmesinin ve 30 dklik bir gosteri yapmasinin cok guzel olabilecegini soyledi... davullu zurnali filan boyle...
son 1 saat veya arada gelinebilir aslinda degil mi?
eger ekibin calma performanslarini begenirsek, biraz daha kalmalarini isteyebiliriz ki bizimkiler kurtlarini doksun
ilginc olabilir... ama dugun konseptine uygun mudur bilemedim?
sizler ne dersiniz?
canım ben trabzonda yaşıyorum sinop ya da amasra ya gidebilrisin bizde bu iki yerden birini düşünüyoruz sinopta antik otel, amasra dada sinan otel bu ikisinede arkadaşlarım gittiler ve beğenip bana tavsiye ettiler tabi beklentilerin ne ona göre bi otel bakmalısın biz düğünden sonra ankaraya dönerken 1 2 günlük kalabilceğimiz bi yer diye bakıyoruz izin problemi yüzünden...
çok güzel bi fikir derim nitekim biizm burda neredeyse tüm düğünlere bi horon ekibi getirilir kemençeyle çok eğlenceli
oyle mi dersin? davetliler sikilmasin sonra? hala emin olamadim...
hani biz oynicaktik, bu ekip nerden cikti filan diyebilirler gibime geliyo...
bi gösteri yapmıcak mı ekip sonra davetlilerde kalkarlar birlikte oynarlar:)) bizim burda gelip bi kaç dakikalık horon oynuyo ekip sonra herkes kalkıp katılıyo.. uzun tutma canım sıkılırlar diyosan amaç ortamı şenlendirmek sen daha iyi bilirsin. bizim burda dahada şenleniyor ekiple ondan
Merhaba güzelim,selamlar hatunlar...
dun bir arkadasimla konusurken, dugune bir folklor ekibinin gelmesinin ve 30 dklik bir gosteri yapmasinin cok guzel olabilecegini soyledi... davullu zurnali filan boyle...
son 1 saat veya arada gelinebilir aslinda degil mi?
eger ekibin calma performanslarini begenirsek, biraz daha kalmalarini isteyebiliriz ki bizimkiler kurtlarini doksun
ilginc olabilir... ama dugun konseptine uygun mudur bilemedim?
sizler ne dersiniz?
Merhaba güzelim,
fikrin çok güzel bizim düğünümüzde böyle bi ekip olacak,
düğün mekanımızın ortaklarından biri anadolu ateşinden, dolayısıyla bizi güzel bi sürpriz bekliyor, anlattıklarında benimde çok hoşuma gitmişti, sadece foklor olmuyo ortaya karışık güzel şeyler yapıyorlar, çokta eylenceli oluyo
Günaydın Kızlarrr,
Nasılsınız? ben her an pc başında uyuklayabilirim,
Dün bizimkiler aşkım ve annesiyle önce köyümüze gittik, ordan eskilerden beri hala devam eden panayıra gittik te gitmez olaydık, saatlerce yürümek zorunda kaldık yağmur bastırdı falan derken tabi ben işin eğlence tarafındaydım, biz kadınlar için alış veriş deyince akan sular durur ya aynen öyle, pamuk yorgan alıcaktım ondan aldım bi de yün yorgan aldım, yorgan işi artık açılmamacasına kapansın 5 çift kişilik yorganım oldu!
lemlemtoşuumm gelmiiişşşşş
canikom seninle kilo almaya başlamamız lazım
berabercene bişiler yapalım diyorum, ne dersin?
kızlar kaç kilosunuz ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?