2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar selam..Uzun bir süre gelemedim.İzmir'e memleketime gittim ve nişanlığımı aldım :) Prenses etekli bir model akşama fotoğraf ekleyeceğim.Şimdi de gaziosmanpaşa'dan davetiye bakmaya gideceğiz nişan için.Nişan yastığı falan da bakmam lazım.Nişanım yaklaşınca düğün hazırlıkları biraz geriye cekildi.Ev bulma konusunda ise bi arpa boyu yol katedemedik Herkes okullar kapandığında daha cok bulursunuz o zaman taşınan çok oluyor diyor.Bakalım artık kısmet

Bu arada takma kirpikte hangi marka doğal durur onu da yazın lütfeeenn.Ben de cok istiyorum

canıımmm
ben nişanda taktırmıştım, dış kısmına sadece
suyla temas ettiğinde kendiliğinden çıkıyor. Herhangi bişey yapmana gerek kalmıyo

ooo takma kirpikler de takılmış :82:
Ben de istiyorum
ama once su lensı takmam lazım

Nasılsınız kızlar, keyıfler yerınde mı

ayyy aydasummm gelmiş, hoşgelmiişşş
özlüyoruz seni bebiş...

lemlemim şu listeyi biraz azalt ya
sadece gelip tek bir mesaj yazdıktan sonra hiç uğramayanlar oluyo
onları çıkar bence, altına da not ekle "uzun süre girmeyenler siliniyor" diye...
nacizane fikrim

hoşgeldin canım, temmuzdaydı sanırm nişanın dimi?
az kalmış, hadi hayırlısı...

hoşgeldin canım, hayırlı olsun nişan kıyafetin, akşam resmini bekleriz
bencede ev için acele etmeyin, ama sizde bizim gibi oturmayı düşündüğünüz semtin bakkalına çakkalına haber bırakabilirsiniz.. birde emlakçılara para vermeyin..

canıımmm
ben nişanda taktırmıştım, dış kısmına sadece
suyla temas ettiğinde kendiliğinden çıkıyor. Herhangi bişey yapmana gerek kalmıyo

ayyy herkes nişanında taktırmış benim o zaman hiç aklıma bile gelmemişti, gerçi benimki sözle birlikte olmuştu, fazla makyaj bile yaptırmamıştım biraz sade olsun diye. ama düğünümde yaptırırm inşallah..

lemlemim şu listeyi biraz azalt ya
sadece gelip tek bir mesaj yazdıktan sonra hiç uğramayanlar oluyo
onları çıkar bence, altına da not ekle "uzun süre girmeyenler siliniyor" diye...
nacizane fikrim

yaa aslında bilmiyorum bende öyle düşündüm ama belki gelirler diyede sonradan vazgeçtim, aslında sadece gelip düğün tarihini söyleyip gidenler oldu, başka hiç bir sohbete katılmadılar, evet onları silmek lazım

kızlar listeye bakınca farkettim CuKuLata nerelerde :44: ne zamandır yok dimiii? o sürekli geliyordu kaç gündür yok sanırım

Merhaba kızlar, bizde Eylül gibi düşünüyoruz, ama salon bulabilirmiyiz bilmiyoruz:26:

slm canlarrrr:))

ben de kesin ve kesin takma kirpik düşünüyorum.zaten kirpiklerim kısa ve açık renk.böyle türk filmlerindeki gibim olsunbi de lens takmam lazım milleti net görmek için.lens de batıyor.düğün boyunca nası katlancam lenslere bilmiyorum(öyle puslu görüntü de hoş değil kendi düğünümde

AHSEN canım o videoyu izledim.öyle bi sevgilim olsa boğardım heralde.çünkü bensiz dünyayı dolaşmış ne bencil ben de yaz okuluna gitti diye evde oturup gelmesini beklicem.hiç bana göre değil,kim bilir evlenme teklifi yapma ayağına dünya turu yaptı,başka neler yaptı bilemeyiz

Lemlemim henüz yatakodası mobilyasını bile almadık
Bu yüzden yataklar hakkında en ufak zerre kadar bile bilgi sahibi değilim
ben de senin konuna yazılan mesajları takip edeyim bare:)

selam herkeslere
şu takma kirpiklerinizi merak ettim. benimde aklımda var ama belli bir markası varmı? ben kuaförüme sormayı düşünmüyorum. hiç güzel makyaj yapamıyor. nişanda beğenmedim. düğünde palyaçoya benzetmesin beni.

hımm neyse dört ay var ben biryerleden alıp deneyeyim bari rimelle bile çok sönük kalıyor kirpiklerim

Lemlemim henüz yatakodası mobilyasını bile almadık
Bu yüzden yataklar hakkında en ufak zerre kadar bile bilgi sahibi değilim
ben de senin konuna yazılan mesajları takip edeyim bare:)

nasıl olsa alacaksınız canım , biz aldıkda noldu sanki, mağazada bizi bekliyo
sen takip et takip et

walla hangi markalar iyidir yada kuafördekiler nasıldır bilmiyorum. ama ben daha önce kozmetik mağazalarında görüyordum, kimisi tüm oluyor kimisi 3-5 tel 3-5 tel ayrı ayrı oluyo gibiydi.. heralde doğal duranlar o küçük küçük olanlardır. ben kuaför provasına gittiğimde var mı diye soracam, belki düğün günü yanımda da götürürüm kalmamıştır falan, işimizi sağlama alalım...

selam kızlar eylülde düğünüm olacak Allah nasip ederse ama hala balayını nerde geçireceğimiz belli değil karadeniz tarafında tavsiye edebileceğiniz güzel bir yer var var mı? amasra yı aklımızdan geçiriyoruz ama araştırma safhasındayız

selamlar hatunlar...

dun bir arkadasimla konusurken, dugune bir folklor ekibinin gelmesinin ve 30 dklik bir gosteri yapmasinin cok guzel olabilecegini soyledi... davullu zurnali filan boyle...

son 1 saat veya arada gelinebilir aslinda degil mi?
eger ekibin calma performanslarini begenirsek, biraz daha kalmalarini isteyebiliriz ki bizimkiler kurtlarini doksun
ilginc olabilir... ama dugun konseptine uygun mudur bilemedim?

sizler ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…