Önce abiyesini giyersi sonra üzerine kaftanının 2 ayrı şey gibi durur
model falan yok mu resim
görmediğim için bişey diyemiyorum şimdi canım :44:
ama anlattığına bakılırsa tam abiye gibi değil
yerinde olsam acele etmezdim, karşına çok daha hoş şeyler çıkabilir çünkü 3 ay az zaman değil
Hele yaz sezonunda her yer cıvıl cıvıl olacak
ama içinetam anlamıyla sindiyse "işte bu" diyebildiysen al kesinlikle
kızlar annemler ev aldı
Ağustos'da taşınıyolar
biz de şuan ailemle oturduğumuz eve yerleşicez büyük ihtimal
bu ev de kendimize ait ama nişanlım kira almazsanız bir ay bile oturmam diyo
yani bizim oturacağımz ev şuan yaşadığım ev olacak sanırım
ama bana garip gelmeye başladı bu durum düşündükçe :44:
bende düğün günü kesinleşmiş gelin olarak aranıza geldimmmm. 29 eylülde kınam 2 ekimde düğünüm var
bi düğün için en güzel aylardan biridir hatta en güzelidir bence eylül arkadaşlar
bu eylülde iki senelik evli olacagım inşallah
hepiniz muutlu olursunuz inşallahh
kızlar bunu muhakkak izleyin ya süpper
derin bir "ahh" çekmeniz için göstermiyorum, bizim nişanlılarımız dünyanın en tatlı en şeker adamları nasılsa
http://www.kadinlarkulubu.com/komik...5-iddia-ediyorumiste-kimse-hayir-diyemez.html
günaydın kızlarrr
kızlar öööyle bakınırken bir konu buldum, bu benimde düşündüğüm birşeydi.. düğününüzde takma kiprik düşünüyormusunuz?
benim kipriklerim uzun ama sarı, rimelle baya uzun duruyor, ama çok gür değil.. rimeli çok yoğun sürdüğümde takma mı diye soranlar bile olmuştu.. ama ben çok seviyorum yaa, acaba nasıl oluyordurdur, tüm olanlardan değilde ayrı ayrı parçalı olanlar var ya, ben onlardan sadece dış kısımlara yapıştırtmayı düşünüyorum.. daha önce hiç denemedim, acaba çıkarırken falan kipriklerin yolunuyomudur?
siz ne düşünüyorsunuz?
canım bende dün kuaförümle aynı şeyi konuştum:) benimde kirpiklerim uzundur bayağı kuaförüm takmaya gerek yok ama istersen kenarlarına bi kaç tane ekleriz gözlerin daha belirgin olur dedi. ben öyle yapmayı düşünüyorum
olsun canım dert etme nede olsa rimelli olacakhımmm aynı şeyleri düşünüyomuşuz o zaman
evet evet bende öyle yaptırayım kenarlarda birkaç tane güzel olur sanırım.. bende rimel yokken nerdeyse hiç belli bile olmuyor kirpiklerim, uçları çok açık sarı maalesef..
olsun canım dert etme nede olsa rimelli olacakbide ben lens kullanıyorum nasıl yapıştıracak hani gözüm sulanırmı diye korktum ama zaten dış kısma takacam bi kaç tane sorun olmaz diyince iyice rahatladım bakalım takalım bi olmazsa çıkarırız
hımmm bende lens kullanıyorum :44:
selam canımkızlar öööyle bakınırken bir konu buldum, bu benimde düşündüğüm birşeydi.. düğününüzde takma kiprik düşünüyormusunuz?
benim kipriklerim uzun ama sarı, rimelle baya uzun duruyor, ama çok gür değil.. rimeli çok yoğun sürdüğümde takma mı diye soranlar bile olmuştu.. ama ben çok seviyorum yaa, acaba nasıl oluyordurdur, tüm olanlardan değilde ayrı ayrı parçalı olanlar var ya, ben onlardan sadece dış kısımlara yapıştırtmayı düşünüyorum.. daha önce hiç denemedim, acaba çıkarırken falan kipriklerin yolunuyomudur?
siz ne düşünüyorsunuz?
ooo takma kirpikler de takılmış :82:
Ben de istiyorum
ama once su lensı takmam lazım
Nasılsınız kızlar, keyıfler yerınde mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?