2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

of bende inanılmaz sulugözüm ya ne olacak nasıl olacak bilemiyorum şimdiden ara ara geliyolar da ağlıyorum ben kına büyük bi düşünce benim için..neyse ağlar oynar giderim artık napayım=))

evlenmek ne acayip bi duyguymuş... Benimde gözümden ara ara gözyaşı geliyo,kimseye çaktırmıyom.
hem ağlarım, hem giderim...

bende bu ara en çok şeyi düşünüyorum.
ahh sipaydi yat şimdi diyorum son 2 haftan ondan sonra ütü,bulaşık,yemek,temizlik çıldıracaksın.
nişanlım hergün kumaş giyiyor delirmemek elde değil

bende bu ara en çok şeyi düşünüyorum.
ahh sipaydi yat şimdi diyorum son 2 haftan ondan sonra ütü,bulaşık,yemek,temizlik çıldıracaksın.
nişanlım hergün kumaş giyiyor delirmemek elde değil

canım işin zor ozaman allah kolaylık versin iyice dinlen tempolu bi hayat seni bekliyorrr
allahtan nişanlımın öyle bi sorunu yok..
ofiste free takılıyor :)
ama kendim için aynı şeyi söyleyemem artık bi çaresini bulucam evlenince

Son düzenleme:
kızlar midi fırın mı aldınız? büyük fırın mı? Midi alıyım diyorum ben, diğerine gerek yok diye düşünüyorum. marka tavsiyeniz var mı?

canım işin zor ozaman allah kolaylık versin iyice dinlen tempolu bi hayat seni bekliyorrr
allahtan nişanlımın öyle bi sorunu yok..
ofiste free takılıyor :)

malesef canım bankacı olduğu için mecburi
ütü yapmayı çok sevmiyorum ama mecburen alışacağım haftasonları biter.
Allahtan bi tek onun kıyafetlşeri var bende işyerinde rahatım

Kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama sewgili nişanlım yanımda olduğu için bişey yazamadım. Speedy ne güzek bizim kara kara düşündüğümüz şeyleri sen atlattın rahatsın düğün gününü bekliyosun. Bizim netleşmeyen bisürü şey war daha ya.. En büyüğü de nerede yaşasak?? Biz ufak bi ilçede yaşıyoruz nişanlım istanbulda ailem burada yaşamamızı istiyor çünkü burda olursak eğer hayatımız daha kolay olucak. İStanbulun pahalılığını yoğunluğunu kalabalığını çekmiycez. Ama iş problemi war. Ohoo war da war..

malesef canım bankacı olduğu için mecburi
ütü yapmayı çok sevmiyorum ama mecburen alışacağım haftasonları biter.
Allahtan bi tek onun kıyafetlşeri var bende işyerinde rahatım

bende pek sevmem ütüyü annemin işidir evde hep
bankacımı nişanlın çok zordur işleri stresi yoğunluğu falan hiç bitmezz

kızlar midi fırın mı aldınız? büyük fırın mı? Midi alıyım diyorum ben, diğerine gerek yok diye düşünüyorum. marka tavsiyeniz var mı?

Bence de mini fırın al. Mutfağında koca yer kaplamasın. Ben satıcının söylediklerine güwenerek hiç bilinmeyen bi marka çetintaş almıştm. İyi değil diye çok korktum. Ve denedim. Gayet güzel pişirdi, keki filan güzel kabarttı :)

allah yardım etsin canım iş olayı büyük problem

evet canım ama bende kolay atlatmadım aslında.
hepsini geçiyorsun sona geldiğnde sanki geçmişte kötü hiç bişey yaşamamış gibi oluyor.
inşallah sende öyle olursun canım. şehir değiştireceksen canım bence aile faktörünü kenara bırak.
kendin olarak düşün yapabilir miyim diye. annem özellikle mutlaka aklına girmeye çalışacaktır çünkü.
ayrllmamak için

bende pek sevmem ütüyü annemin işidir evde hep
bankacımı nişanlın çok zordur işleri stresi yoğunluğu falan hiç bitmezz

bizim evde de annem yapar her yaptığında şimdi otyur evlenince görücem diyordu bakalım görecek
aynen bankacı canım yoğunluk stres zor meslek

aspiratörde almam lazım. Midi fırın ile aspiratör aynı yerden alıyım diyorum. Arçelik kullanıyoruz biz evde gayet güzel. Arçelik mi alsam acaba ikisinde.

aspiratörde almam lazım. Midi fırın ile aspiratör aynı yerden alıyım diyorum. Arçelik kullanıyoruz biz evde gayet güzel. Arçelik mi alsam acaba ikisinde.

Marksını bilmem istediğin yerden al canım. bizimki bosch.
ama şuna dikkat et evde aspiratörü ve ocağı taktıktan sonra arasında en az 65 cm kalmalı yoksa takmıyorlar dolabı kestirmek zorunda kalırsınız biz öyle olduk

anneler demekki hepsi aynı
umarım aynı meslekten değilsinizdir.nişanlınla hemen hemen aynı mesleğe sahip sayılırız. ben mali müşavirim nişanlımda öle bazen iyi yönleri var tabii danışmak için ii oluyor ama yok yaa eşiniz kesinlikle muhasebe alanında olmasın kızlar çok stresli çokkkkkkkkk bazen o stress sıkıntı bana yansıyo ama idare edicez artık

yok biz aynı değiliz.
ben proje tasarım ve çizim aynı olsak çıldırıdım herhalde :94:

canım bizim bosch davlumbaz onun içindemi aynı ölçü geçerli eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…