kuaför işimi hallettim foto işim hala muallakta dış mekan fotosu istiyorum, düğün hikayesi çekimleri var ona biraz baktım kuaförden başlayarak düğün bitene kadar fotolarını çekiyo hem albüm hem kısa film yapıyor ama çok pahalı (1000-1200 lira) bide ben gerilirim sürekli videomu fotomu çeken birio yüzden kuaförden sonra dış mekan fotosu yeterli olur benim için ama fiyat olarak daha araştırmadım nişanim için gittiğim fotocu çok iyi burda onunla anlaşırım galiba...
biz daha ev işine daha girmedik bile çok mu genişim neeramazanda tutarız eşyalarıda yerleştiririz diye düşündük ben burdan sürekli git gel yapamıcağım için son aya bıraktık. sıkışmam umarım...
biz daha ev işine daha girmedik bile çok mu genişim neeramazanda tutarız eşyalarıda yerleştiririz diye düşündük ben burdan sürekli git gel yapamıcağım için son aya bıraktık. sıkışmam umarım...
kızlar düğün hikayesinden düğün yapıcağım yerde bahsettmişti ama o muallakta kaldı bizimde fiyatı foto.konuşursunuz demişti düğünden önce işte gidip konuşucaz uygun bişeyler olursa bende düşünüyorum ama öle 1.000 lira falan bu zamanda veremem
ay bizde de nişanlım çok pimpirikli ya 3 5 santimin hesabını yapıyoruz sürekli...ama gerçekten rahat olmayınca herşey gelip onu buluyor biraz rahat olmakta fayda var..ben erkek gibiyim o kız gibi aynı ..o bişeyler söylüyo ben hallederimz bakarız takma kafana yorma kendini diyorum sürekli=)))
bizim burda düğün hikayesi çeken 1 2 fotocu var canım ondan galiba şişirmişler fiyatı bende duyunca şaşırdım isteyenler paraya kıyıp gelir hesabı ama harika yapıyolar hayran kaldımgerçi dış çekim fotolarıda 700 800 gibidir tahminimce...
KİRA olacaksa canım hiç sıkma kendini son 1 ayda herşeyini halledersin.
biz nisan ayında aldık evi mayıs 15'te yerleştikgelinliğime bile ben mayıs başında başladım
son 1 ayda herşey oluyor..
bi ara şey istiyordum herşey hızlı olsun 2*3 ay kala ben rahat ediyim ama iyiki olmamış son zamanlarda uğraş oluyor
evet canım kira olacak nerden tutacağımızda kafamızda az çok netleşti. ya sonuçta ev tutulduktan sonra yerleştirmek sorun olmaz ben tez canlıyımdır bir işi öyle aylara yayamam zatenaman iyikide son aylarda uğraş çıkmış yoksa stres yapacak bol zamanın kalırdı dimi yani :)
EVET canım mesela gelinlik içinde hiç acele etme. genelde modaevleri 3 provada veriyor.
gelinliği nerde yaptırdın
EVET canım mesela gelinlik içinde hiç acele etme. genelde modaevleri 3 provada veriyor.
hasret modaevi-Fatih
gelinlik işimi bi günde hallettim canım. beğendim prova günü aldım temmuz 20 si. 3 provada dikerim dedi o dakarar veremem diyodum ilk giydiğim gelinliği aldım nişan elbisemdede aynısı olmuştu nitekim ilk beğendiğim adamı da alıcam inşallah
gelinlik işimi bi günde hallettim canım. beğendim prova günü aldım temmuz 20 si. 3 provada dikerim dedi o dakarar veremem diyodum ilk giydiğim gelinliği aldım nişan elbisemdede aynısı olmuştu nitekim ilk beğendiğim adamı da alıcam inşallah
Gelinliğinin resimleri var mı merak ettim
ben haznedar roses modaevinden fiyat aldım 2500 satılık 1700 kiralık uygun mu sizce
fatihtede şubesi var canım rosesinnişanda bakmıştım.
uygun bende öyle diktiriyorummodelim yok resim yasak çekmek
zaten az kalmış üstünde görürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?