2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben buralardayım, işteyim ama işim yok, öyle takılıyorum.. aydınlatmalara bakıyorum avizelere, abajurlara falan.. beğendiklerimin fotosunuda msn den nişanlıma gönderiyorum, oturduğumuz yerden fikir ediniyoruz işte :81:

selam kızlaar, bi bakalım dedim napıyosunuz diye, ben şimdi gezmeye gidiyorum , akşam girerim artıkk :86:

ayyy kavga ettik sinir oldum deli oldum, bişeyleri parçalamak istiyorum,abajur gösteriyorum, tavan diyor onla ilgili yorum yapıyorum resim gönderiyorum duvar diyor, duvar derken tavana atlıyor, yatak odasının duvarını konuşurken oturma odasının koltuğunun rengine atlıyor, yazdıklarıma yorum yapmıyor saçmalıyor, sinirlerim tepeme çıktı kapattım msnimide oooofffffffff :84::84::84::84::84::84::84::84:

slm canım, biz msn konuşmalarına mesajlaşmalara çoktan son verdik çünlü böyle anlaşmazlılar o kadar çok oluyo ki, önemsiz bi konu bile olsa sesli mümkünse yüz yüze konuşmayı tercih ediyoruz

evet bazen bende gün boyu özellikle hiç açmıyorum msnimi. saçma sapan şeylerden tartışıyoruz msn de..

hava yağışlı burda, dünde biraz tartıştış nişanlı zademle, evde tembellik yapıyorum,
dün işten ayrılan bi arkadışımızın düğünü vardı bize 2 saatlik uzaklıkta bir yerde git gel 4 saat ordada anca bi saat kalabilcektik, üstelik hediyemizi de gönderdik pek gitmek istemedim, annemlerde gece dönüşünüz çok geç olur hediyenizi yollamışsınız şimdi yol masrafı falan çok masraf olur dediler, bizim ki de hopp nişanmla bi yere gidemicekmiyim de niye böyle yapıyolarda tuttu neresinden anladı ya benim stresim ona geçti resmen

ayy evet benimde bir arkadaşımın düğünü var, ama git gel çok masraf yaaa, nişanlımla gitmek isterdim ama nerden baksan en az 300 tl gider, düğün istnbulda.

aslında önceden çok önem verirdim ne olursa olsun giderdim, kaç tane ark.ımın başka şehirlerde düğününe de gittim. hatta birinde izin aldım, uçak bileti falan birsürü masraf yaptım gittim.. biz nişanlımla düğünümüzü bayram tatilinde herkes başka şehirlerden rahat gelsin diye düşünmüştük, ama o düğününe gittiğim ev arkadaşım bayramda köylerine gidecekmiş o yüzden gelemezmiş. çok üzüldüm çok da kırıldım, artık kimsenin düğününe falan gidesimde yok o yüzden

insan kırılıyor öyle olunca haklısın. bende nerdeyse tüm arkadaşlarımın düğünlerine gittim başka şehirlerde olsalar bile... bakalım şimdilik herkes gelecek gibi gözüküyo ama son dakika sürprizlerini bekliyorum

ya kızlar bizde nişanlımla sabahleyin azcık atıştık... msjlaşırken valla yazarken insan anlamıyor, anlatamıyor sonra kayışlar kopuyo daha yazasın gelmiyo benim böyle oldu:87:iş çıkışı arar galiba

Bu gibi durumlar insanı gerçekten çok üzüyor.Ama ben kendi adıma üzülmüyorum.Babam adına.Hiç bir eş-dost-akrabanın düğünüydü,kına gecesiydi,nişanıydı,sünnet düğünüydü gitmeden durmaz ayıp olmasın diye.Tabii illa ki bunun karşılığınıda bekliyor ama düğününe gidip ne bileyim bilezik taktıkları,altın taktıkları bizim düğün için durumumuz iyi değil,altın fiyatı da yükseldi gibi konuşmalar yaptıkça morali bozuluyor adamın.
Ben kimsenin altınında bileziğinde değilim,kalabalık olsun yeter diyorum ama öbür taraftan bakınca da insan üzülüyor gerçekten...

slm canım, biz msn konuşmalarına mesajlaşmalara çoktan son verdik çünlü böyle anlaşmazlılar o kadar çok oluyo ki, önemsiz bi konu bile olsa sesli mümkünse yüz yüze konuşmayı tercih ediyoruz

Keşke bizde yapabilsek bunu.Bütün günümüz mesajlaşmayla geçiyor.Ve tabii haftanın büyük bir bölümüde küs olarak.Ben sinirlenince,hassas olduğum konularda çok daha üstüme geliyor.Daha fazla sinirlenmemek için cevap yazmıyorum ama buna rağmen devam ediyor.Tutamıyor çocuk kendini.Bu yüzden ben çok yıprandım...

genellikle mesajlaşmalarda çok sorun oluyor. aslında karşılıklı konuşurken nerdeyse daha hiç tartışmamışızdır. ama insan yazarken duygularını tam olarak ifade edemiyor ya ondan oluyor galiba... aslında en iyisi fazla mesajlaşmamak..

bence sizde daha az mesajlaşmaya daha çok konuşmaya çalışın, inan daha huzurlu olursun..

evet bende arkadaşlarımın hediyesinde altınında değilim, gelsinler keşke oda yeter.. benim arkadaşlarım hadi neyse, annemin babamın o kadar çok eşi dostu varki başka şehirde hepsi, biz adanadan taşındık 3 yıl önce.. bütün çevremizde orda kaldı tabiii. düğünü bayram tatiline dek getirmemizin bir nedeni de bu zaten.. bakalım kaç tanesi gelebilecek.. bir de bu kadar yıldır takılan altınların kaçı geri dönebilecek bakalım, çünkü bizimkiler kimsenin düğününe eli boş gitmedi, inşallah gelirler.. yoksa bizimkiler üzülür gerçekten..

hem hepside takım olmuş, birde kırmızı bir çöp kovası alırsın mutfağına çok güzel olur, kırmızı mutfak havluları falanda al hatta..

Sağol canım kırmızına vuruldum bende, ihtiyacım da vardı almamıştım daha çok işime geldi valla

hem hepside takım olmuş, birde kırmızı bir çöp kovası alırsın mutfağına çok güzel olur, kırmızı mutfak havluları falanda al hatta..

kırmızya tamalicam kırmızı elma çilek desenli mutfak havluları almıştım daha önce dediğin gibi bide çöp kovası aldım mı tamamdır.
ayyy unutmuşum benim mutfak masamla sandalyelerim de kırmızı
daha önce de mutfak için bu maasa örtülerini almıştım umarım yakışırlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…