2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın arkadaşlar bugün cuma ne güzel yaaa
yarın öğlen kalkıcam artık koşturma derdim yok. pazar günü de darıcaya gidiyoruz

günaydın tatlım, sen bu dinlenmeyi hakettin gönül rahatlığıyla yatabilirsin öğlene kadar ben de haftasonu gezmelerde olucam

vallahi canım yaa yük taşımak falan yok bu hafta evhanımı gibi kurana gidicem cumartesi
alışmam lazım böyle gezilere

günaydın Kızlarr,
dün deprem olmuşş şimdi sizlerden duydum, korkmuşsunuz Allah bi daha yaşatmasın
dün çok tembellik yaptım bugün mesai ye 45 dk geçiktim Binaya bi girişim var şirinlik yapa yapa

günaydın Kızlarr,
dün çok tembellik yaptım bugün mesai ye 45 dk geçiktim Binaya bi girişim var şirinlik yapa yapa

günaydın canımm, evet deprem oldu , herkeste bi tedirginlik oluşturdu :18:

demek mesaiye geç kaldın , binaya girişini merak ettim şimdi

günaydın Kızlarr,

GÜNAYDIN canım bende hissettim kayınvalidemdeydik tam.
şaşırdım evde kediler var önce onlar sallıyo falan sandım hatta

günaydın canımm, evet deprem oldu , herkeste bi tedirginlik oluşturdu :18:

demek mesaiye geç kaldın , binaya girişini merak ettim şimdi

17 ağustos 99 depreminde yaşadım depremi sadece Allak kimseye yaşatmasın, batı karadeniz bölgesi pek karşılaşmıyor doğal felaketlerle o yüzden adı bile çok korkutucu geliyor bana,
Sorumlum bina girşindeydi bide idari kattayım düşünün 45 dk, etrafa gülücükler saça saça giriyorum tabi takılan takılana "ooo Demet hanımm kendi kendinize izin vermişsiniz bakıyorum"lar falan,
Amman zaten cuma bugün otorup gitcez işte maksat mesai dolsun

GÜNAYDIN canım bende hissettim kayınvalidemdeydik tam.
şaşırdım evde kediler var önce onlar sallıyo falan sandım hatta

Allah bi daha böyle korkular yaşatmasın canım kimseciklere,

ben bugün su böreği yapmasını öğredim bu arada
valla herkes bayıldı bayıldı
eeee ne de olsa ben yaptım
ayy yemek yapmayı öğrenmem laızm ya
sen biliyo musun eftelyacan ?

Su böreğini soruyorsan hiç denemedim.Şöylede bir durum var,ne peynir,ne kıyma yemediğim için,ve yemediğim hiç birşeyede elimi sürmediğim için :)) yapmamış olabilirim...

Ama yemekten yana korkum yok,yaparım her çeşit yemeği...

terzim yarı yolda bıraktı beni herşey hazır ıvır zıvırlar kaldı derken gelinliğimi dikicek kimse yok ortada allahım yardım ett

kızlar henüz gelinlik bakmaya başlamadım sizce fazlamı rahat davranıyorum.eylülün 11inde düğünümüz olacak.hazır alırım diyorum ama bulamazsam mecburen diktricem.sizce nezaman başlamalıyım gelinlik alışverişine

.karar veremediğim bir konu daha var 10 eyluldede kınam olacak kınam ıcın apartmanın altındaki lokali tutucaz kınada sadece bindallı mı giymeliyim yoksa gece elbisesiyle başlayıp kına yakılacağı zaman bindallıylamı devam etmeliyim.

gelinlik için baştan diktirsen bile 1 ay yetiyor rahat rahat dikiliyor.
kına içinde önce abiye giy sonra yöresel bindallı giyersin işte canım onunla bitirirsin kınayı

ne güzel dedin abiyeyi yahu aklıma gelmedi bi türlü:)) gelinliğin stresi ikiye katlanacak böylelikle birde abiye için bakınmalı.ilgin için teşekkürederim

selam güzelleeerrrrr
ay daha gelinlik için erken ayol merak etmeyin
bizim daha beyaz eşya hariç hiçbişey yok ortada:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…